Марусины козы, ЛПХ

Бывает иногда, думаю, она в охоте.

1 лайк

Уже так продолжается недели 3.

Іра, сфоторгафуйте і покажіть петлю.

Тань, посмотри на Олх бу,я недавно интересовалась…от800грн в пластике Моторсич нашла за 1200 причём у нас в Бородянке, практически новый, дала задаток, деньги появятся выкуплю, просто многие продают хозяйство и уже он не нужен…

2 лайка

Сфорграфую. Але візуально - там все в порядку і вимячко гаргне, ніяких наростів як я бачила в темі про гермофродитів немає.

1 лайк

Приглашаем! Встреча козоводов 2019

Заходжу доїти кіз, а там Бантік (це наш котик) спить у Снєжки і вона його вже не проганяє. Він зі мною завжди доїть кіз, сидить біля мене і чекає молочко.

27 лайков

Знає, що холодно буде, от і “забиває” собі місце тепленьке.

10 лайков

Вчора після роботи накатала белперчиків, майбуть в цьому році останній раз, молочка з кожним днем менше і менше.

21 лайк

Зараз молочко густеньке, вихід хороший. Треба всим встигнути запастись

4 лайка

Тільки що перечитала ще раз тему про новорічний обмін подарунками, ніби ще раз пережила, стільки емоцій. Вже хочеться свята.

4 лайка

Тільки що на просторах інтернету прочитала вірш і вирішила поділись з вами.
Отак живеш…у світі протиріч:
такий,як всі - щодня вдягаєш маску,
і лиш коли на груди ляже ніч -
ти душу відкорковуєш,мов пляшку.

В один стакан наллєш чого б хотів,
у інший - те,що зветься словом “мушу”,
і не збагнеш - чи так воно в житті,
чи ти давно пропив вже свОю душу.

Бо наче вільний…Ні - як в клітці птах,
де твОї крила - то твоє прокляття.
Бо наче щирий…Ні,бо щирість - знак,
що ти готовий до свого розп"яття.

Тому й вбачаєш святість в тишині,
ти хочеш тиші - щоб ніде нікого,
щоб на її холоднім полотні
хоча б на мить торкнутися до Бога.

Бо знаєш,що дійде до краю ніч
і відлетить в свою,незнану казку.
А ти,як зАвжди,в світі протиріч
вдягатимеш під ранок кляту маску… © Надя Ковалюк

12 лайков

Телефонували мені сьогодні з приводу купівлі кози, я хочу одну продати, але я відмовила.
В цих людей сіна нема, овочів нема, може зерно куплять, про вітаміни ніхто ніколи не чув. Трохи про них чула, діти в них голодні.
Не хочу такої долі для своєї кози, нехай буде.

15 лайков

Будешь сміятися , але мабуть день сьогодні такий … я також відмовила одним сусідам , вони , бачте , зібралися козеня в мене купувати … а самі ні сарая не мають , ні кормів , свині в них кричать кожного дня , голодні … в мене ж також свині , то мовчать чомусь . Та і так я знаю , що не хозяїва вони , і тварини їх дратують … Але мені було просто відмовити , я сказала , що продаю дівчаток по 3000 грн … і всі питання відпали , крім одного : хто ж у тебе їх купить ? :rofl::rofl::rofl: А я відповіла : бачите , як багато в мене кіз ? - це тому , що не можу так дорого продати )) Тому , кажу , якщо потрібно молоко - звертайтеся , а коза вам не потрібна !

15 лайков

Я теж за це, потрібне молоко- будь-ласка.

1 лайк

ой, а у меня тоже на днях случай был… приходил дядька из соседнего села - хочу,мол, у тебя козу купить… А он в прошлом году уже был у меня, но не купил, бо дорого. Купил где-то короткоушек дешево - то ли по 1,5, то ли чуть дороже - дойных. Ну купил и купил. Теперь опять ко мне. Спрашиваю - Володя, а шо ж с твоими козами? Та шо - одна всех убивает рогами, вторая молока почти не дает. Ото продай мне Монику. Говорю - до весны никого дойных не продаю, самой молоко надо. И тут он выдает; Марина, да я бы и 2000 не пожалел за такую козочку! … Минута молчания… с моей стороны. Обьяснила, что по такой цене я козленка месячного только могу продать. Коза других денег стоит.

14 лайков

В наших людей таке розуміння, що коза це щось второсортне і дешеве і фу. А коли постає питання про здоров’я дитини чи самих, тоді вони починають бігати і заглядатии на кіз як на порятунок, але все одно хочуть дешево.

11 лайков

7 лайков

13 лайков

Сьогодні нарешті почула козенят у Пасіі, у Снєжки почула раніше, а ось з Мілкою нічого не зрозуміло, чи кітна вона взагалі.
Ходили ми з нею на побачення і через 2 неділі вона знову захотіла до кавалера, але ми даремно сходили, вона передумала, покрутила перед ним хвостиком і ми ніж чим пішли до дому. Тепер загадка, кітна чи ні?

1 лайк