Ооо, мы приезжали в ваш монастырь. Как там хорошо! Озерца и лягушки, которые не умеют квакать
Дякую за привітання💐. Сторіночку з часом створю, бо зараз з телефона відвідую форум, а фото на комп’ютері. Найменшому 1 рік, часу не вистачає щоб за компом сидіти😊
Не знаю як там в монастирі, а у мене поблизу річка Тясмин, то тут жаби квакають як годиться:frog:
Приймаємо звісно у нашу сім’ю, особливо якщо
Це козоманія. ми тут нею всі трошки хворі.
Я сама родом із Черкас. Зараз живу під Полтаваю. Заходьте у гості Господарство “Щасливі кози”.
Дякую, Наталю, за добре слово, дуже приємно😊
Звичайно ж зайду до вас в гості:birthday:
Радо вітаємо вас
Приєднуйтесь!
Я так розумію, у вас ще нема козок?
Дякую:blush:
Кізок немає, а так хочеться🤭
Стережіться! Бо бажання і мрії збуваються
Ласкаво просимо)) Заходьте і до мене в гості ‘‘сімейне господарство Мімоза’’
З телефону не вдобно ссилки кидати
Дякую. Обов’язково зайду:+1:
Рада бачити земляків на форумі. Я з Городищенського р-ну. Заходьте і на мою сторінку погостювать.
Дякую😊 обов’язково завітаю💐
Привіт усім форумчанам!
Мене звати Оля, мені 37 років, маю двох синів, а живу в Тернопільській області.
Із тваринами усе своє життя, займаюсь собаками ( я заводчик), були корови ( які я змушена була продати…) Але в травні цього року я купила чотири кізоньки ( дві дійні і дві молоденькі). А так як про кіз я знала дуже мало, то звичайно, почала шукати інформацію в інтернеті і потрапила на цей форум. Потрапляли на очі різні ресурси, але тільки сюди хотілося повертатися знову і знову ( соромно ж за кожну дрібничку телефонувати до заводчиці ). І от коли я помітила, що заходжу сюди мало не щодня, зрозуміла- прийшла пора зареєструватися тут, що я і зробила. Але я ще не писала, не знала як почати. І ось так склалась ситуація, що мені потрібна була порада… Тоді, не вагаючись, я написала тут… І щиро дякую людям, які одразу відгукнулися. У вас дружній і чудовий колектив , буду рада знайомству з усіма!
Також я трошки вже вчусь варити сири) Щось вдається, а щось ні, але процес захоплює. І тут справді дуже привітна атмосфера і надзвичайно цінна інформація!
Планую створити тут сторіночку і теж показати своїх кізочок- зроблю це коли буду мати можливість і натхнення.
Я вам не обіцяю блискавично відповідати, але буду намагатися робити це вчасно! Я вдова, а роботи вдома завжди дуже багато. Інколи час на інтернет є лише зранку під час кави або вечером ( коли нічого не хочеться писати а тільки почитати ), але так хочеться спілкування з однодумцями
Будемо знайомі!
Добро пожаловать! Создавайте свою страничку. Как раз у нас конкурсы проходят для новичков, еще успеете поучаствовать, если захотите.
Раді вас, Олю вітати у нас на форумі. Дійсно тут зібралися однодумці, які і вислухають і порадять. Так, що відкривайте сторінку і розповідайте про все. А кізочки у вас симпатичні. Зразу видно взаємну любов.
Дуже позитивне фото! І всі дівчата дуже гарні, включно із господинею.
Ну от і познайомились Радо вітаємо у нас на форумі
Заходьте в гості коли буде час
Як ваша дівчинка? Заживає?
Так, дякую, усе добре. Правда, боїться мене тепер… Але коли даю яблучко то підходить…
прекрасные козюльки, а хозяйка - краше всех!!!
Доброго часу доби,мене звати Сергій мені 35 років і я новенький! 3 роки як з центральної України переїхав на Донбасс ближче до батьків.Працював будівельником,водіем,та військовим,зараз вирішив займатись козівництвом.Придбав декілька будинків за містом Лисичанськ і обзовівся козами,на данний час в мене їх з малечяю більше 2 десятків,своїх підопічних називаю магічними істотами. Мені дуже подобаєця проводити з ними час,доїти,обійматися.Вони гарно пахнуть,особливо в зимку коли вживають високоякісне сіно яке я називаю квітковий чай.Дуже люблю молоко яке мені замінює і воду і їжу,особливо у літку коли дуже багато праці,та мало солену бринзу з овочами та зеленью або медом.Зарегестувався бо клюнув у фейсбуці на новорічну акцію,гадаю шо мені буде приемно поспілкуватись у колі однодумців по любій справі!
Вітаю, вас, Сергій! Чоловіків все більше і більше стає на форумі
Добре, що клюнули тут багато корисної інформації та однодумці
Відкривайте свою сторіночку, будемо знайомитись. Якщо щось не зрозуміло, питайте, вам радо допоможуть