Трошки є козенят. Може так і потрібно. Дітей треба прокормити і вижити.
А зима дуже скоро нагряне.
Де то сіно купляти і за що?
Катюшка, не сумуй.
Ти вірно написала.
“…Дяку Богу, що взяв козенятами…”
Не ображайся на мої слова. Ти розумна дівчинка. Ти і сама в цьому божевіллі живеш і все сама розумієш.
Саме головне, це вижити.
Обіймаю тебе міцно , міцно.
Результат інбрідінгу батько на доньку. Дівчинка вийшла няшна, вже шкода
. 1615 г козлик і 1965 г козочка
не шашлык? ![]()
у меня так одна коза покрыта - думаю сразу на шашлык определять потомство. или надо смотреть по факту что родится?
Планируются на шашлык. Но очень уж хороша девчонка. Читала, что единоразово можно оставить. Но…сарай не резиновый, руки на сено жалко. Короче, не знаю. И так 4-5 тонн надо. В любом случае, все живут до осени
ага. ну мы пока так же
все до осени - дальше будем посмотреть.
Наша Барбі загинула від авто ![]()
![]()
біжи на райдугу, моя дівчинко ![]()
![]()
![]()

Боже, співчуваю. Як це потрібно було летіти, щоб козу збить?
Примите мое сочувствие
, я недавно сама малую дзыгу из под колес велосипедиста вынимала, думала прибью того дядьку, малая минут десять еще орала ором. Крепитесь
Не козу, а собаку. Те біле щеня, що ми восени підібрали
блін … як жаль . така гарнюня була … діти мабуть плачуть за нею . Співчуваю , Катюша . ![]()
Всі плачемо. Так шкода. Підрила під забором, там де й не думали і пішла за чужими дітьми до траси. А воно і не затормозило, і не зупинилося навіть потім ( траса йде через село. А доньчина подруга йшла з бабусею до нас у гості і це сталося на її очах. Прибігли, сказали, але уже все((
Дякую. Дуже шкода(
Кошмар! Шкода маленької собачульки.
Вона як ангел, прибилась до вас маленькою, підросла, і можливо забрала якесь горе від сім’ї.
Катюша, співчуваю тобі. Як шкода .
Таке беззахістне, малесеньке створіння. Це дуже боляче.
просто сердце на разрыв! Покровскому - спасибо ![]()
Вперше продала двох козочок. І радісно, і страшно. Хочеться щоб радували господинь
Фіма-Серафіма від Ліни залишається вдома ![]()
Трошки вислухала про надто малих козенят, неправильного козла і поганих свиней
ну то й що? Все, що є, моє. Всі з чогось починали. Мене влаштовує
А які ж вони вухаті. Гарні козенята.
А від кого ти вислухала ці неприємні зауваження ?
Катюшка, як Ви живите, у Вас все добре ?
Так, вони маленькі, але й батько в них більше камерунець, хоч і великий виріс. Але ж і породою я не займаюсь. То таке. Покупцям не сподобалось, але купили. Може, ціна влаштувала, не знаю.
Живемо… та так собі. Не стріляють і добре. Душа болить за всі погані новини, за всіх людей, що постраждали, що вимушено поїхали. Гривну видавили, умови такі, що треба робити паспорти, але максимально відтягуємо
Тримаймося. Обіймаю тебе.