ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Ничего, не будем торопить события. Будет, как будет., но очень бы хотелось.:blush::hugs:

Пролистай мою сторінку на початку , та побачишь з яких тварин я починала . Ламанчи також різні бувають , бо намішано в них … Я покращую своє стадо з кожним роком . Це така собі племінна робота . Ось і Принца взяла з 50% нубійської крові саме для покращення ламанчі . Наступний козел буде ще кращій сподіваюся і я вже знаю де його візьму ! :wink::smiley:

11 лайков

не ламанчи не волосатые, даже козлы. У меня и не было ни одной длинношерстой - просто на зиму подшерсток густой отрастает

3 лайка

Ну так нубо-ламанчи ж у Вас ? Вже вважайте покращенні кози .

1 лайк

у меня Милка и Моня - без примесей, ну по крайней мере я их покупала как чистых. Тоже абсолютно гладкие,

3 лайка

З Різдвом Христовим ! Ми з Юрою сьогодні приймали гостей з форуму ! Добре пообідали , у нас всіх є стільки загально-цікавих тем … козоводство - це стан душі !

Сліва направо : @Ija @ladusja @irina44 А ви знали , що я назагадувала , сидячи між Іриною Феофанівною та Іриною Феофанівною ? О , мій “хом’як” намріяв на новий рік собі нових " хотєлок " …

42 лайка

А потім , сімейне фото з козенятами ! Хай щастить !

44 лайка

Супер :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Я вам по доброму заздрю. Молодці

3 лайка

Класс, класс, класс! Ладочка всегда любуюсь Вашей семьей, а тут уже козодетки уехали. У всех довольные лица, что еще надо для полного счастья!

5 лайков

завидую тут потихоньку :heart_eyes: красиво сидите! Поздравляю Иринок с козодетками Ладусь, а кто уехал-то -девочки, мальчики?

9 лайков

А мы то как рады! МогЕм и к вам! Маму Терру лишили и дочки и сына.

7 лайков

Мой муж первое, что спросил :а ваша Лада загадала желание с таким редким совпадением? Там же ВСЕ желания сбудутся!

5 лайков

да я и не против! Тем более праздники на носу!

Ябы купила еще одну козочку , но сейчас по 00000000.
Ладуся. Извени что так нежно, спасибо еще раз за Ладу, у нас вымя растет. Надеюсь будут козлята…Лада. Огромное спасибо за все.
У тебя все козы и козлята супер.

7 лайков

Нажаль ти занадто далеко живешь , а то б також приїхала …

Дякую , Інночка , звісно задоволені обличчя , коньячку ж тяпнули ))

:champagne::wink:

і козлик , і кізонька від Терри .

Так да … сподіваюся :hugs::goat: про що ще може мріяти козовод ?!

Держимо кулачки ! Вона ну дуже схожа на мою Камілу по окрасу та статурі ( мама Венера) .

8 лайков

Ми самі собі робимо Свята - святкуємо та радіємо разом !

12 лайков

Ладуся, звіт по козлику- в новому домі йому подобається, хазяїн зрадів різдвяному подарунку. Ще раз дякуємо за гостинність. Такі зустрічі наповнюють натхненням і додають сил. А рецептик смачних перців я би записала:grinning:

5 лайков

Завжди рада дорогим гостям !

І мені також подобаються зустрічі однодумців !

Та легко : Цілі перчини ( ратунда , колобок , гогошари ) пробланширувати в окропі 5 хвилин , остудити трохи , обжарити на олії та скласти у баночки . На дно кожної банки ( по 1 л) покласти порізаний зубчик часнику +шматочок перця гострого +3 ст.л. цукру +1 ч. л. солі +5-6 ст.л. . оцту .
Щільно вкласти перець в банку , зверху долити окропу . Закатати .

5 лайков

@irina44 вже написала , що назвала дівчинку чудовим ім’ям Аврора ! А тепер мені цікаво , як назвали козлика @Ija ?

2 лайка

Вроде ж Амурчиком назвали.

А рецептик я утащила. Люблю, когда просто, но вкуснооо!