Добрий вечір дорогі форумчани такого цікавого та інформативного форума КОЗОВОД.
Назвав свою сторіночку Простоквашено, як всим відомий мультфільм з дитинства не так просто.
Я Володимир, народився на багато років прожив в Новгород - Сіверську в будинку, тримали всього по трошку що дозволяли наші 10 соток.
Доброго вечора. Тільки побачила вашу тему, думаю зайду, а ви тільки почали розповідь. З новосіллям вітаю вас на форумі. Я посиджу тут тихенько чай поп’ю і далі послухаю вашу розповідь.
Після Новгород - Сіверського жив в Чернігові, а коли одружився дали квартиру в Київській області . Але любов дотварин не пропала. Поки є маленький участок під город і дачка - міні. Минулого року їздили дивитися будинки але щось дуже швидко ростуть ціни…
Я теж вчора виставляв фото і впіймав себе на думці, що які простори для коровок та козочок. Кроликів проколюємо весною за два тижні до появи комарів( як читав в одній статті). Саме яку вакцину не напишу, так як заїжжаю у ветаптеку і що пропонують купую.
А у вас теж кролі є? Якісь породисті чи як кажуть прості)
Дякую. Я в самому Чернігові жив якщо б квартиру тоді дали раніше залишився б там жити. Чернігів дуже подобається і тяне туди постійно, але часу вибратися не вистачає… Дуже красиве місто.
Держимо, так званно бабочку, але вони вже не чиста порода, так, як кролів міняє не дивлячись на породу, аби кріль хороший був. У мене куми, рядом живемо, то там держать породу.
Якщо про породу кроликів, які держать мої куми, то знаю, що є каліфорнійці, тоді, якщо не помиляюся завели новозеландці, короче рижий кріль, як лисиця. А це ще купили, якогось сім’ю велетня. Ну у них там іх багато, я породами дуже не цікавилась.