Луковицы не попропадают после такого раннего цветения?
У мене колись із однієї луковички вийшло за раз дві стрілки і разом зацвіли, на одній було 5квіток, а на іншій 7. Букет був шикарний, але цибулька пропала. Видно багато віддала на цвітіння, а я незмогла їй надать вітамінів для підтримки її життєдіяльності.
Наші гіппеаструми цвітуть і в грудні, і в лютому-березні. Цибулька не пропадає, стоїть зелене листя, відновлюється. Тоді зменшую полив, листя засихає, відпочиває і знову цвіте. Колись пересаджувала і лишні цибулинки осталися лежати в теплиці. Через якийсь час дивлюсь - лежить непосаджена і з стрілкою. Швиденько в гощок і краса.
Ничего что пропал,порадовал тебя своей красотой,я тебе Наташа вышлю луковку с ежевикой в одной посылке
Дякую Аню. У мене вікна видно аж на вулицю, люди ішли і казали, що шию можна зламать дивлячись на цю красу. Ну дійсно краса була неймовірна. Жалко, що тоді не додумалась сфотографувать. У мене був розовий, а купила в магазині темно червоний, аж чорнильний і він поцвів і також пропав. З магазинними я вообще не дружу.
А ти мені свій адресок скинеш, я тобі милка вишлю. Щоб ти швидше рішилась варить своє мило.
Договорились .Мне тоже будет очень приятно,спасибо.
То може він в спляку пішов? Листя засихає, а цибулинка поспить місяць-два і прокинетьсяю . Чи згнила?
Цибулина згнила. Мені потрібно було може підживить, а я цього не зробила. Після цвітіння листя стало жовкнуть, а потім замітила цибулина потемніла. Висадила у цвітник на вулицю, а коли пересаджувала цвіти в будинок, цибулина була трюхла.
Як листя починає сохнути, то тоді вже не поливать. На вулицю не садила, не скажу.
А я по весні висаджувала всі кімнатні рослини на вулицю, а в кінці серпня пересаджувала в будинок. Зараз у мене не має кімнатних рослин, так як перейшли зимувать у кухню, а в будинку квіти +8 не витримали і померзли. А без них так сумно. І тепер знову череночки збираю. А то горщиків багато, а квітів немає.
Цитрусові можна туди, різдвяники.
Цибулька могла від кореневого кліща струхнути.
Аня, а ви на березі живете?
Это мы с Дайкой возвращаемся от канала,вдали пасется Геша ,и спокойно жующая Ромашка,словно говорит мне " Ну что набегалась,и чего ты такая дерганая?Да кому она та африканка нужна,кто на нее тощую позарится то"
Да, не позавидуешь, так можно и инфаркт получить. Ох уж эти козоморды, везде им нужно влезть.
Нет, ближайший берег от нас приблизительно 5-7 км,но мы едем дальше за км 15 -20,тоже приблизительно,едем20- 30 мин мотоциклом,там мелко,за детей не дёргаешся,и место красивое.А в Железный порт не очень люблю ездить,старшая считает что она достаточно взрослая чтоб ее контролировать ,а за меньшим глаз да глаз нужен,людей очень много,я там не раслабляюсь.В этом году в Большевик с малым сама ездила на два дня ,то конечно тише там,глуше,ночных клубов поменьше чем в Железке,короче для пенсионеров,но с малышом самое оно,и не особо дорого.
А ведь и правда могли бы!
Я боялась бы своих оставлять без присмотра.
Я скажу - у нас бы точно сунули в багажник. Без вариантов.
Так я и не оставляла ,я же за Гешкой пошла,вместе не вывожу,Дайка маленькая,не покрытая,а он очень сильный,чувствую что если рванет,то не удержу,идти то пять минут,поле метров 300 от дома
Да, пусть может лучше Гешка дома сидит, чем так рисковать?