Продам козлика 50% нубійської крові.Мама першоокотка гарна коза з смачним молоком перспективна /залишаеться дома/ з гарною формою вимені, від простої кози зі смачним жирним молоком спеціально для себе спарованої зааненцем від кози шестилітровки, батько 100% англо-нубійський річний козел з Батево Закарпатської обл.від Андріяна.Козлик родився в трійні 8 квітня,козочка була мініатюрна /1.100,в три тижні важить 6.500/ і два козлики 3 і 3.500.Гарно набирає вагу,один під мамою,активіст,гарний по окрасу і формі,гладкошерстний
Знаходжусь Великополовецьке Київської Сквирського 15 км від Білої Церкви 098 086 1422 Вера. Можу також по вайберу скинути додаткову інформацію,ціна 1500,є ще гарні козлики нуболаманчі .На кожен смак недорого.
.А у нас вже появилась наречена.Козлик дуже гарно розвивається,один під мамою,брат Дюймовочки,яку я виростила сама в хаті Братік більший загинув в тиждень,мама цього не захотіла кормити,бо дуже затужила,я три дні розривалась по 5 раз держала маму і він як опариш чіплявся і ссав,а потім мама змилостивилася і почала його кормити і любити.Скільки в мене в цьому сезоні позитиву і емоцій добавилося,а також гіркоти втрати,що не розказати за раз.А тепер він такий,як гарбузик і для 50% дуже непоганий.Так що. придивіться.Ціну знижую до 1200 гр-,даю шанс своїм діткам стати батьками….
Дуже гарний козлик 50%,/на другому фото той що з орлом на бочині/окрас дуже подібний до батькового,потемнів,вишнево-коричневий з чорними волосинками,по хребту чорна полоса,гладюсінький,00 з широким кріпленням.Все в хлопця в порядку,попробую добавити нових фото.В мами вим"ячко рівнесеньке,гарної форми,молоко смачне.Родився 8 квітня на Паску,сьогодні нам два місяці .З потенціальним покупцем готова ще на компроміс.Наречена з попереднього поста теж продається ,дуже гарна,чотири соски,два передні малесенькі,не будуть проблемними.
Мамин угодник,до цих пір під мамою один.На другому фото мама ніби з простих кіз з хорошим молоком,хоч батько її заан безрогий перспективний і вона родилася перед Новим роком з отакими ушками,дочка сміялася,що Дід Мороз наблизив мою мрію по нубах.Гарне вим"я,добре доїться,добре жирне молоко.Козлик як для 50% зложений дуже гарно і сам в таких тонах прекрасних,один із трійні.00 в порядку,не можу ніяк сфоткати.Хіба нікому не приглянеться,торгуйтеся,тільки не на м"ясо.М"ясом буду запихатися сама.
Козлик ждет свой гарем,хорошо выпоен молоком /Один под мамой/,уже отселен за недостойное поведение в числе четырех старших,мам регулярно запускаю по два раза в день,почти опустошают,одного кормлю/75%/,еще полтора литра отдаю в надежде,что продастся.Ну рука не поднимается.
Та купіть же мене ,я такий гарний і мама мене вже покинула.Запускаю її два рази в день до них чотирьох,то вона покружить з ним,ще й проситься,щоб пустила,провірить обстановку і ляже в клітці,як у купейному вагоні,щоб не чіплявся.Ну це тільки третій день,а йому через тиждень 4 місяці.
Торгуйтеся,не пожалієте.Звичвйно предлагати менше як на м"ясо не достойно,краще вже з"м сама.Це в обід пригнала з пасовища,в той день коли ранком понадіялася,що погодувала дитину і після дойки.
Поїхав мій орлик з одною дійною первісткою до нового господаря-чоловіка одинокого 73 роки.Так що помаленьку починаємо розгрузку.За них спокійна відносно,казав що держали кіз.Хай щастить,а доця шестимісячна виводила всю ніч,бо сиділа під мамкою до цих пір.Дякую Вам всім за підтримку і сердечка. Тему можна закрити.