Спасибо за отзыв.
Да, я сейчас без дипантола тоже никуда. Уже почти все козы окотились, козлята под ними, соски облизали - на улице морозно и ветрено, за день можно вымя загубить. Дважды в день обязательно смазываю. Кожа становится шелковая, противовоспалительный эффект сильный, козлята часто кусают вымя, спасаемся.
Дамы и господа, пожалуйста, не перечисляйте денежки без согласования, карта с весны у меня новая, по старой закончился срок действия.
Инночка добрый день ,давно не заходила на форум.скажите когда вам удобно позвонить,хочу сделать заказ.
Оля, можете написать в личку заказ , адрес отправки и номер телефона.
Доброго дня! Де можна подивитися каталог?
Здравствуйте, вот есть прайс со всеми популярными наименованиями, а детальное описание в темах.
Вот еще шампуни и бальзамы есть
Чи можна почитати про крем універсальний ,дипантол,?
Вибачте, ще читала про бальзам для губ.
В этой же ленте, сначала смотрите.
Скільки буде коштувати крем для рук баланс і бальзам для губ звичайний?
Ответила в личку, все цены до сих пор, как в прайсе, извините, что долго отвечала, почти два дня не было электричества.
Хочу написати відгук про цей чудо- крем. Я ним користуюся вже мабуть третій рік, зберігаю постійно у холодильнику. Якість і властивості свої він не втратив. Має дуже гарні заживляючі властивості. Супер крем!
Наташа, спасибо за отзыв.
И я пользуюсь и дипантолом, и балансом-супер(храню в холодильнике),а старший сын подметил что дипантол даже прыщи подростковые лечит,теперь уже и младший сын до дипантола дорос. Инночка и мне дипантол и бальзам фитор, пожайлуста.
Инна, забрала кремчики. Благодарю
Отдельно спасибо за крем для лица, мажусь только что бы понюхать, божественный запах , прям как дорогой парфюм.
Да, так и есть) У вас там в “ароматизаторах” очень дорогие эфирные масла. Взяла на пробу. И качество отменное, и запахи умопомрачительные.
Всім привіт!
Ось такі набори набори ми почали виготовляти на волонтерських засадах для наших захисників і захисниць на фронті, поки що з 4 одиниць, які в себе включають:
1.Бальзам “Чернігів” (майже по рецепту Фіттора) - бар’єр від патогенних бактерій та вірусів, який також допомагає при головних болях, емоційному та фізичному перенапруженні
2. Крем “Маріуполь” (майже Дипантол, з покращеними заживлюючими властивостями) - універсальний крем для загоєння, зволоження та живлення шкіри
3. Суфле від бруду “Чорнобаївка” - м’яке крем-мило, збагачене вітамінами, з покращеними піноутворювальними та очищувальними властивостями
4. Пудра “Харків” - профілактичний засіб від грибкових та бактеріальних інфекцій, захист від поту та запахів, перешкоджає надмірному потовиділенню, росту бактерій, які викликають запах поту. Можна використовувати як для ніг, так і на інші частини тіла.
З деякими з цих продуктів ви вже добре ознайомлені, вирішили трішечки підігнати назви під наші часи, та прославити наші міста, до речі, візерунок вишиванки на баночках відповідає регіону-назві .
На меті - розширення різноманіття комплектів для кожного нашого захисника, бо вони того варті!
Якщо є бажання долучитися до допомоги, то ось реквізити:
Моно - 4441 1144 1267 1123
Приватбанк - 4149 6293 1732 7369
PayPal - ilan@ukr.net
Кошти будуть направлені на закупівлю сировини, тари, відправку наборів тощо.
Також, майже всі кошти від продажу косметики нашого виготовлення підуть на закупівлю сировини для виготовлення засобів гігієни для військових.
Працюємо! Чергова партія поспішає до наших захисників. 50 комплектів, це 200 одиниць косметики, 200 баночок, поїдуть на Схід на передову.
Инна, добрый вечер. Можно заказать крем баланс и дипантол? Пятки мои опять начинают лопаться от того, что хожу босиком. Поможете?
С уважением, Тамара Ивановна