А я сьогодні вперше спробувала варити мило- це такий захоплюючий процес і не так все складно, як я собі уявляли (можливо тому що варила з основи). Я ще трошки потренуюсь і перейде до складнішого процесу.
Я дочке якось купила такий нобор.То майже відганяла її від себе, так мені теж сподобалось самій його варити
Я купляла не набором, окремо отдушки, глітери, барвник і форми, а масло кокосове вдома було.
А процес і справді цікавий
Вітаю всіх в Водохрещем! Бажаю міцного здоров’я, щастя, удачі, терпіння та Божого благословіння!
І трошки моїх дівчат.
Пасія.
Її донька Мілка.
О доця видно, что Динаровна ) его фирменная морда или я ошибаюсь? Но мне очень похожа
Нет, Людмила, папа Милки Фортунат, син Фортуни. @Brovarchanka я правильно написала или есть гены Динара?
Прийшов вчора на роботу чоловік, приніс документацію, віддав, а потім шепче мені: “Ви ж заядливий козод, а можна у Вас поміняти або купити козлика?” Перед цим розпитав де я купувала кіз, про породу…
Ось так, радує те, що дедалі частіше люди купують кіз породистих і більш цікавляться як правильно за ними доглядати.
Гарненька
Фирменная морда не только у дочерей Динара, но и у дочек всех сыновей Фортуны
Да, правильно.
Милка №00203 д.р. 7.02.2019
мать Пассия 68.75% ZK
отец Фортунат 100% ZK сын Фортуны и Ричарда
Бабушку Милки, Фортуну, вам на страничку, пусть будет в бабушку
Татьяна, большое спасибо, а мордочка у нас точно бабушкина , буду надеяться что и удои будут бабушкиными.
А у нас вчора з бринзою і кропом.
Ключове слово - “БУЛИ”
Аж слинка покотилася!
Мар’яно, заходьте на чайок, періжки ще ж, ще не всі з’їли. А ще в мене наливка є з різних ягідок.
Пишіть адресу - біжууууу!
Житомирська область, прийдеться на ніч вибігати щоб на обід чи навіть вечерю добігти😉
Сьогодні вдруге варила мило. Моїй доньці мило повинне бути блискучим, тому сьогодні дуже багато блискіток.
Ой,Іра, яка неймовірна краса. Ти бджілка-трудівниця. Дивлюсь на вас молодих і собі не хочеться відставати. Потрібно трошки підкуватися теорією і “не святі горшки ліплять” . Подальших успіхів тобі, Ірочка.
Ніно, дуже дякую. Життя вчить всьому, щось нове побачиш і відразу думаєш, а я зможу? І вперед. Не завжди все виходить, але я наполеглива.
Доречі, мою маму теж звали Ніна, тому мені вдвічі приємніше читати Вас.