Продаю козлика 100% нубійця і четверо процентних

Отакі родилися і як міняються.Вишневі предсказуємі,плями можуть колір поміняти.Аті,що будуть в сірому більш менш,то міняються зовсім

16 лайков

Какое ж у вас классное козье царство !Ухоженные, любимые!

2 лайка

Красивые все :slight_smile: Улыбка на фото просто шикарная у того, что слева

1 лайк

Я думала, у меня беленький застрял, потому что беленький. А у вас уже и расписные, и мамки не рядовые, а все равно застряли.

4 лайка

СПАСИБІ,хоч би частинку зберегти,видихалася зовсім.

3 лайка

Вера а козочек нету на продажу? Или только козлики?

Кізочок зразу до місяця порозбирали.

4 лайка

Ох 1 гарн1 хлопчики.Один кращче 1ншого оч1 розб1гаються.У мене само1 вже стадо хлопчак1в.але ж такого нема.Чую що вже р1к хочу.Д1вчатка пожал1йте красен1в.яка краса.

2 лайка

А что там Карамелька? За сестричкой не скучает,? Что-то она у меня с головы не выходит ) она покрыта? Или вы уже точно решили себе ее оставить?

Хочеш,бери Карамельку,я вже всього не осягну.І ще короткоушка є ,яку собі залишила від Лиски.Лиску купила Неля ЛПХ Рикотта

8 лайков

Вірочко, бажаю Вам здоров’я, щоб ще багато хороших козодіток виростили і продали другим.

6 лайков

СПАСИБІ,зараз в молодих того здоров’я нема,а де воно в таких як я .Стараюся триматися за ту грань,щоб хоч самому собі могти допомогти,бува безпомічна для себе.Але карабкаюсь,кожен переживає важкі часи і я надіюсь на краще.А як тільки краще,так і знову щось хочеться :sweat_smile: :heartbeat:

10 лайков

19 червня 2020 р. - YouTube Сьогодні попробувала скинути через ютуб.На відео більш реальні.Прийшлося йти по молочай і розкидати,щоб була робота :smile:

10 лайков

24 червня 2020 р. - YouTube Подивіться які ми чудові,куди не глянь :rofl: :rofl: Сьогодні 24 червня,ми готові пацани для Ваших гаремів.Вчора вечором була сильна гроза,ми під великим накриттям сухенькі,спокійні,ні звуку не почула,хоч сама проплакала трохи.Живемо біля Білої Церкви,кому треба хороший козлик,будь ласка,сторгуємось.

26 лайков

А один самый умный- а чего стоя если можно сидя кшать - ну прям как на курорте.

2 лайка

А в нього 100%—чого ж би він стояв :smile:Він донедавна жив з мамою в клітці,а мама на колінах їсть і на.колінах пасеться,то вони завжди так з мамою обидва навчені.

8 лайков

Гарнюня ваш 100%-ный и где бы денег взять на такую красоту?

2 лайка

Главное желание!
Пацаны просто шикарные!
А какие девки у меня растут от их старшего братца! У двоих уже (вм7 мес) такое вымячко вырисовалось! У моих такое впервые.
Да заберите ж королевичей!

3 лайка

Це від старої гвардіі в тебе,там всі були дуже непогані.Ласка—Лиска—Бейжа.В тебе Ласочка в мамах,дочка Ласки.А тут також від дочки Ласки Ляльки,на рік молодшої,вже від 100% нубійця.Ті самі корені.На відео там вони світло рижий і рижий від Ляльки—первістки,яка мені після трійні вигодуваної дала через три з половиною місяці,коли я відкинула хлопців від неї п’ять літрів.Потім через тиждень зійшла на 4.5 і зараз чотири + -,пасу мало,бувають на сіні,соломі плюс зерно,двохразове доїння.В ламанчика мама також тільки скидає на чотири,пятий окот.А біло сірий від заанонубійки з ферми «Козий двор»,обезрожений,дуже гарні гени,не знаю чого світлого не хочуть,я би його першого забрала.Породистий,в мене сестра його на два роки старша,дуже задоволена нею,родила три кізочки 87.5%,сама більша в стаді.І сестричка його з одного.помету з вимям з народження.Залишається,хоч куди ще залишати.А минулого року були два козлики

23 лайка

Доброго дня. Продали вже хлопчика?

2 лайка