Ой , точно , Амурчик . - от і добре … буду слідкувати , як дітки растуть .
Гарно, зразу в душі і новорічне свято.
Венера з дівчатками ! Д.н. 1. 12. 2019 Виросли красуні ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова» - #2185 by ladusja
@loupduciel Світлана , вони стали дуже важкими , але важитися будемо , коли Ви в гості приїдете . Растуть під мамою . Приставучі страшно

Ттт на них. Які гарнюні Лада, у вас таке сонце яскраве
класно!
Ладо, я щось плутаю чи вони в вас справді в напіввідкритих вольерах? Вони і котяться, і
ночують там?
Нічого не плутаєте і котятся там , і растуть , ось тільки будемо робити ще один великий вигул , бо тепер , як насадили молоді дерева - не пускаємо кіз гуляти по городу .
Лада. А пол в вольерах деревянный или бетон ?
А як в великі морози поки козеня мокре?
Підлоги немає ніякой - земля та товста підстилка сіна , яку переодично виносимо ( там де писяють ) , а так весь вольєр сухой . Ну ,а морози - це взагалі наше все ! Тоді навіть “туалет” сухий !
А великі - це які ? В тому році всі козенята народилися на вулиці , якщо це вдень було та я їх чекала , то швиденько витирала насухо і ложила в сухе свіже сіно під лавку , туда ж і мами після пологів лягають відпочивати . А якщо вночи - тоді самі справлялися , правда коли морози опускалися до - 10 вночи , то я на ніч переводила в сарай саме тих кіз , що повинні народити .
В цьому році погода шепче : веснаааа ! Тому питання пологів в сараї відпадає .
У Лади кози беруть приклад з Лади От ще навчаться в ополонці на водохреще купатися, як Лада з Юрою, і будуть козоморжі
ух ти … а це ж скоро . Цікаво яка буде погода цього року ?!
По прогнозу -3-1 град і трошки снігу. Але то ще далеко, хоча січень обіцяють маломорозним.
Будем уже загорать на крещение
Дівчата , у нашого брата появилися цуценята німецької вівчарки , д.н. 3.12.2019 , і він вже попросив пристроїти їх . Мама - сука з документами , папа - кобель сусідній вівчар без доков . Вязка була запланована , не раптова )) Тому , якщо цікаво - пишить мені в лічку . Є три хлопця та чотирі дівчинки !
Фотограф криворук , але сука попереду дуже гарна , вихована , розумна , до речі птицю ніколи не трогала !
Такі лапочки, хороших і заботливих їм ручок.
Малыши такие классные, добрых, ласковых и надёжных ручек этим деткам.