Продам процентних англо—нубійських козликів

Продаються три козлики—два 75%
нубійської крові і один 87.5%.Знаходжусь Великополовецьке Київської Сквирського.Біля Білої Церкви.
Перший мама заано-нубійка 50% з господарства«Козий двор»,її батько козел Бельгія,четвертий окот,дає дуже гарне плем’я,вим’я гарної форми,не розтягується,легкодійна з дуже добрим молоком.

Після появи об’яви покажу все,розкажу.Козликам зараз першому три місяці,двом по два місяці.Гарні,чималі.Виглядають гарно,гладкошерстні,мами нормальні,вуха лежать гарно,з 00 все відмінно.Батьку козликів чотири роки,він батько наших козенят всіх за минулі роки,можна подивитися всі об’яви мої за минулі роки.Дуже ним були задоволені,але кров треба міняти.проданий восени після гону.Привезли зразу від Андріяна нового пятимісячного чорного,від гарних предків.Через кілька днів спарували дві сотки і на днях у нас появилося чотири кізочки,які також будуть продаватися.Хай підростуть,виставлю може другою об’явою,може тут.Можете звертатися на вайбер 0505846745 розкажу,покажу.Далі буде :smiley:

25 лайков

Ще є кізочка 87.5%,дуже гарна,від мощної 75%кози.Ніде не виставлялися,кізочок забрали зразу клієнти минулих років,було тільки чотири парованих,але кіндери гарні,то розібрали.Козлики ростуть,тай ростуть,нема коли писати об’яви,не вистачає часу і здоров’я.Повиростали,що вже в стаді проблеми создають,особливо перший.Родився 2 лютого.Два других 1 березня.Кізочка з останнім козликом від одної кози.

Буде ось така,це її рідна сестричка минулорічна.Була точно така.

23 лайка

Кізка.що продається. на першому фото другого посту? Хочу зробити дружині подарунок. Вона тут на форумі четвертий рік тусується.прийшлось :shushing_face:і мені реєструватись.Пишу.щоб бути першим :grin:.бо звонити сьогодні вже пізно. Можна ціну в лічку?

4 лайка

Тут вона ще тільки кітна першим окотом Тут та сама мама козлика і кізочки 87.5% них після першого окоту із своїми минулорічними кізочками,новішого не знайшла в цьому хаосі фоток.

18 лайков

75%нубійської крові по мамі і батьку в кількох поколіннях,дуже непогана генетика,родився 2 лютого 2021 ! 75% нубійської крові від нуболаманчі домашнього розведення,родився в четверні 26 лютого 2021IMG-46dd0c9a09df3f9b6bf705118437f17d-V|666x500 87.5% нубійської,крові,родився в парі з кізочкою 1 березня. Козлики недорого,з червня почну убирати,як би не хотілося,хороші крові,але не маю можливості дальше годувати.Всі обезрожені,ласкотуни,всі ще під мамами.

25 лайков

Ціна, вік? Територіально?

Вірочко, козлики дуже гарні. Хай щастить їм з новими господарями.

3 лайка

Спасибі,так не хочу шашликів,бо вони гарні,під мамами.Надіюсь на краще.

5 лайков

Останнє фото кізочка 87.5%,сестричка козлика з попередніх двох фоток.А буде плямиста,линяє,фон буде сірий,плями чорні,коричневі залишаться.Дуже гарненька,вимячко там теліпається,і така вальяжна,ножками так смішно виписує.Також продається.

11 лайков

https://europe1.discourse-cdn.com/kozovod/original/3X/4/a/4a9d87c5c0b6831c6fca51a119a3d912cd1bf976.jpeg Світлий козлик 75% нубійської крові поїхав в нову домівку.Хай щастить,шептала йому,що тільки так можу зберегти йому життя,послухав і вискочив через переднє бокове віконце в машині.Прийшлось ловити,вмовляти знову. :smiley:

13 лайков

Яка ціна козочки ?

Шесть тысяч гривен

Козлик 87,5% поїхав в свій новий дім.Так хочеться,щоб діткам фортунило.Коли не питають ніяку інформацію,так тужно.Він же пив молочко.Може нова господиня почитає.Боюсь що від стресу почне худати.Хоч трошечки,поки привикне.

9 лайков

Вірочко, ми коли продаємо своїх малявок всі так переживаємо і я теж. Але завжди надіюсь, що в них буде все добре.

6 лайков

Залишився рижик 75% АН,25% зааноламанча,хороший по всім параметрам,спокійнющий,ласкотунчик,обезрожений,мама після першого окоту на піку 5 л,зараз після четверні ще на 3.5.Всі продані,залишився під мамою один,розкошує,соску знає із за цікавості.Родився 26.02.2021

Продам за 1300,бо різати не хочеться,а вже достає кізок.

14 лайков

Кізочка зліва,козлик справа.Мама на верхньому фото по центру з минулорічною плямистою від тої самої пари.Кізочка імбридинг на батька,гарно росте мішечок на вимя,шустра,впитана.Мама сама більша коза в стаді,добре молоко,легкодійна.Буду з часом продавати і маму,залишаю одну процентну на молоко і кілька соток дочкиних,а далі думаю завершатиму і з ними.Життя дорожче,якби їх не любив. :sleepy:

15 лайков

Маму коли будете продавати?

мама з зеленим нашійником?

напишіть мені коли будете продавати

Поїхав мій рижий козлик освоювати свій гаремчик.Кізочка також знайшла нову сім’ю.Хай їхнє козине життя буде довгим і щасливим.А ми ще маємо маленьких парочку 78%,якій шукатимемо нові сім’ї.Завтра опишу.

12 лайков