ЛПХ "Рог изобилия"

А якщо в латексу для сиру строк придатності вийшов, його вже не можна використовувати?

Натуль, я не знаю. Я у свого латекса навіть і не знаю де термін придатності написаний. :thinking: Купила минулого року раз 1 л. а потім пізніше ще 1л. то досі користуюся ним.

2 лайка

Ура, Наташа повністю активізувалася, я аж скучила.
Наташа Ти там часом не бачиш Феточки нашої сестричку? Аж цікаво яка вона. Наша дама вже третій раз до цапів, але ще таке дитя, Ніку голову мороче.

2 лайка

Дякую Натуль,ось подивлюсь, який він там всередині. Бо я тільки взяла коробочку, а зверху написано : годен до 12. 2018 года. А зараз уже 2019.

Та здається, трішки пішло на лад. Внучку у себе залишила, а з хлопцями сваха допомагає. То я тепер уже і на форумі можу позависать. Все до тебе заходжу , хочу кізок подивиться ,а ти не показуєш. А сестричку бачила, думала за неї не писать, але ти спитала. Обнять і плакать. Дитя захарчоване. Привела, та бабуся до мого цапа її, дарма, що він їй батько. Я не знаю, ну козочки і 20 кг мабудь немає. Шерсть дибки, перелякане дитя. Кажу бабусі, її рано парувать, каже ти пускай, я сама знаю коли. Ну та козочка чи не була до цапа чи з переляку перехотіла. Козочка в тричі менша від цапа, вона аж упала коли він пробував зробить садку. Дуже шкода козочку, маленькою була більша від феточки, я їі хотіла взять, але бачила, що бабуся зажимала її віддавать. І мені не віддала і сама до ума не довела. А ти покажи своїх, мені ж цікаво.

4 лайка

Гарненько сфоткаю і покажу. Обміряю, скажу вагу. Але на вигляд маленька вона мені, Капучинка проти неї кобилка.
Наташа, я рада, що у вас все настроїлось!

1 лайк

Капучинка з нубійськими кровями, то в мене і моя 50% нубійка кобилка, а ламанчі в мене від неї менші зростом. Зріст не головне, головне, щоб молочка смачнючого, та побільше було.

2 лайка

Наташа, а ти собираєшся в цьому році іх парувать, чи будеш передержувать?

1 лайк

Чекаємо, чекаємо. Хочу придержать, хай підростуть. Я надіюсь, що вони після року проситимуть цапа.
У мене 10- ти місячні, ще не крила, одна просилася з 5 місяців, а зараз мовчить, а інша так тихо гуляє чи НЕ гуляє, що я не бачу, а в ній вже майже 50 кг., боюсь щоб не зажиріла.

1 лайк

Я своїх передержала, спарувала в 1 рік і 6 місяців. Думала, що кітна уже 2,5 місяці, а вона оце перегуляла. Тепер хвилююся, жду знову три неділлі. І думаю чи хоть не зажиріла, бо вона така справна ходе.

2 лайка

Наташа може й не перегуляла, у нас одна така, і кітна була і цапа просила постійно. І виділення були білі Розкотилася по першому числу.

2 лайка

Були виділення білі і густі. Ну буду надіється, що кітна.

1 лайк
1 лайк

Лєна, дякую що напоминаєш. Дуже хочеться познайомиться з козоводами, та і програма буде цікавою. Але в цьому році не получиться, так як у мене немає на кого внучку залишить, а їй тільки два рочки. Я буду чекати відеозвітів зустрічі і за всих вболівати. Так, що я буду думками з усіма хто буде на зустрічі .:blush:

5 лайков

На жаль відео не буде, сьогодні Тетяна написала…

1 лайк

Шкода звичайно, ну я надіюсь на наших форумчан. Вони поділяться своїми враженнями.

29 лайков

Вот это молодец. Я теперь покупным мылом совсем не могу пользоваться. Такое ужасное качество стало. Разве что дорогое покупать. Свое недавно закончилось, пару недель пользуюсь покупным Шик, руки стали ужасными. Как наступят холода и закончатся работы, надо сварить.

6 лайков

Оце ж у мене залишилось два маленькі брусочки, думаю треба срочно варить. Так я вчора і господарче і туалетне зробила. Я навіть порошком стіральним перестала користуваться. Натираю пів брусочка мила і в стіральну машину.

4 лайка

Це ви з основи робите, чи з нуля варите? Гарно так.))

1 лайк