ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Ладочка,поздоровляю з соболями,які вони суслики чи ельфики.Такі всі гарні,ТТТ на них,і такі гладюсінькі.Хай розійдуться всі по гаремах,а козам молочка доброго і багато,ну і хай масенькі козочки впишуться в твоє стадо і виростуть молочними і ласкавими.А тобі здоров’я з Юрою піддержувати і доглядати і ніколи не розчаровуватись.Прибутку і успіхів.

8 лайков

Дякую , Вірочка , мені дуже приємно ! І Вам здоров’я доволі та натхнення на довгі роки ! А козлики справді гладесенькі , як і мамусі , та бабусі .

Лада, хороші козодітки получились!:+1:Шкода, що не дівчатка.А може воно і накраще, а то душила б велика жаба всіх красунь собі лишити і прийшлося б знову розширятись і Юрі ще один вольерчик готувати для малечі.:grin:

А так бажаю гарних ручок хлоп яткам!

Мені чомусь здається, що “бризги” з віком у малого стануть яскравіші

3 лайка

100% . Я б оставила собі малявок , як би дівчата - це ж від Принца !

В цьому в мене також немає сумнівів !

1 лайк

Ладочка, мама и козлики хороши! Ох и потянуло же меня увидеть их. Поскорей манюням найти хозяев.

2 лайка

А саме головне , що я побачила : ЦЕ ВУШКА ! з 4 козенят не вискочили в жодного нубійські ! Та й ще два сусліка ! Я в радості радію … от би дівчаток в бризгах та без вух !

10 лайков

Для Принца роботи непочатий край :grin:Передай йому нехай старається:grin:

Скільки ще буде від нього окотів цього року? До власних окотів ще довго, тому чекаю Принцових дітей як власних :heart_eyes:

4 лайка

Получает мамы суслики поэтому и детки попадаются суслики? Те от Принца могут быть дети суслики, но фигурой могут и быть в нубов.

1 лайк

Через місяць чекаю від Саманти та Джимки , а в лютому від Джамали .

От саме цього я й домагаюся ! :wink::hugs:

7 лайков

Дівчата , я дуже рада , що козлик-суслік від Шарлотти та Принца знайшов собі нову господиню та скоро поїде її радувати ! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::hugs: @Natalochka

20 лайков

Супер!
Ваши малыши расходятся как горячие пирожки, здорово!

4 лайка

Ой Лада, Ви вже похвалилися :grin:. Ще не приїхав, я за це саме більше хвилююся.

4 лайка

А что, уже выехал :open_mouth:?

2 лайка

Та ні :joy:, ще не виїхав ми тільки домовилися.

6 лайков

Лада, какие же они у вас красавицы, и такие гладенькие несмотря на то что живут на улице!

3 лайка

Все перечитала, пересмотрела. Очень мне у Вас нравится. Девочки- облизываюсь, Принц- царь. Если Вы не против, то буду ждать Джамалу. Держать кулачки за свою хотелку!

3 лайка

Це точно ! Але підшерсток у них є .

А чому саме Джамалу ? Ще дочь Джамали буде народжувати , її звати Джима , а ще Саманта ( від моєї Сіми та Дизеля ) … всі три погуляли з Принцем .

3 лайка

Потому что нравится и конец февраля окот.

3 лайка

:rofl: ну ок … тоді чекаємо . Просто заказ на козлика від Джамали вже один є , то тепер просити , щоб народила двух козлів ? :astonished::joy: :laughing: Такого ще не було !!!

10 лайков

Лада вони у вас всі такі гладенькі?
Просто читала десь на ФБ хтось писав не пам’ятаю, що ламанчі гарні і молоко смачне, але вони дуже волохаті, а у вас гладенькі.