Вони не вірять нашим сводкам. У них визнали тільки 498 загиблих. Те, що сказав телевізор.
Видеозапись к ниже предоставленному тексту
В России депутат районного совета Нина Беляева прямо на заседании выступила против решения, принятое президентом РФ, и назвала действия властей “военным преступлением”
думаю це відео в росії по телевізору не покажуть
Очень жаль, что россияне этого не увидят. Хотя бы это…
Я через вайбер это видео пересылаю российским родственникам
Через вацап у них не відкриваються ніякі відео, а по ссилках зовсім інше показують.
Я выкачала видео и пересылаю как файл, а не ссылку на видео
Я так робила, сказали не відкривається. Круте загрузка і не загружає.
Їх там добре заблокірували, щоб нічого не дізналися, уже це повинно було насторожувати, але вони не задумуються, чому так.
Коли в Маріуполі розбомбили роддом, у росії показали по телевізору, що американські журналісти провели розслідування і впіймали Україну на брехні. Роддом не працюючий і там знаходився батальйон “Азов”. І росіяни мені сказали, що нам показують не правду і нас зомбують. Я написала сестрі в Америку і спитала, що в них показують. Вона пише, що американські журналісти провели розслідування, що роддом. Росіяни мені кажуть ми своїм журналістам не віримо, ми віримо тільки закордонним. От їм і показують закордонних, тільки відео монтують. І це не одне таке. Мені не раз вони скидали відео, типу закррдонні журналісти, закордонні експерти, закордонні військові .Я вже скільки туди намагалась всього переслать, то ні. З України заблоковано. Залишається їм повірить очевидцям і рідним, і пошукать інформацію, може де вискочить. Так ні, не хочуть.
обожнюю ціх дівчат!, Зараз дуже часто перегляда. їхні кдіпи, піднімає настрій
Это же просто цирк! А ведь они серьезно… Печально
Я понимаю, что через, возможно короткое время, росияне очнуться. По человечески, можно было бы пожалеть, но пока не получается
Или за кусочек сахара волают
это стая укушенных бешенством бабенций несколько лет уже как выступают за пу
теперь можно особенно зомбонутых посылать до Чернобаевки (альтернатива корабельному маршруту)
Вы о чем говорите? Какие концлагеря? Люди размещаются во временном жилье, кто-то разъезжается по друзьям, знакомым родственникам, дети ходят в школу и садик по возможности. Не пугайте так народ. Нет никаких лагерей
Знакомая з окупованого міста розповіла , що рашисти беруть на руки дітей з подвалів та несуть в автобуси , а мамкам та бабусям , просящим віддати дітей , кажуть : " Або сидаєте разом з малими та потім на камеру кажете , що ви біженці від бандерівців , або тут і зараз ми вас вбиваємо , а ваші діти їдуть сиротами в рф !" Оце такий вибір ! Те , що ви живете серед тварей і вам це подобається - може сказати лише про одне … але промовчу .
Хочется пожелать только одного - бумеранга
Лада, я сама неделю (пока был отпуск) работала волонтером и помогала беженцам их Херсона и Мариуполя, мы пристраивали людей в хостел или отправляли поездом в Нижний Новгород. Ужасно, что ваша знакомая столкнулась с таким
Чого до війни чєловєк масово не їхав на расєю ? ЧОГО?