Сообщите родственникам, друзьям, и знакомым в России

Вони не вірять нашим сводкам. У них визнали тільки 498 загиблих. Те, що сказав телевізор.

4 лайка

4 лайка

:cinema:Видеозапись к ниже предоставленному тексту :arrow_down:
:zap:В России депутат районного совета Нина Беляева прямо на заседании выступила против решения, принятое президентом РФ, и назвала действия властей “военным преступлением”

6 лайков

думаю це відео в росії по телевізору не покажуть

3 лайка

Очень жаль, что россияне этого не увидят. Хотя бы это…

Я через вайбер это видео пересылаю российским родственникам

4 лайка

Через вацап у них не відкриваються ніякі відео, а по ссилках зовсім інше показують.

2 лайка

Я выкачала видео и пересылаю как файл, а не ссылку на видео

2 лайка

Я так робила, сказали не відкривається. Круте загрузка і не загружає.

2 лайка

Їх там добре заблокірували, щоб нічого не дізналися, уже це повинно було насторожувати, але вони не задумуються, чому так.

4 лайка

Коли в Маріуполі розбомбили роддом, у росії показали по телевізору, що американські журналісти провели розслідування і впіймали Україну на брехні. Роддом не працюючий і там знаходився батальйон “Азов”. І росіяни мені сказали, що нам показують не правду і нас зомбують. Я написала сестрі в Америку і спитала, що в них показують. Вона пише, що американські журналісти провели розслідування, що роддом. Росіяни мені кажуть ми своїм журналістам не віримо, ми віримо тільки закордонним. От їм і показують закордонних, тільки відео монтують. І це не одне таке. Мені не раз вони скидали відео, типу закррдонні журналісти, закордонні експерти, закордонні військові .Я вже скільки туди намагалась всього переслать, то ні. З України заблоковано. Залишається їм повірить очевидцям і рідним, і пошукать інформацію, може де вискочить. Так ні, не хочуть.

10 лайков
14 лайков

обожнюю ціх дівчат!, Зараз дуже часто перегляда. їхні кдіпи, піднімає настрій :heart_eyes:

8 лайков

Это же просто цирк! А ведь они серьезно… Печально

Я понимаю, что через, возможно короткое время, росияне очнуться. По человечески, можно было бы пожалеть, но пока не получается

Или за кусочек сахара волают

3 лайка

это стая укушенных бешенством бабенций несколько лет уже как выступают за пу

теперь можно особенно зомбонутых посылать до Чернобаевки (альтернатива корабельному маршруту)

10 лайков

Вы о чем говорите? Какие концлагеря? Люди размещаются во временном жилье, кто-то разъезжается по друзьям, знакомым родственникам, дети ходят в школу и садик по возможности. Не пугайте так народ. Нет никаких лагерей

3 лайка

Знакомая з окупованого міста розповіла , що рашисти беруть на руки дітей з подвалів та несуть в автобуси , а мамкам та бабусям , просящим віддати дітей , кажуть : " Або сидаєте разом з малими та потім на камеру кажете , що ви біженці від бандерівців , або тут і зараз ми вас вбиваємо , а ваші діти їдуть сиротами в рф !" Оце такий вибір ! Те , що ви живете серед тварей і вам це подобається - може сказати лише про одне … але промовчу .

23 лайка

Хочется пожелать только одного - бумеранга

9 лайков

Лада, я сама неделю (пока был отпуск) работала волонтером и помогала беженцам их Херсона и Мариуполя, мы пристраивали людей в хостел или отправляли поездом в Нижний Новгород. Ужасно, что ваша знакомая столкнулась с таким

2 лайка

Чого до війни чєловєк масово не їхав на расєю ? ЧОГО?

5 лайков