Продаю козлика 100% нубійця і четверо процентних

Продається 100% ний англо—нубійський козлик вісім місяців ось ці козачки був під авансом весь карантин,забирали,забирали,хотіли,хотіли і через три місяці не зрослось,бо нема чим везти,і грошей нема,коротше нікому не солодко,а мені так взагалі.Продавала дочка,я не мішалася,а зараз мушу.Бо він вже повноцінний козел,вже спарував дві кози,надіюсь пронесе.Зараз разом з молодшими в великому вольєрі,я би вже і залишила,але ж батько і син не йде.Придивіться до хлопця,інформацію у вайбер і месенджер,якщо кому цікаво.Хлопець обезрожений,ласкаво настойчивий,хоче ласки і гарему.

17 лайков

фото і ціна. Де знаходитесь

Подивіться вставила посилання голубим,писала і щось нажала ніби не туди,не дооформила,думала знову писати,а воно та й появилось.

Фото ще березнево—квітневі.Треба обновити.

9 лайков

І скільки ви хочете за них?

На фото, де маленькі, ніби окрас інший

Напишіть свій вайбер, поспілкуємось. І яке місцерозташування. Вказано біля Білої церкви, але де саме

Ще є чотири.козлики лютневих—один нуболаманчик від п’ятилітровки 50%,три 75% них від хороших кіз.Ситі,рослі,гладюсінькі,через мої негаразди із здоров.ям не виставлені в об’явах,не різані,доросли до чотирьох,вже п’ятий місяць,такі самчики повирисовувалися,00 взагалі гарні,так що хто ще без козлика,питайте,продам недорого,тому що вже таких під ніж жалко.

5 лайков

18 лайков

Недорого це скільки? вже двічі питаю)

1 лайк

Недорого процентні,100% 15000

2 лайка

А где находитесь?

Там в ссилці все є.Великополовецьке Київської Сквирського,недалеко від Вас.

А Ви до року ніколи не побачите,які вони будуть.Вони дуже міняються,всі знають,та й подивіться в сводках мої обяви за три роки,козенята кожен рік другі.Оля ветеринар правду писала,що якби не побачила,то не повірила би ніколи,що так кардинально міняються.Мене на форумі знають,в мене один козел і одна коза 100% привезені.три роки назад від Андріяна,вирощені і служать.Плюс.своїх покриваю кіз цим козлом.

Ось так мінялися дві кізочки від першого окоту ,сестри козликів.Десять днів,місяців чотири,десять місяців і там у посиланні голубому є вони дорослими.І їхні дітки точно так міняються :slightly_smiling_face:Та що темна,стала сірою і її дві доці точно такі вирисовуються.

17 лайков

Ох, я видела его мордаху (старшенького) этого парня. Просто мачо!
Поскорей ему горем хороший найти!

3 лайка

100%-ный мальчик бесподобный .Имела бы такие деньги я бы 25000 грн дала бы за такого козлика - он того стоит !Без вопросов - породный козлик.

3 лайка

Я теж хочу :upside_down_face:

1 лайк

Давайте будемо аукціон починати—хто дасть більше :rofl:Я не проти. болячки замучили,все на автопілоті,не
писала об’яв,думала поріжуть і з’їдять.А вони ростуть.Помічники майже самоусуваються,нагулялися.Треба якось трохи розгрібати завали.Та ще з карантином 100% ний засів.

5 лайков

Вони всі гарні,дорідні,просто через бетонний забор зверху клацнула,а вони всі біжать на мене,то так і повиходили.

4 лайка

Мій вайбер 0505846745 ,дзвонити Київстар 0980861422,тут також є вайбер,але забита память телефона,то довго ждати,щоб
побачити повідомлення.Вера Дзвоніть,питайте,за це гроші не беру.Пропонуйте варіанти.Тільки кому треба.Я також цей рік не змогла купити козлика,розумію що колеться,але і хочеться.

2 лайка