Сімейне господарство "Мольфар"

Доброго дня шановні форумчани.Наша сім’я родом із села,але жила в столиці до поки не народилися у нас син та доця.От ми і вирішили,переїхали в глухе та мальовниче село на Черкащині.
Планували купити одну дійну козу,але доля втрутилася і довелося купити відразу чотири:blush:,одна старенька і три первокотки,дві без вухі як Ламанчі,і дві ніби Зааненські,але старенька Ламанча порадувала 4 літри на добу,я не мав краю задоволення коли ні дітки ні дружина ніколи не пили молочко і сказали Смачно!!!Тепер молоко від корови всим не смакує.Придбавши Сипаратор,смаколиків добавилося:blush::blush:Пізніше познайомився з сім’єю “Золота Коза” придбали козлика Зааненця ,кличка Амбал:blush: і сьогодні у нас уже 7 кітних кізочок .Зустріч Козоводів 2019 добавила впевненості що ці тварини заслуговують на повагу,а не реагування на щось гидке,це справді Розумні Хитрулі,Добрі та корисні тваринки,хоть і залюбки зроблять шкоду в саду,чи городі:blush::blush:І покарання для них, добре та тверде батьківське слово.На зустрічі на конкурсі виграв цуцика Бордер Коллі,Велике Дякую Васі, ферма Зінка,тепер наші козульки будуть при охороні та догляді.Фото добавимо

46 лайков

Як там Ваш цуцик, Ви його уже забрали?

Ще не забрав,відео бачив,чорнобілі😊скоро заберу

Вітаю вас з відкриттям сторінки.:rose: Покажіть і нам ваших любимок. :goat: :goat: :goat: А також вітаю :rose: з виграшем цуцика. Хороший охоронець для господарства потрібний.

4 лайка

Виталий с открытием странички, добро пожаловать, рассказывайте и показывайте своих животных. :blush:

1 лайк

Це наший Амбал

37 лайков

32 лайка

Наша охорона Малінуа, Ріца

41 лайк

38 лайков

Красень хлопчик кучерявий :smiling_face_with_three_hearts:

2 лайка

Вітаю на форумі! Глухих і мальовничих сіл у нас багато, а от де ви живете? Я в Лисянці живу, сторінка “Кози над Тікичем”, заходьте в гості, можна в справжні. Гостям завжди раді.

1 лайк

Дібрівка,є таке маленьке село

2 лайка

Дібрівка Лисянського району? Поруч Смільченці…

2 лайка

Так Лисянського району

2 лайка

Так ми ж близькі сусіди!!! Ми живемо в Лисянці на Київській горі, на самому виїзді

2 лайка

Я бачив біля Пожарної частини пасуться Козочки,можливо ваші а можливо ПТУ,в них теж є на полігоні

ДРУЗІ😊

33 лайка

Да, то з училища. Ми туди водимо своїх дівчат на свальбу, там альп з Лукачвки. Два роки був Банан, тепер Дружбан. Ми своїх не випасаїмо, вдома сидять.

1 лайк

У них якісь добрі Козлики?

100% альпи. У нас Ліра - дочка Банана, добра коза, першокотка.

1 лайк