я була на цій сторінці три роки назад дуже мені цікаво читати все про кізоньок.захворіла кізок продали зараз я знову купила дві прості кізоньки і маленьку ламанчу .вони мені допомагають відходити від тяжкої хвороби .коли ти з ними забуваєш про все і хочеться жити
Правильно коли потрібно про когось піклуватись то тоді проходе багато чого і на душі лекше. Всі тварини дають багато різних емоцій і тоді життя цікавіше веселіше.Так що бажаю побільше позитивних моментів смачного молочка гарних козеняток а вам міцного здоровя!
А також знайти тут гарних друзів однодумців які завжди прийдуть на допомогу добрим словом порадою
Щоб не писати " комусь", познайомте нас з собою. Як вас звати, де живете. І нехай ця тема стане вашою сторіночкою, вашою хаткою. Тоді і гості прийдуть. Гуртом веселіше!
я не знаю як це зробити дуже хочу якщо вам не важко поясніть дякую
Просто расскажите про себя и свои увлечения, чем вы занимаетесь. Какие животные у вас. Коротко о себе, чтоб все могли с вами познакомиться!
я вибачаюсь можна написати у вас на сторінці чи де вроді і не тупа працюю на компітері а це не знаю
Пишите прямо здесь! Это будет ваша страничка!
живу в мальовничому містечку полонному хмельницької обл мені 60 років працюю в лікарні колись весь час дивилась на козуль і думала було у мене всяке хозяйство но кози ні .а коли три роки назад купила першу козу і яка давала у вересні ще 4 літри смачного молока зрозуміла що з цими тварина можна просто спілкуватись вони як людина мені здається розуміють.потом хвороба хозяйство продалось пройшов час і не знаю но мені знову захотілось купити .осінь купити щось нормальне важко перша покупка була пара кізок мама і дочка маму на превеликий жаль прийшлось дорізати купила ще одну щоб ті не було сумно -не знаю хозяйка розказувала одне а я маю інше може стрес при переїзді погано їсть ну і звісно так і доїться ще не гуляла
Здравствуйте.А как ваше имя?
Меня зовут Аня я живу в Херсонской области и тоже люблю козочек.Моя страничка на форуме называется Добродар,заходите в гости.У меня у всех козочек есть имена,а у ваших?
Вы пишете что новая козочка плохо кушает,может быть много причин для этого и стресс после переезда в том числе.Когда была последний раз проглистована?К каким продуктам она привыкшая?У прежней хозяйки она жила в похожих условиях как и у вас?Например если там она была на вольном выпасе а у вас вольерное содержание,или наоборот.И масса других причин может быть.Нужно дать ей привыкнуть к новому дому,а молочком она вас скорее всего порадует после окота.
Здравствуйте спасибо что ответили мои козочки имеют
имена красуня маленькая которую мне подарили дети вроде ламача зовут Лана ту которую недавно купила Мальвина сколько маленькой я не знаю но непокритая иТекст "как есть" (без применения форматирования)
**
Да склероз меня зовут людмила
Здравствуйте, Людмила! У Вас почти по соседству живёт прекрасный ветеринар, она есть на нашем форуме ,Оля79. У нее есть замечательные козочки, весной она продавала молоденьких.
Где в каком районе
Барановском районе
Добрий день яке село ми межуєм може марчнівкп
То уже у Оли спрашивайте. Я сейчас ее позову в Вашу тему. @olga79 я Вас и Ваших козочек умниц- красивиц тут Вашей почти соседке “рекламирую” когда будет у Вас время отпишитесь пожалуйста, Людмила новичок на форуме и не совсем ещё владеет всеми тонкостями поиска и обращения в темах. Поэтому не сочтите за наглость с моей стороны ,что к Вам я, а не она обращается
Да, мы тут по соседству - в Першотравенске. Весной продавали дойных. Но в следующем году не знаю, будем ли кого из дойных продавать.
Добрий день дякую що відгукнулись я Ольга зрозуміла що ви ветлікар то дозволити колись запитати при необхідності я то часом лісу як людей дякую
Так, можете при необхідності запитувати.