ЛПХ "Рог изобилия"

Вы, Наташа, вроде хорошее стадо собрали… Это большой труд. Пусть Вашим девочкам найдутся хорошие ручки, раз уж такое решение принято.

2 лайка

Наташа, вы уверены, что нужно так кардинально? Ваша жертва не будет оценена (извини за прямоту). Может есть другой выход из ситуации? А если бы ты работала? С работы бы ушла? Нет.
Извини, конечно, но детей они рожали себе, а не тебе.
Я своей маме безмерно благодарна, что не сюсюкала со мной. Сама, сама, сама! И при чем один из детей полуслепой. И работала, и дети в садике - школе. И возила их в другой конец города в садик - школу. И кружки всякие, и все остальное

Ещё раз прошу извини, не сдержалась

8 лайков

Коли наша дочка перший раз їхала з Черкас у Київ на роботу, то ми забрали внука , 3 роки, до себе і водили в садочок , а самі ходили на роботу , і я, і чоловік. Я настояла на тому, щоб дочка їхала з чоловіком, бо це сім"я. А вже як я вийшла на пенсію, то , бувало, скаже - сопляє чи кашляє котрий з дітей, то я в 5 ранку на автобус, в 8 у них, сумку привезла, внуків забрала і додому. В 2009 народився менший внук, побула я в Києві два тижні і забрала всіх додому - якраз у сестри син женився, то і на весіллі побували і три свиноматки обслужили. Всяке було. Але діти треба щоб жили разом.
Ситуації бувають різні, інколи і з своїм Я потрібно договоритися. Знаю, як важко, коли нема на кого залишити дітей, наші виросли за 700 км. від бабусі, але кожне літо були в селі, пасли корови, допомагали, що могли. І зараз, як зійдуться з двоюрідними братами і сестрою - це СІМ"Я, це опора і допомога одне другому.

6 лайков

Да, Люда, козочки хороші. Але вони в мене цим літом не доглянуті, мені не вистачало часу, так як внукам треба було більше уваги приділить, та і не така я, щось швидка стала, як була. Деяким кізкам пощастить, якщо не продам, бо гуляли з козлом. А от козлів своїх шкода, красені.

Таню, може я і не права, але для мене це не жертва. Да, якби я працювала, то це друге діло, і тоді можливо шукали б няню. А так я дома, чому б не допогти. Оце дочка забрала сьогодні хлопців, старшенький у другий клас іде, а менший у садочок, а я уже думаю, як там буде, бо дочка працює до 23-00,

Вибачення нема за що пррсить, у кожного повинна бути своя думка і можливо ти в чомусь і права, але для мене завжди діти були на первому місці.

Олю, я з вами повнічю согласна. Я тоже меншеньку залишила у себе і зараз оформляю у садочок. Але все думаю, що тепер будуть відвикать один від одного, а це на майбутнє не дуже добре. Ціле літо вони були, як одне ціле, хлопці дуже любоять свою сестричку, а тепер не разом.

Дякую дєвочки всім за підтримку і поради. Буду старатись козочок пристроїть в хороші ручки,бо вони заслуговують на кращі умови чим я зараз можу їм дати. А там час покаже.

6 лайков

січас такий час не так як раніше дітям треба допомога а худоба це не головне у мене січас всі на роботі і пораємось о 5 ранку і 18 в вечері а я дньом поглядаю то мені не приходиться тягать нічого може і ви прспособтесь так

Давненько я не писала на своїй сторіночці маючи гарний настрій. Поїхав мій Баюша в нове господарство, де дуже любляча господиня. Зразу я побачила, що мій козлик у хороших руках. Нехай мій любимка мене не підведе і на робе у тому господарстві класних і удойних козочок.

13 лайков

За козлика твого дуже рада бо кого кого, а козлика важко пристроїти, навіть якщо він гарний. А з козочками що? І взагалі як справи, чи нічого не змінилося у твоїх намірах?

4 лайка

Да, моєму козлику пощастило, а з козочками , як чоловік скаже, бо в любий момент мені прийдеться поїхать. Ту, що різать хотів залишив пока, бо з нами зараз живе внучка, їй два роки і так молоко любе, особливо парне, то дідусь раді неї вирішив поступить принципами. А дальше покаже. У мене ще залишився козел ламанча, і три ярочки: дві ламанчі і зааноальпієчка 50%. Так коли козел їх огуляє буде вирішуватися його доля, а ярочки, жду рішення глави сім’ї.

4 лайка

Сьогодні в мене з козочкою непонятки. Я надіялась, що вона кітна 2.5 місяці, а вона якась сьогодні жвава, хвіст, як пропелер, а козла не підпускає, а тікає від нього. А ще в неї білі густі виділення. Може хто підкаже, кітна кізка чи ні?

У меня такое было недавно с Квиткой. После такого выделения на третий день пришла в охоту. Но я ее не пустила к козлу хочу молочко.

1 лайк

Дякую Інна за відповідь. Розчарована я звичайно, але нічого не поробиш. Буду поглядать.

Погоди, не расстраивайся. Иногда такое бывает у беременных животных.

1 лайк

Дякую за надію, ну поглядать буду прискіпливіше, бо вона в мене не кричить в охоті.

2 лайка

Було раз в мене так … ну думаю , зірвалася … спарувалася вона з задоволенням . А народила по першому числу ))

4 лайка

Може і в мене буде так.Хотілося раніше молочка. А козочки мене нервувать заставляють :grinning:

2 лайка

Наточка, привіт. Зі святом тебе і твою родину. Як у тебе справи, бачу, що козочок залишила. Це добре.

2 лайка

Привіт, Натуль. І тебе зі святом і також родину твою.

Та ярок минулорічних залишила, ну я не уявляю ,як можна залишитись зовсім без молочка. Мені кажуть купить можна. Купить то можна, ну вже скільки перевела купованого. А своє є своє. Внучка нам з чоловіком скучать не дає, так і поживаємо. Пропустила ціле літо теми, тепер читаю і ніяк не перечитаю. А які новини у тебе, скільки козоморд ведеш у зиму? Які сирочки вариш?

2 лайка

Заходь до мене на сторіночку у гості там я писала за козочок сьогодні. А сир варю різний і Гауду, і Качотту, і Моцареллу, і Камамбер (Брі), і російський. От тільки з голубою пліснявою у мене не складаються відносини. Викинула ту, що була у мене голубу плісняву бо чотири головки варила із нею сиру різного і ніде вона не проросла хоча сам сир був розкішний, вонюченький але смак…
Ось куплю свіженьку плісняву та ще пограюся.

1 лайк

Зараз піду в гості почитаю,
готов каву :coffee:

1 лайк

Натуль, кофе мабудь уже і задубіло. Ти куди переїхала, що я твою сторінку не найду :grinning:

2 лайка