Сімейне господарство "Мольфар"

Мне тоже интересно.
Обычно в таких случаях прививают мостиком в нескольких местах
Но здесь очень большое расстояние повреждено.
Мне кажется , что в данном случае нужно срезать до места повреждения и надеяться, что проснется почки ниже. Хотя левая веточка имеет не большое повреждение и она может спасти дерево.
Что скажет Виталий? Как будет исправлять " шкоду" своих подопечных?

2 лайка

Весной когда я увидела что нет почек срезала свой абрикос от земли гдето живое было см 20 и ничего не произошло.
Да они шкодники, у меня сада так и нет.
Смысла сажать нет по любому кто то где то просочится и беда.
Просто землей пользуюсь под грядки виноград есть 1 абрикос 30 летний и персик лет 6 это они не трогают, виноград в этом году сьели весь.
Вывалили калитку напором гуртовым.

1 лайк

Виноград отойдет. Не переживайте.главное, чтобы не вымерз, но в этом году вроде не грозит, пока

Я за виноград как за козочек волнуюсь.
Первым закладывала виноградник а потом козочки и они ему ну никак не дают разростись и приходится обрезать коротко.
Я прикрыла головы грубой соломой думаю что хоть немного почек сохраниться.

1 лайк

Я збираю молоко 10 15 літрів переганяю сепаратором мотор січ потом охолоджую в холодильнику сутки двое Потом кухонним комбайном збиваеться за пару хвилин відібрати маслянку промити холодною водою і смачного Я ні магазинного ні від своеі корови істи не могла а це на ура Аз перегону нормальний творог получаеться

9 лайков

Дерево буде зрізатися на високий пеньок до місця пошкодження,коріння міцне видавить ростові бруньки,і наново формуємо крону

4 лайка

В нас такі самі дерева стоять( сказали , що толку не буде і всерівно загинуть. Шкода так. Чекали в цьому році яблук вже.теж зрізати будемо. Чоловік хоче прищепу з верхніх бруньок на місце зпилу дерева. Він так груші дички прививав берою. Це було минулого року, прищепи прижилися, але ще плодів не було.
А перевірених продавців саджанців киньте в особисті повідомлення будь ласка.

Садовий вар мало ефективна замазка для великих ран,краще фарбою емалью зафарбувати

1 лайк

Потрібно пробувати рятувати,корінь здоровий,стовбур молодий,старі дерева омолоджую на пеньок 1-1.5м і викидають молоді гілочки,і формуємо дерево,але не мало залежить від підщепи.

1 лайк

Які вам саджанці потрібні,є люди які роблять кущі,груші яблука,персик,абрикос,фундук,горіх це все різні напрямки та люди

2 лайка

А можно контакти по плодовим кущам?

Мене цікавить кущова шовковиця, такі спеціалісти є?

16 лайков

Гарний кавалер. А дзвіночок який!

2 лайка

Дзвіночки з самого Китаю😊

1 лайк

Ото любов! Чоловіча солідарність.

1 лайк
2 лайка

20 лайков

У нас сьогодні поповнення:blush::blush::blush:Амбал став татом.Первістка Медея народила двійню,козлик та кізочка.Підкажіть будь-ласка,потрібно видоїти кізочку?

3 лайка

Треба, але не до кінця, бо перші дні молозиво найцінніше для козенят, вони його повинні отримати по максимуму. Дивіться по вимені, якщо розпирає, треба здоювати часто так щоб знімати напругу.

1 лайк