Бывает иногда, думаю, она в охоте.
Уже так продолжается недели 3.
Іра, сфоторгафуйте і покажіть петлю.
Тань, посмотри на Олх бу,я недавно интересовалась…от800грн в пластике Моторсич нашла за 1200 причём у нас в Бородянке, практически новый, дала задаток, деньги появятся выкуплю, просто многие продают хозяйство и уже он не нужен…
Сфорграфую. Але візуально - там все в порядку і вимячко гаргне, ніяких наростів як я бачила в темі про гермофродитів немає.
Приглашаем! Встреча козоводов 2019
Заходжу доїти кіз, а там Бантік (це наш котик) спить у Снєжки і вона його вже не проганяє. Він зі мною завжди доїть кіз, сидить біля мене і чекає молочко.
Знає, що холодно буде, от і “забиває” собі місце тепленьке.
Вчора після роботи накатала белперчиків, майбуть в цьому році останній раз, молочка з кожним днем менше і менше.
Зараз молочко густеньке, вихід хороший. Треба всим встигнути запастись
Тільки що перечитала ще раз тему про новорічний обмін подарунками, ніби ще раз пережила, стільки емоцій. Вже хочеться свята.
Тільки що на просторах інтернету прочитала вірш і вирішила поділись з вами.
Отак живеш…у світі протиріч:
такий,як всі - щодня вдягаєш маску,
і лиш коли на груди ляже ніч -
ти душу відкорковуєш,мов пляшку.
В один стакан наллєш чого б хотів,
у інший - те,що зветься словом “мушу”,
і не збагнеш - чи так воно в житті,
чи ти давно пропив вже свОю душу.
Бо наче вільний…Ні - як в клітці птах,
де твОї крила - то твоє прокляття.
Бо наче щирий…Ні,бо щирість - знак,
що ти готовий до свого розп"яття.
Тому й вбачаєш святість в тишині,
ти хочеш тиші - щоб ніде нікого,
щоб на її холоднім полотні
хоча б на мить торкнутися до Бога.
Бо знаєш,що дійде до краю ніч
і відлетить в свою,незнану казку.
А ти,як зАвжди,в світі протиріч
вдягатимеш під ранок кляту маску… © Надя Ковалюк
Телефонували мені сьогодні з приводу купівлі кози, я хочу одну продати, але я відмовила.
В цих людей сіна нема, овочів нема, може зерно куплять, про вітаміни ніхто ніколи не чув. Трохи про них чула, діти в них голодні.
Не хочу такої долі для своєї кози, нехай буде.
Будешь сміятися , але мабуть день сьогодні такий … я також відмовила одним сусідам , вони , бачте , зібралися козеня в мене купувати … а самі ні сарая не мають , ні кормів , свині в них кричать кожного дня , голодні … в мене ж також свині , то мовчать чомусь . Та і так я знаю , що не хозяїва вони , і тварини їх дратують … Але мені було просто відмовити , я сказала , що продаю дівчаток по 3000 грн … і всі питання відпали , крім одного : хто ж у тебе їх купить ? А я відповіла : бачите , як багато в мене кіз ? - це тому , що не можу так дорого продати )) Тому , кажу , якщо потрібно молоко - звертайтеся , а коза вам не потрібна !
Я теж за це, потрібне молоко- будь-ласка.
ой, а у меня тоже на днях случай был… приходил дядька из соседнего села - хочу,мол, у тебя козу купить… А он в прошлом году уже был у меня, но не купил, бо дорого. Купил где-то короткоушек дешево - то ли по 1,5, то ли чуть дороже - дойных. Ну купил и купил. Теперь опять ко мне. Спрашиваю - Володя, а шо ж с твоими козами? Та шо - одна всех убивает рогами, вторая молока почти не дает. Ото продай мне Монику. Говорю - до весны никого дойных не продаю, самой молоко надо. И тут он выдает; Марина, да я бы и 2000 не пожалел за такую козочку! … Минута молчания… с моей стороны. Обьяснила, что по такой цене я козленка месячного только могу продать. Коза других денег стоит.
В наших людей таке розуміння, що коза це щось второсортне і дешеве і фу. А коли постає питання про здоров’я дитини чи самих, тоді вони починають бігати і заглядатии на кіз як на порятунок, але все одно хочуть дешево.
Сьогодні нарешті почула козенят у Пасіі, у Снєжки почула раніше, а ось з Мілкою нічого не зрозуміло, чи кітна вона взагалі.
Ходили ми з нею на побачення і через 2 неділі вона знову захотіла до кавалера, але ми даремно сходили, вона передумала, покрутила перед ним хвостиком і ми ніж чим пішли до дому. Тепер загадка, кітна чи ні?