Почитайте … скільки болю та надії у письмі з окупованого села на Херсонщині … 2.04.22…
Привіт Ладочка. У нас в селі тихо.Тільки зараз прийшло твоє повідомлення.У нас нема тел з’язку.І інколи інтернет глушать.
Налічка закінчилась,а карта не обслуговується.Тепер я без покупного хліба.Але встигли через знайомих зробити мішок муки,то будем з лавашами і перепічками . Вчора з моря полетіли дві ракети в мою Україну,то Дімочка навіть не здригнувся,привикає.
У нас все постарому,мчс не пропускають,міни лежать.Я вже навіть думаю,може нехай лежать ,то вони не зможуть по ним проїхати.Але ж можуть людей погнати на них.Страшно те що трава піднімається і їх вже і не видно.Кози біжать як дурні ,я з дітьми зі сторони мін їх відгоняємо.Жах.
Тепер мої кози нужні усім.Багато хто просять продати дойних. Ось такі мої справи.Сидимо тут в клітці.Але не громлять нас поки що і слава Богу.Абрікос квітки розкрив,бджоли гудуть.Наче і нема ніякої війни .
Шановні сердобольні європейці і інші поціновувачі великої руської культури! (включно з українцями), сьогодні я цілий день дивлюсь фото і відео зі звільнених міст і сіл Київської області. Моєї рідної Київської області. І от що я вам хочу сказати:
Кожного разу, коли ви будете казати про вєлікій рускій балєт, я буду розказувати вам історію неодноразово зґвалтованої на очах у батьків, а потім викраденої російськими нелюдами молодої вчительки з Броварів. Про десятки, а може й сотні зґвалтованих українських жінок. Часто на очах у дітей. Про 15-16 річних дівчаток з Бородянки, які зазнали страшного насилля кадирівцями. Про тіла п’ятьох зґвалтованих молодих дівчат, вбитих і залишених прямо на дорозі. Про оце мерзенне «будем тра*ать хохлушек» в перехватах. Ось що я вам скажу у відповідь про галімий вєлікій руський балєт.
Кожного разу, коли ви будете мені казати про вєлікіх руських композіторов, я буду вам розказувати історію дівчинки, на очах якої і її маленького брата в маріупольському підвалі не один день помирала їхня мама. А потім з трупом мертвої мами діти були вимушені і далі ховатися в підвалі від обстрілів. Про хлопчика з Гостомеля, на очах якого російські солдати застрелили його батька. А потім хотіли вбити і сина, але той вижив. Про дівчинку, якій вистрілили прямо в обличчя. Про малюка, який тікав з бабусею в човні. Бабуся втопилася. А хлопчика шукають уже майже місяць. Ось що я вам скажу у відповідь про галімих вєліких руських композіторов.
Кожного разу, коли ви будете казати мені про вєлікую руськую живопісь, я буду вам розказувати про розстріляних в спину мирних українців в Макарівському районі. А перед тим, як застрелити, орки зав’язували їм руки. Про сотні трупів на вулицях Бучі, Ірпеня, Гостомеля. Про братські могили у дворах житлових кварталів. Братські могили мирних мешканців донедавна затишних і безпечних міст. Братські могили. В 21 столітті. Ось що я вам скажу у відповідь про галімую вєлікую руськую живопісь.
Кожного разу, коли ви будете мені розказувати про вєлікій рускій тєатр, я буду вам розказувати історію жінки з Броварського району, з будинку якої російські мародери, відступаючи, знімали металочерепицю. Про танки і БТРи «другої армії світу», навантажені по вінця награбованим в українських домівках. Крадені телефони, планшети, телевізори, пральні машинки, килими, прикраси, пляшки з алкоголем, сковорідки, одяг, іграшки, взуття – все, що траплялось на шляху цим виродкам. Про те, як діставшись до Білорусі, вони наввипередки відправляли награбоване своїм родинам в росію. Про те, як торгували краденим на білоруських базарах. Ось що я вам скажу у відповідь про галімий вєлікій руський театр.
Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікоє рускоє кіно, я буду розказувати вам про жорстоко розстріляних коней в конюшнях на Київщині. Про заморених голодом і спрагою тварин зоопарку в Ясногородці. Про спалену після вибуху шкіру оленяти. А тепер максимальне дикунство… Про вбитого і з’їденого російськими окупантами алабая. Так, алабая. Так, собаки. Так, з’їденої. Ось що я вам скажу у відповідь про галімоє вєлікоє рускоє кіно.
Кожного разу, коли ви будете розказувати мені про вєлікую рускую літєратуру, я буду вам розказувати про десятки перехватів розмов російських солдатів з їхніми матерями і дружинами. Розмов, в яких крім науя на нахї нічого нема. Розмов, в яких дружини замовляють, що їм вкрасти в українських будинках. Розмов, де матері сміються, коли синочки розказують, як їхні побатрими гвалтують хохлушек. І якщо з цих розмов викинути всі мати, в них лишиться хіба що «прівєт» і «пока». Ось що я вам скажу у відповідь про галімую вєлікую рускую літєратуру.
Більше нема ніякої вєлікої руської культури, літератури, кіна, живопісі, тєатра і балєта. Є країна виродків, мародерів, ґвалтівників і убивць. Диких людей, яким нема місця в цивілізованому світі!
p.s. Якщо можете перекладати і поширювати всіма доступними вам мовами, робіть це. І краще копіюйте, бо цілком можуть забанити. Руські вони ж ще й дуже обідчіві. А всіх не забанять.
Ладуся, отправила в Америку, Норвегию и Турцию.
Ех … як би хтось зміг би перекласти текст на англійську мову для поширення у фб .
А як вставить текст у переводчик?
"список рашистських бригад, які по-звірськи вбивали мирних українців:
Бородянка - 36 окрема мотострілецька бригада (Борзя)
Буча - 64 окрема мотострілецька бригада (Хабаровський край)
Ірпень-Гостомель - 217-й гвардійський повітрянодесантний полк (Іваново
Житомирське шосе - 5-та окрема танкова бригада (Улан-Уде)
Іванків-Развесів - 155-та окрема бригада морської піхоти (Владивосток)
Велика Димерка - 228-й мотострілецький полк (Єкатерінбург)
Згуровщина - 21 окрема мотострілецька бригада (Оренбург)
Новий Биков - 6-й гвардійський танковий полк (Чебаркул)
Славутич - 74-та окрема мотострілецька бригада (Юрга)
Чернігов - 35-та окрема мотострілецька бригада (Алейськ) та 55-та окрема вогнепальна бригада (Тува)
Нежин-Прилуки - 90-та танкова дивізія (Єкатеринбург)
Саме ці мразі, нелюди, звірі РФ творили такі звірства, що ми бачимо на фото та відео після звільнення Київської області.
Ми не тільки не пробачимо, наші військові знайдуть кожного і кожен расист понесе це покарання". Тут є й ваша доля вини і кров безневинних на ваших руках. На руках тих, хто звав руцкій мір в наш дім, руках якими ви голосували за ОПЗЖ і інших проросійських відморозків
текст від ЮРІЯ МИСЯГІНА
У меня родители в Крыму , кумовья, бывшие друзья, одноклассники и все даже боятся написать и узнать как мы, живы ли. И говорят не пиши пожааалуйста нельзя нам! А мы так не хотим и мы можем написать кому угодно и что угодно,даже президенту и нас не посадят за это , ничего личного просто сравнение у НАС и в россии
А вдруг тут є рідня, яка чекає посилку
Щасливі люди на цих фото - це рускі солдати, які відправляють додому речі, вкрадені в живих та вбитих ними українців. Зібрав їхні фото з відео-трансляції з відділення доставки.
UPD. Злочинців ідентифіковано:
Зробімо їх відомими. Можете зателефонувати їм або написати в вайбер/телеграм/whatsapp. Якщо знайдете їх в російських соцмережах, напишіть пару слів їм або їхнім друзям.
Тут записаний дзвінок одному з них (Степанову Н.Н.): https://www.facebook.com/100007293372730/videos/pcb.2995392460713837/747476059606974
Ті, хто надіслав найбільше.
В місто Рубцовськ (Алтайський край):
Коваленко Евгений Евгеньевич (450 кг)
Лазарев Артем Петрович отправил (255 кг)
Николаев Павел Александрович (205 кг)
Сердцев Андрей Николаевич (150 кг)
Валиев Георгий Муратович (150 кг)
Канболатов Эльдар Арсланович (140 кг)
Жуковский Роман Александрович (130 кг)
Чучалин Евгений Викторович (100 кг)
Волощук Иван Иванович (95 кг)
Дацюк Иван Андреевич (60 кг)
Кузьмин Игорь Сергеевич (50 кг)
Степанов Николай Николаевич (140 кг в Усурійськ)
Колоцей Сергей Александрович (90 кг в Ульянівськ)
Юшин Владимир Сергеевич (85 кг в Чіту)
Шулайкин Николай Николаевич (60 кг в Біробіджан)
Григорян Артур Ашотович (60 кг в м. Горняк, Алтайський край)
Їхні контакти тут:
https://motolko.help/ru-news/belaruski-gayun-opublikoval-dannye-soldat-marodyorov-vs-rf-kotorye-mogut-byt-prichastny-k-prestupleniyam-na-territorii-ukrainy/
Величезна подяка вам за те, що поширили цю історію. А найбільша подяка - проєкту “Беларускі Гаюн” за їхню неймовірну роботу. Завдяки ним і вашому розголосу ми маємо ці дані.
все кто здесь, женщины, мамы, бабушки. КАКОЙ СДЕЛАЕТЕ ВЫБОР В ДАННОЙ СИТУАЦИИ ВЫ? И, что же дальше?
,
Премьер Британии Джонсон на русском языке обратился к россиянам и призвал устанавливать VPN: «Вы достойны того, чтобы узнать факты».
есть видео обращение Джонсона в канале рашн некст. но я не понимаю как его вставить сюда
Россия. «БОЛЕЕ СИЛЬНОЙ СТАТЬИ Я,ЛИЧНО, НЕ ЧИТАЛ!»
Председатель Объединенного комитета ветеранов ВДВ, ГРУ, Спецназа, Флота и Морской пехоты России, Михаил Михайлович Вистицкий в День ВДВ, 2 августа, написал эмоциональный пост в FB , где показал, что такое офицерская честь и совесть.
«…Есть такие слова, в песне «Голубых Беретов»: « Всегда голубые погоны – чернеют на наших плечах!» У нас в роте было 27 человек из Украины, и что, скажите, они мне все теперь враги? E сли захотели жить без Януковича и его банды жуликов и воров?
Нет, из-за полит-конъюнктуры, не заставите меня считать моих друзей, врагами.
Мне сейчас очень часто пишут диванно-компьютерные вояки, мол, что Вы молчите, выскажете свое мнение, про фашистов и т.д.
В качестве ответа могу задать им вопрос:
Мы кто Вам? Воины добра? Тогда почему мы всё время воюем НЕ на своей земле? Тогда почему НАС в Польше, в Финляндии, в Венгрии, в Чехии и Словакии, в Германии, в Латвии, в Литве, в Эстонии, в Афганистане, в Приднестровье, в Чечне, в Грузии, а теперь и в Украине называют ОККУПАНТАМИ? А ? Задумайтесь хоть немного! Кто нибудь из Вас был в составе войск, когда местные жители тебе в лицо кричат –«…убирайтесь отсюда Оккупанты!»?
Почему мы воюем с бывшими Братьями? ВСЕ эти народы фашисты?Почему на нас никто не нападает, а мы всё воюем и воюем? Почему почти все мои Братишки имеют ранения и контузии, за какую такую идею на чужой земле? Очнитесь, у России уже нет союзников, кроме мизерной Беларуси и виртуального «Гондураса».
Мне больше не хочется участвовать в политической жизни страны, где основная часть населения просто одурела от лже-патриотического угара, желающая УБИВАТЬ своих братьев, за идеалы, которые даже сами себе не могут сформулировать и объяснить. Это наверное идея расширения империи которая ничего не производит? У которой нет хороших дорог и своего производства, не достаточно больниц, поликлиник, жилья, детских садов, яслей и домов для престарелых? Где загублено сельское хозяйство и порабощен Бизнес. Где разворовывается больше половины Госбюджета страны, а воры носят Георгиевские ленты.
У нас не капитализм и не социализм, а чиновничий феодализм («неведомая грёбаная херня»). Мы сами не знаем куда идем. Мы ничего не производим, найдите у себя дома, хоть что нибудь (кроме жигулей) со значком «сделано в РФ». Нам нечем гордиться. Царь хочет править как Сталин, но жить как Абрамович. Такую феодальную империю разве нужно расширять? Чтоб у захваченных народов тоже ничего не было?
На мой взгляд, если ты вел правильную внешнюю политику, то все соседние страны, стали тебе СОЮЗНИКАМИ, ДРУЗЬЯМИ, и ПАРТНЕРАМИ, с которыми потом границы и размоются, как в Объединенной Европе, это и будет «империя» на дружбе партнерстве, согласии и союзничестве. Ни Союзников, ни Друзей, у нас нет, а Партнеров не будет уже в ближайшем будущем из-за санкций принятыми всеми Европейскими странами. Или они тоже все фашисты? И Австралийцы (поддержали санкции) и Мексиканцы и Канадцы и Америкосы все фашисты? ВСЕ кроме нас? Фашистский мир против человеколюбивой России-прикол. Самим не смешно? Да в России человеческая жизнь и личность никогда не ценилась и ничего не стоила, А В ОСОБЕННОСТИ, НИКОГДА НЕ ЦЕНИЛАСЬ ЖИЗНЬ СОЛДАТА. Может в нас самих, что то не так?…»
Мудрые и думающие люди в России всё же есть ?
Для меня приятный шок !
Не нужно писать провокационные посты по типу «а что, в России есть адекватные люди»? Это называется дегуманизация. Не опускайтесь так низко — если вы это делаете, то вы сами дикари. Да, есть в России много думающих людей. Некоторые из них даже публичные. Это и так понятно и всем известно. Это не шок и не сюрприз. В любой стране есть думающие, светлые и адекватные люди.
Хлопчина уїхав з рф більше 8 років тому … але … просить пробачення у громадян України …
Ось фото одного з виродків, який передавав криваві, здобуті у Бучі трофеї додому!
Жуковський Роман Олександрович відправив до Рубцовська 130 кг. інструменти, речі, одяг та телевізор. Телефон: +79133615429
А вдруг хтось його знає…
А це сьогодні - російські “військові” забирають останнй шанс на життя у простих людей .
Жители россии - вы это читаете? Что чувствуете? Как вам спится?
Серед загиблих двоє діток
это какой то гребаный пздц