Вітаємо нашу Ізабелу з втратою рожек ! Місяць пройшов , вчора перший втратила , а сьогодні зранку другий . Швидко як на мене … ще й з другого рога залишилися невелички уламки … цікаво , будуть вони відрастати , чи ні . Але все одно тепер коза і погарнішала , а стала безпечною для інших дівчат .
Поздравляю! У неё теперь и характер поменяется! Красоткой стала
Мне без рожек моська нравиться больше!
https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/videos/458234008184564/ Хочу показати свого сина в роботі пожежного .
могла бы и не подписывать… Папаша выкопаный, про таких говорят - подбрось кому, так назад принесут, фамилию не спрашивая
А мій кум другий зліва)
Вау ! Чесно ? А як його звуть ?
Віталік…дружимо і знайомі вже більше 10 років…
А він з Григорівки ?
Ні, живе в Обухові, я теж з Обухова, 29 грудня рік як переїхали в Григорівку.
Давайте все выкладывать фото с друзьями. Окажется, что мы все друг с другом родственники
Лада, Ви козочкі по одній резинці одягали? І який її вік? Я своїй одягла по одній і думаю чи ще додати чи хвате, моїй рік одягла 1.01.
Точний вік кози Ізабели я не знаю , бо не знаю дату народження ( вона попала до мене по обміну на козлика - суслика ) , але приблизно 8 місяців було , як вділа резинки. Я також думала , що одної резинки маловато , а виявилося , що норм ! через 29 днів вона втратила оба рога .
Кент справжній богатир
Можна його Кентавром звати
бо він народився 4 кг 300 г ! ось його перша фотка з мамою
Такой классненький? Продаешь малыша?
Мама супер А папа вообще отпад
Вся сімейка разом на прогулянці.