Ще ні,якого Ви маєте на увазі?
Козлики ростуть гарні хлопці,на 100%-го дочка дозволяє знизити ціну реальному покупцю. Тільки в лічку чи на вайбер і тільки кого цікавить,а не просто взнати.Знаю що в основному залишився такий контингент.Питають,викладаєшся,шукаєш дідів,бабів,батьків,а у відповідь ні слова.Ніхто не зобовязаний купити,а ось вибачитись що відібрали купу часу повірте можна.Я сама господарюю,дуже нездорова і тому йдемо на компроміси,щоб мене розгрузити трохи,чи зовсім.Тому заради цікавості не турбуйте,будь ласка.
Козлик поїхав до нової мами,хай буде достойним продовжувачем роду.Щасти тобі.мій мазунчик.Починається сезон,придивіться до процентних,також достойні хлопці по п’ять—п.ять з половиною місяців.00 у всіх як на підбір,гарні кріплення,хлопці в тілі,гладесенькі,мами зараз ще дають по 4—4.5 літри при двохразовому доїнні.
Буду по одному виловлювати козликів для
ознайомлення.Два 75%,родилися в трійні четвертого лютого 2020.Мама Лялька 50% первістка,доїться дуже добре,на днях перейшла на трьохразове доїння на шостому місяці лактації,бо важко контролювати вим’я,коли почали їсти овочі,молока добавляється.Кізочку продала зразу,козлики до цих пір в мене.

Який красень! Дуже гарний хлопчик.
Эта тема была автоматически закрыта спустя 60 дней. В ней больше нельзя отвечать.