Вы, Наташа, вроде хорошее стадо собрали… Это большой труд. Пусть Вашим девочкам найдутся хорошие ручки, раз уж такое решение принято.
Наташа, вы уверены, что нужно так кардинально? Ваша жертва не будет оценена (извини за прямоту). Может есть другой выход из ситуации? А если бы ты работала? С работы бы ушла? Нет.
Извини, конечно, но детей они рожали себе, а не тебе.
Я своей маме безмерно благодарна, что не сюсюкала со мной. Сама, сама, сама! И при чем один из детей полуслепой. И работала, и дети в садике - школе. И возила их в другой конец города в садик - школу. И кружки всякие, и все остальное
Ещё раз прошу извини, не сдержалась
Коли наша дочка перший раз їхала з Черкас у Київ на роботу, то ми забрали внука , 3 роки, до себе і водили в садочок , а самі ходили на роботу , і я, і чоловік. Я настояла на тому, щоб дочка їхала з чоловіком, бо це сім"я. А вже як я вийшла на пенсію, то , бувало, скаже - сопляє чи кашляє котрий з дітей, то я в 5 ранку на автобус, в 8 у них, сумку привезла, внуків забрала і додому. В 2009 народився менший внук, побула я в Києві два тижні і забрала всіх додому - якраз у сестри син женився, то і на весіллі побували і три свиноматки обслужили. Всяке було. Але діти треба щоб жили разом.
Ситуації бувають різні, інколи і з своїм Я потрібно договоритися. Знаю, як важко, коли нема на кого залишити дітей, наші виросли за 700 км. від бабусі, але кожне літо були в селі, пасли корови, допомагали, що могли. І зараз, як зійдуться з двоюрідними братами і сестрою - це СІМ"Я, це опора і допомога одне другому.
Да, Люда, козочки хороші. Але вони в мене цим літом не доглянуті, мені не вистачало часу, так як внукам треба було більше уваги приділить, та і не така я, щось швидка стала, як була. Деяким кізкам пощастить, якщо не продам, бо гуляли з козлом. А от козлів своїх шкода, красені.
Таню, може я і не права, але для мене це не жертва. Да, якби я працювала, то це друге діло, і тоді можливо шукали б няню. А так я дома, чому б не допогти. Оце дочка забрала сьогодні хлопців, старшенький у другий клас іде, а менший у садочок, а я уже думаю, як там буде, бо дочка працює до 23-00,
Вибачення нема за що пррсить, у кожного повинна бути своя думка і можливо ти в чомусь і права, але для мене завжди діти були на первому місці.
Олю, я з вами повнічю согласна. Я тоже меншеньку залишила у себе і зараз оформляю у садочок. Але все думаю, що тепер будуть відвикать один від одного, а це на майбутнє не дуже добре. Ціле літо вони були, як одне ціле, хлопці дуже любоять свою сестричку, а тепер не разом.
Дякую дєвочки всім за підтримку і поради. Буду старатись козочок пристроїть в хороші ручки,бо вони заслуговують на кращі умови чим я зараз можу їм дати. А там час покаже.
січас такий час не так як раніше дітям треба допомога а худоба це не головне у мене січас всі на роботі і пораємось о 5 ранку і 18 в вечері а я дньом поглядаю то мені не приходиться тягать нічого може і ви прспособтесь так
Давненько я не писала на своїй сторіночці маючи гарний настрій. Поїхав мій Баюша в нове господарство, де дуже любляча господиня. Зразу я побачила, що мій козлик у хороших руках. Нехай мій любимка мене не підведе і на робе у тому господарстві класних і удойних козочок.
За козлика твого дуже рада бо кого кого, а козлика важко пристроїти, навіть якщо він гарний. А з козочками що? І взагалі як справи, чи нічого не змінилося у твоїх намірах?
Да, моєму козлику пощастило, а з козочками , як чоловік скаже, бо в любий момент мені прийдеться поїхать. Ту, що різать хотів залишив пока, бо з нами зараз живе внучка, їй два роки і так молоко любе, особливо парне, то дідусь раді неї вирішив поступить принципами. А дальше покаже. У мене ще залишився козел ламанча, і три ярочки: дві ламанчі і зааноальпієчка 50%. Так коли козел їх огуляє буде вирішуватися його доля, а ярочки, жду рішення глави сім’ї.
Сьогодні в мене з козочкою непонятки. Я надіялась, що вона кітна 2.5 місяці, а вона якась сьогодні жвава, хвіст, як пропелер, а козла не підпускає, а тікає від нього. А ще в неї білі густі виділення. Може хто підкаже, кітна кізка чи ні?
У меня такое было недавно с Квиткой. После такого выделения на третий день пришла в охоту. Но я ее не пустила к козлу хочу молочко.
Дякую Інна за відповідь. Розчарована я звичайно, але нічого не поробиш. Буду поглядать.
Погоди, не расстраивайся. Иногда такое бывает у беременных животных.
Дякую за надію, ну поглядать буду прискіпливіше, бо вона в мене не кричить в охоті.
Було раз в мене так … ну думаю , зірвалася … спарувалася вона з задоволенням . А народила по першому числу ))
Може і в мене буде так.Хотілося раніше молочка. А козочки мене нервувать заставляють ![]()
Наточка, привіт. Зі святом тебе і твою родину. Як у тебе справи, бачу, що козочок залишила. Це добре.
Привіт, Натуль. І тебе зі святом і також родину твою.
Та ярок минулорічних залишила, ну я не уявляю ,як можна залишитись зовсім без молочка. Мені кажуть купить можна. Купить то можна, ну вже скільки перевела купованого. А своє є своє. Внучка нам з чоловіком скучать не дає, так і поживаємо. Пропустила ціле літо теми, тепер читаю і ніяк не перечитаю. А які новини у тебе, скільки козоморд ведеш у зиму? Які сирочки вариш?
Заходь до мене на сторіночку у гості там я писала за козочок сьогодні. А сир варю різний і Гауду, і Качотту, і Моцареллу, і Камамбер (Брі), і російський. От тільки з голубою пліснявою у мене не складаються відносини. Викинула ту, що була у мене голубу плісняву бо чотири головки варила із нею сиру різного і ніде вона не проросла хоча сам сир був розкішний, вонюченький але смак…
Ось куплю свіженьку плісняву та ще пограюся.
Зараз піду в гості почитаю,
готов каву ![]()
Натуль, кофе мабудь уже і задубіло. Ти куди переїхала, що я твою сторінку не найду ![]()