ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Козья семья просто супер, малыш класснючий, добрых и заботливых ручек этому дитю.

3 лайка

об’ява про продаж Кента вже на модерації , тож , так , продаю !

4 лайка

Побыстрее найти гарем парню!

2 лайка

А тато шедевр, красень неймовірний!

1 лайк

Всем читать правила. За нарушение - бан на неопределенный срок, за повторное нарушение - удаление с форума

1 лайк

Ну , що , хто вчора покупався в річці ? Мій Юра мучався півдня … ну немає зими та снігу … а потім в 15.30 каже : все , поїхали , бо я собі не вибачу цілий рік , якщо не скупнуся на Водохреща !
І ми поїхали , відео зняла , фото зробила , в фейсбук виложила , і чоловік мій став найщасливішим ! :rofl: :rofl: :rofl:

26 лайков

Лада, а сама скупнулася? Чи в цьому році прогул?

Прогул . Я в тому році не могла відмовити собі : сніг , морозець -2 , сонечко … як кажуть сам Бог велів . А зараз … листопад затягнувся .

4 лайка

Ну да, коли морозець, то краще. А так погода сира і не той настрій.

А ти , чи хто з родини купалися ?

1 лайк

Ні. Та у нас і нема де. В минулому році подивилася на ту ополонку на ставку, а відтіля такий запах стоіть, що краще дома під холодний душ . У нас крім річки(ставок) вонючки немає нічого.

Я прям уявила :joy:

1 лайк

Це уявить неможливо :hahaha:

А ще літом, коли жара.

2 лайка

Дуже гарненькі козочки у вас! А на останньому відео козлик просто чудо!:+1::rose:

3 лайка

Вчора у нас був чудовий спокійний , безвітряний день , і я вирішила пофоткати свої хвойники , а Тор за мною хвостиком кругом ходить , пока Фрейка на дивані спить в хаті … Отже , 24.01.2020 , погода +3 , сухо . Тор - модель :crazy_face: :face_with_hand_over_mouth:

40 лайков

На ваши хвойные даже не смотрела. Тор затмил собой все, что у вас там наросло.

6 лайков

А осанка-то ! А грація! :heart: :heart: :heart: Знає собі ціну :grin:

3 лайка

Ой , яка там грація та осанка :joy: :joy: :joy: попа важка , де зупинилися ноги - там і попа падає .

4 лайка

Не наговаривайте на мальчика. Долго небось фоткала, устал.

1 лайк