Продаю козлика 100% нубійця і четверо процентних

Ще ні,якого Ви маєте на увазі?

1 лайк

Козлики ростуть гарні хлопці,на 100%-го дочка дозволяє знизити ціну реальному покупцю. Тільки в лічку чи на вайбер і тільки кого цікавить,а не просто взнати.Знаю що в основному залишився такий контингент.Питають,викладаєшся,шукаєш дідів,бабів,батьків,а у відповідь ні слова.Ніхто не зобовязаний купити,а ось вибачитись що відібрали купу часу повірте можна.Я сама господарюю,дуже нездорова і тому йдемо на компроміси,щоб мене розгрузити трохи,чи зовсім.Тому заради цікавості не турбуйте,будь ласка.

30 лайков

Козлик поїхав до нової мами,хай буде достойним продовжувачем роду.Щасти тобі.мій мазунчик.Починається сезон,придивіться до процентних,також достойні хлопці по п’ять—п.ять з половиною місяців.00 у всіх як на підбір,гарні кріплення,хлопці в тілі,гладесенькі,мами зараз ще дають по 4—4.5 літри при двохразовому доїнні.

22 лайка

Буду по одному виловлювати козликів для
ознайомлення.Два 75%,родилися в трійні четвертого лютого 2020.Мама Лялька 50% первістка,доїться дуже добре,на днях перейшла на трьохразове доїння на шостому місяці лактації,бо важко контролювати вим’я,коли почали їсти овочі,молока добавляється.Кізочку продала зразу,козлики до цих пір в мене.InShot_20200719_111325228 20171222_090148 7

Біла зааноламанча Ласка їхня баба,рижа Лялька мама.20171104_112803 Козлу зараз три роки з половиною—лось.Батько і дід козликів.

17 лайков

Батько,трохи не по правилах фото,він живе в волєрі з сітки і весь сезон відкриті двері в сарай на його половину.А як вивели,то він давай пастися і ніяких поз не признавав.Козел мощний,тільки роги його паскудять.Буде продаватися,три з половиною роки.Хоч кілька кіз хай спарує.Ще не гуляють,та я ще і не хочу парувати.Потім всю зиму треба буде дітей глядіти.

7 лайков

Козлик 75% ,мама 50% заанонубійка з дуже добрим молоком ,куплена три роки назад в господарстві «Козий двор»,третій окоз,в парі з нашим козлом третій раз дає дуже гарних козенят. Дві сестри,однопометна і на два роки старша.

19 лайков

Який красень! Дуже гарний хлопчик.

2 лайка

Эта тема была автоматически закрыта спустя 60 дней. В ней больше нельзя отвечать.