Доброго дня форумчани! Мене звати Іван. Живу я у Львові, а народився і виріс у селі Годовиця, де мешкають мої батьки. Все життя ми тримали корів, було і три, але залишилась одна і ту прийшлось продати. І щоб не залишати внуків без молока мама купила козу, дворянку, яка свої чотири літри смачного молока давала. І ось наша Мілка народила три гарнюні козочки, і стало їх уже четверо. Пізніше у сусідської кози (первокотки, яка залетіла від брата в чотири місячному віці і в девять народила козлика) завелися якісь паразити і вона пороздирала шкіру до крові, хазяйка не довго думаючи купила якийсь проти паразитний порошок і щедро посипала козу, після чого коза почала сильно кричати, бігати по колу, брикати. В такому стані козу ми в сусідки забрали, помили, дали атоксіл (більше нічого під рукою не було), позамазували рани. Таким чином у нас стало пятеро кіз, ну а як же вони без козлика? І я привіз їм Процентного нубійця якого мама зразу назвала Цезарем через горбинку на носі.Ось так виглядає тепер наша господарка-
Приймайте в свої ряди.