А якщо в латексу для сиру строк придатності вийшов, його вже не можна використовувати?
Натуль, я не знаю. Я у свого латекса навіть і не знаю де термін придатності написаний.
Купила минулого року раз 1 л. а потім пізніше ще 1л. то досі користуюся ним.
Ура, Наташа повністю активізувалася, я аж скучила.
Наташа Ти там часом не бачиш Феточки нашої сестричку? Аж цікаво яка вона. Наша дама вже третій раз до цапів, але ще таке дитя, Ніку голову мороче.
Дякую Натуль,ось подивлюсь, який він там всередині. Бо я тільки взяла коробочку, а зверху написано : годен до 12. 2018 года. А зараз уже 2019.
Та здається, трішки пішло на лад. Внучку у себе залишила, а з хлопцями сваха допомагає. То я тепер уже і на форумі можу позависать. Все до тебе заходжу , хочу кізок подивиться ,а ти не показуєш. А сестричку бачила, думала за неї не писать, але ти спитала. Обнять і плакать. Дитя захарчоване. Привела, та бабуся до мого цапа її, дарма, що він їй батько. Я не знаю, ну козочки і 20 кг мабудь немає. Шерсть дибки, перелякане дитя. Кажу бабусі, її рано парувать, каже ти пускай, я сама знаю коли. Ну та козочка чи не була до цапа чи з переляку перехотіла. Козочка в тричі менша від цапа, вона аж упала коли він пробував зробить садку. Дуже шкода козочку, маленькою була більша від феточки, я їі хотіла взять, але бачила, що бабуся зажимала її віддавать. І мені не віддала і сама до ума не довела. А ти покажи своїх, мені ж цікаво.
Гарненько сфоткаю і покажу. Обміряю, скажу вагу. Але на вигляд маленька вона мені, Капучинка проти неї кобилка.
Наташа, я рада, що у вас все настроїлось!
Капучинка з нубійськими кровями, то в мене і моя 50% нубійка кобилка, а ламанчі в мене від неї менші зростом. Зріст не головне, головне, щоб молочка смачнючого, та побільше було.
Наташа, а ти собираєшся в цьому році іх парувать, чи будеш передержувать?
Чекаємо, чекаємо. Хочу придержать, хай підростуть. Я надіюсь, що вони після року проситимуть цапа.
У мене 10- ти місячні, ще не крила, одна просилася з 5 місяців, а зараз мовчить, а інша так тихо гуляє чи НЕ гуляє, що я не бачу, а в ній вже майже 50 кг., боюсь щоб не зажиріла.
Я своїх передержала, спарувала в 1 рік і 6 місяців. Думала, що кітна уже 2,5 місяці, а вона оце перегуляла. Тепер хвилююся, жду знову три неділлі. І думаю чи хоть не зажиріла, бо вона така справна ходе.
Наташа може й не перегуляла, у нас одна така, і кітна була і цапа просила постійно. І виділення були білі Розкотилася по першому числу.
Були виділення білі і густі. Ну буду надіється, що кітна.
Лєна, дякую що напоминаєш. Дуже хочеться познайомиться з козоводами, та і програма буде цікавою. Але в цьому році не получиться, так як у мене немає на кого внучку залишить, а їй тільки два рочки. Я буду чекати відеозвітів зустрічі і за всих вболівати. Так, що я буду думками з усіма хто буде на зустрічі .![]()
На жаль відео не буде, сьогодні Тетяна написала…
Шкода звичайно, ну я надіюсь на наших форумчан. Вони поділяться своїми враженнями.
Вот это молодец. Я теперь покупным мылом совсем не могу пользоваться. Такое ужасное качество стало. Разве что дорогое покупать. Свое недавно закончилось, пару недель пользуюсь покупным Шик, руки стали ужасными. Как наступят холода и закончатся работы, надо сварить.
Оце ж у мене залишилось два маленькі брусочки, думаю треба срочно варить. Так я вчора і господарче і туалетне зробила. Я навіть порошком стіральним перестала користуваться. Натираю пів брусочка мила і в стіральну машину.
Це ви з основи робите, чи з нуля варите? Гарно так.))