Простоквашено

Добрий вечір дорогі форумчани такого цікавого та інформативного форума КОЗОВОД.
Назвав свою сторіночку Простоквашено, як всим відомий мультфільм з дитинства не так просто.

Я Володимир, народився на багато років прожив в Новгород - Сіверську в будинку, тримали всього по трошку що дозволяли наші 10 соток.

30 лайков

Доброго вечора. Тільки побачила вашу тему, думаю зайду, а ви тільки почали розповідь. З новосіллям вітаю вас на форумі. :gift: Я посиджу тут тихенько :coffee: чай поп’ю і далі послухаю вашу розповідь.

7 лайков

Добро пожаловать на форум. И с открытием странички. Я из-под Чернигова. Заходите в гости на страничку Семья «Koza Nostra»

2 лайка

Приветствуем вас на нашем форуме и добро пожаловать в нашу дружную компанию. Буду рада видеть у себя в гостях http://forum.kozovod.com/t/poberezhe-azova/31831

1 лайк

Приветствую на форуме, я тоже новенький заходите и ко мне в гости . Домик в деревне

Вітаю з відкриттям сторінки. Розказуйте, показуйте. Тим більше зараз у нас проходять конкурси, можете участь прийнять.

Трошки поділюсь фотографіями з рідного міста

28 лайков

Після Новгород - Сіверського жив в Чернігові, а коли одружився дали квартиру в Київській області . Але любов дотварин не пропала. Поки є маленький участок під город і дачка - міні. Минулого року їздили дивитися будинки але щось дуже швидко ростуть ціни…

А це моє захоплення, поки на що вистачає місця

26 лайков

І фото весни., скоро вже зовсім трошки залишилось

14 лайков

Красиві місця. Коли дивишся на такі простори, то думаєш, от де козочкам є розгулятись.:grinning:.А як у вас з кроликами, ви їм прививки робите?

2 лайка

Я теж вчора виставляв фото і впіймав себе на думці, що які простори для коровок та козочок. Кроликів проколюємо весною за два тижні до появи комарів( як читав в одній статті). Саме яку вакцину не напишу, так як заїжжаю у ветаптеку і що пропонують купую.
А у вас теж кролі є? Якісь породисті чи як кажуть прості)

1 лайк

Дякую за привітність буду по тихеньку і я ходити по сторіночках, читати, дуже багато цікової інформації…

Дякую. Я в самому Чернігові жив якщо б квартиру тоді дали раніше залишився б там жити. Чернігів дуже подобається і тяне туди постійно, але часу вибратися не вистачає… Дуже красиве місто.

1 лайк

Да и далековато)

Трошки продовжу . Одружений ( дружина родом з Чернігівської області), маю двох доньок ( двоє внуків та дві онучки)

7 лайков

Держимо, так званно бабочку, але вони вже не чиста порода, так, як кролів міняє не дивлячись на породу, аби кріль хороший був. У мене куми, рядом живемо, то там держать породу.

1 лайк

Наташа, какую породу?
Сейчас Инна скажет : " Кто о чём, а Снежана о кроликах".

3 лайка

Якщо про породу кроликів, які держать мої куми, то знаю, що є каліфорнійці, тоді, якщо не помиляюся завели новозеландці, короче рижий кріль, як лисиця. А це ще купили, якогось сім’ю велетня. Ну у них там іх багато, я породами дуже не цікавилась.

1 лайк

А про крупных, Наташенька, вы можете узнать по- подробнее.

1 лайк