Підкажіть ще будь-ласка.Я їх обтер,заніс до мами на 20 хв.цицьку не взяли.я здоїв 0.5 л забрав козенят в хату напоїв їх із шприца десь по 25 мл.сплять😊.Що ще зробити,я перший раз окот приймав😊
То мало молозива дали. Візміть соску, надіньте на бутилочку і поіть козлят. Молочко треба, щоб було добре тепле около 40 градусів. Я вперші дні пою кожні три години, а якщо просять то і частіше. Пою скільки вип’ють.
Напоїв із дитячої соски,по 60 мл випили,козлик соску не хоче брати,коли можна до мамки їх відпустити?
Занесіть їх до кози, може вони самі будуть сосять. А якщо хочете тримати козенят вдома - то тоді доїти і поїти. В мене такого досвіду нема, всі ростуть під мамкою
Уже під мамкою,цмулять вим’я:blush:І ще один окоз на сьогодні намічається:blush:Досвід з Катозалом може маєте?Після окоза скільки проколоти?
Я нічого не колю, коли на це не має показань.
Сьогодні теж двійня різнопола:blush:.Я правильно розумію,народилися,обтер,висохли в хаті,і можна під мамку відпускати?
Да, можна. Тільки поглядайте, як мамка себе веде, щоб не придавила.
Я не забираю в дом. Прямо на месте обтираю, подсовываю под мамку, засунула сосок в рот и всё.
Мамка не пускає під себе козенят,не облизує,топає ногами,б’є.Що робити?
Я вам тут нічого не підсовітую, бо під мамками не тримаю, а випоюю сама. Почитайте тут Родились первые козлята у новичка во всех отношениях, что делать
Сьогодні у нас трійня хлопчиків😊
Вітаю!
Цей рік точно багатий на чоловічу стать
Хай ростуть здоровенькі і радують Вас)
Поділіться будь-ласка досвідом як відлучати козенят від цицьки.Може є спеціальні сумки на вим’я?Ніхто не шиє?
Дякуємо,із 7 козенят 5 козлики
В мене така ж ситуація з вівцями,а тут і коза бац…і два цапика