.Продається козлик 75% англо-нубійської крові,25%зааненської.Родився 3 квітня 2018 в двійні.Мама 50% заанонубійка,куплена в господарстві @ “Козий двор”,перспективна дуже легкодойна з гарною формою вимені /дуже вдячна Наталії/батько із Батево Закарпатської від Андріяна.Козлик і козочка ростуть під мамкою,великі,гарні,відчувається порода. Ціна 4000 гр.
Спасибо Катя за пожелания,Ваши слова да Богу в уши Малыши действительно красивые!Чем ближе к породе,тем красивее,эти просто первые у меня такие,хоть еще есть целый арсенал 50% и тоже лапушки,на Пасху четыре козлика родилось и одна козочка
Вера я своим сказала что мальчики шашлыки так они мне всех девок выдали и куда мне их сколько.
Да козочек развелось, и я желаю чтоб в наших хозяйствах всё распродавалось.
А ми ростемо.Дуже непоганий класичний цапик.Невже нікому не приглянеться?І дуже врівноважений,добрий.І 00 у нас нормальні.Тільки ніби згорблений получився.Насварилась на дочку за якість фото,а вона регоче-хіба ж ви не пам’ятаєте що він з крапиви вискочив пожалений і згорлений.
Що то ми загубились в такій кількості об"яв.А ми все вільні і чекаємо своїх наречених.50% напевне помаленьку відправляться в морозилку,а я ж дуже непоганий пацан.Зверніть на мене увагу.
Маму заїли.Догодовую і маму і вони вдвох з сестрицею ще банку молока трьохлітрову глушать додатково.Як упадуть під маму після пасовища,то хочеться обняти і плакати.
Давно не передивлялась об"яву.Продам за 3000 грв.В козлику відчувається порода і починає шкоднічати з кізками.Через те повинен поскоріше знайти свій гаремчик.
Хто ще не встиг купити хорошого козлика,придивіться до мене.Все зі мною ОК,я гарний,породний,блискучий,гладесенький,ні одної завихринки,вуха дуже гарно складені,00 в порядку.
Взяла сьогодні телефон,було трошки хмарно без сонця,рішила познімати.Так до мене прийшов рибак-підполковник,щоб подивитися на кіз і почав женихатися,поки я відбила атаки,то вийшло сонце та і його ноги всюди попали в кадр Сказав,що дуже гарний козлик,що він ще таких не бачив.А ми все ростемо і ждем нових господарів.
Я росту,самий нагліший /той,що зліва/,насильно відселений з цими братанами,які теж не відстають.Намітив собі наречену і не відстаю від неї,тому відселений і плачу.А в мене від них руки обриваються Хіба вже нікому не пригодяться мої дітки.Будемо торгуватися до розумного мінімуму,тільки аби вони одержали шанс.Хіба у всіх уже 100 %.Надіюся,а надія вмирає останньою.Козлики достойні продовжувачі роду.Крайній зліва 75%,два справа 50%.