Катюша! Как же я рада таки увидеть, что ты не отступила от реализации мечты, идеи… что у тебя продвинулось дело в этом направлении
Я так ждала этих новостей, ведь оставалось совсем чуточку до воплощения идей и мечтаний, красивостей и вкусностей, а теперь ещё и таких важных полезных продуктов
Пускай у тебя все удается, приумножается и никогда не иссякает в твоём хозяйстве и деле
С почином тебя! С Богом
Так и есть, получился розовый, хотя краситель фиолетовый. Наверное, надо было больше добавить. Но бутоны лаванды дали сыру запах. Будем пробовать, что получилось
Дякую, хоч чимось та відволіктись. Буду вчитися потрошку, експериментувати. Роблю запаси з надією і вірою, що скоро буде мир. Думки матеріальні, не може бути інакше
Катюшка, как же я рада тебя читать !
Ты девочка со стержнем.
Ты умничка. Сыр очень красивый. Я уверена - он очень вкусный.
Наш с тобой договор на будущее - остается в силе.
Я -твой покупатель. А ты - мой сыровар.
Обнимаю тебя крепко, крепко.
сначала не поняла, что на знаке. потом разглядела - хорошее прям настроение есть, и нежность, и забота, и смысл
очень вкусным выглядит сыр
Поїхала наша Бєлка. Скоріш за все, на м’ясо, але… Не жалкую, хай так і буде. Не побачу як, не від моєї руки. Жаль, що не прижилася, але відчуття “не моя коза”, тож і не так боляче
У розпачі Проблемної кози позбулася, а проблеми залишились. По ознакам, у нас ентеротоксемія. Загинуло три козеняти. Я гадала, що воно, а сьогодні зустріла жінку, яка купила ту усадьбу з тваринами, де ми купили місцеву козу. В самої жінки теж є кози і цього року проблеми: мертвороджені козенята та ті, що гинуть до місяця. Сама вона ветеринар, не переживає, мов, помруть і добре, аби молоко було. Проблемних коз, як виявилося, здала на м’ясо. Я в ах
ї.
Якось шукатиму вакцину
Кошмар! Всем козкам здоровья и Вам тоже!
У нас тоже одна козюлечка умерла. До сих пор жалею, обидно что не уберегла ее.
Дякую. Я більш за все за дорослих переживаю. А загалом… тримаємо кіз до осені, а там подивимось. Щось не клеїться у мене з ними(
Головне, щоб ви живі здорові були!
Відносно “добрі” новини. Знайшли 1 флакон тілозина аж в Біловодську, в Щасті і в нашому селі ветаптеки зачинили. Спробую проколоти одному козеняті, дуже сумне, але їсть, жуйка є, горішки в нормі. Вакцини немає ніякої для жодних сільгосп тварин. Щось там є для цуценят і все( будемо шукати в Луганську, бо в Красному Лучі теж нема.
Так планували стати на ветоблік весною, але життя внесло корективи і це рішення відклали трошки подалі. Якось так.
Ще чекаємо останній окот і все - тонус тільки в русі) заготавлюємо сіно. Тільки заікнулася, що зменшуємо поголів’я, як двоє людей запропонували люцерку, тож ще не час для розставання. Потроху живемо
Люцерка - то добре. Нам у цьому році треба десь підкупити, бо своя посіяна цієї весни, хто зна, який урожай буде.
Колись казав мій тато, що сіно починають косить, як зацвіте біла акація. А до того часу воно ще не набрало поживи.
Не знаю,як правильно. В мене тато косив, як трава пішла в колос. В нас уже активно колоситься. Уже другий раз відростає. Це ж схід, може, тут раніше
У нас у цьому році така холодна весна, що і розсада не росте. Люди корови стали виганяти в поле після 1 -го травня, а до того трави не було. Сухо і холодно. Ось і сьогодні ранком трошки дощ, а дочка каже, що у місті лило вночі і пару раз вдень, гроза і злива. У нас і городина погана, картопля сходить не рівно, що то значить - холод і часті заморозки. 6 травня так приморозило, що і листя на картоплі посохло.
У нас теж багато у кого померзла картопля. І вже величенька була. А ми в цьому році садили другого травня, бо минулоріч посадили, як усі, і теж померзла. Виросте, як полив буде
Квітень жаркий був, до +35, а зараз так, прохолодно, до +17-20. Томати ще не висаджували, всі висаджують у грунт після 20 травня
Залишились у нас козенята від Ліни та від Лоли. Було два дорізи, одна втрата та двох задушила собака. Дякую богу, що взяв тваринами
Які в тебе гарні тваринки
Кать, дуже-дуже шкода козочок! Тримайся, я в тебе вірю!
Дякую за підтримку. Чогось не задався цей рік з козенятами.