Спасибі Зоя! Дуже гарні вірші у Галини, і дуже доречно
За січень 2021 року в нас на форумі вже зареєструвалася рекордна кількість новачків, порівняно зі середньомісячною кількістю, хоча пройшло півмісяця всього.
Отже, влаштуємо міні конкурс?
Хто вгадає скільки новачків зареєструвалося з 1 січня по сьогодняшній день 17 січня, отримає подарунок від КОЗОВОДА, а саме набір ошийників для ваших улюблених кізоньок
Добрый вечер всем. Меня зовут Елена,живу с семьей в Харьковской области. Знакома с форумом уже наверное около трех лет,сразу как появилсь вопросы по козоводству. Но пишу впервые за столько времени. У многих побывала на личных страничках,очень хочу влиться в вашу дружную семью. Первая моя коза появилась у нас четыре года назад,младшая дочка очень любила молоко. Хотя муж,как и у многих из вас был катигорически против. Сейчас у нас четыре козочки дворянки , вместо одной,потому что есть такой замечательный форум,где можно научиться готовить сыр,сметану,сгущенку и еще много разных вкусностей. СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ. Но это еще не все. Насмотревшись на вашик козочек нубиечек,ламанчей,альпиек—есть к чему стремиться. Козы занимают все мысли в голове! Думаю наконец то буду писать на своей страничке,нужно знакомиться ближе
@Elena_Zariczkaya Добро пожаловать! Надеюсь, вам тут понравится. Располагайтесь, не стесняйтесь, показывайте козочек. Тут много новичков, будем учиться вместе
Добро пожаловать. Я с Полтавской обл., а моя кума родом из Краснокутского района. Заходите в гости на мою страничку Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS" и свою открывайте.
Доброго дня. Мене звати Оля, проживаємо у місті Рівне. Все почалось з того, що я зайнялась пошуком Зааненської кози для своєї мами, у компанію до Дворянки. Ми часто приїжджаємо до мами в село з дітками, на природу, свіже повітря, працювати і відпочивати. Там у нас є 20 сортів винограду, яблуні, груші, лохина, смородина та город, так що літом ми, всі разом, доглядаємо за цією фазендою.
Отже, кізочку ми купили у Сергія з Хмельницького, кози у нього, яких ми бачили, гарні, великі, з пристойним вим’ям, зі слів господаря Зааненські, завезені з Європи. Вибрали ми собі красуню з сережками, назвали Власта і повезли доглядати, любити і леліяти. І вже відгуляли її весілля з шикарним козлом з садиби @ZDub. Він був неперевершений, але дуже хотілося б побачитись з ним через рік. Залицяння: Власта&Шампунь - YouTube
Я приходила за консультаціями до вас, у цю сім’ю козоводів, тут цікаво, затишно, тепло, по домашньому. І ще тут хворіють на хворобу, Козоманію, мабуть я заразилась від вас. А ще коли родяться Заано-Нубіки…
Добрый вечер! Меня зовут Любовь. Я из города Череповец Вологодская область. В нашем с мужем птичьем хозяйстве появились две маленькие козочки Яна и Варя. Опыта, связанного с козочками, у нас нет поэтому по совету участника вашего форума Вики я и оказалась тут. Буду учиться козоводству.