ЛПХ "Рог изобилия"

Варю з нуля. З основи ще не пробувала, ну хочу попробувать.

1 лайк

О ,а я навпаки - років 8 назад варила з основи багато , потім кинула ,а це читаю як би з нуля щось придумати))

1 лайк

Я почала варити сугубо для себе, бо від магазинного алергія. Варила без красок, простеньке, а це захотілось пограться із красками.

4 лайка

Сьогодні у мене прикольна історія вийшла. У мене киця привела четверо кошенят, три дівчинки і хлопчика. Вони чорні і кудлаті, але їх ще пристроїть потрібно. Іду я сьогодні, і за пару дворів від мого кошеня плаче, я глянула, а то мій котик. Підійшла близжче, ні кішечка. Принесла додому, а де ж інші, чи може всі заблудились. Давай кликати і тут вони всі до мене збігаються і я бачу, що в мене уже не четверо кошенят, а п’ятеро. :joy::joy::joy:Ну, що тепер, будемо пробувать пристроїть усіх.

20 лайков

У нас была похожая история. Дочка перед этим подобрала двух кошечек -рыжую и коричневую. Тут мы вышли за ворота с соседом поговорить, а навстречу другой сосед с большой собакой. Вдруг видим, что наша рыжая кошка выбегает на дорогу прямо в лапы этой собаке! Дочка наперерез, хватает девчулю, прячет в курточку и бегом домой. Дома вытаскивает из-за пазухи, смотрит, а наша дома сидит :slight_smile: После этого у нас двое рыжих. Второй парнем оказался.

14 лайков

А у мене теперь аж чотири дєвки. Весело буде, коли не пристрою.:grinning:

5 лайков

Сьогодні я перший раз попробувала робить бомбочки для ванни. Навіть незнаю чого вони мене зацікавили. Перший блин вийшов комом :grinning:, пішла в бомбочках реакція почали “рости” і я як на кухні то водички, то мукички. В результаті з форм не випадали мусила ліпить руками, получились кривенькі. Але я відпочила з внуками, а мені їх привезли на канікули і тепер ще стало веселіше і діло пішло. У вечері прийму ванну з бомбочкою :joy::joy::joy:IMG_20191029_163824_127

29 лайков

Прикольно… :thinking::hugs:

2 лайка

Наташа привіт що це за бомбочки мило чи що. Ацапки так і живуть у менена мьясо здать рука не піднімається а продать невтьопна обьяви давать а на олх з комьютера без фоток не годиться а в телефон не получається регістрація треба другий номер.ГУБИ ЗАДИРАЮТЬ СМІЮТЬСЯ ГУЛЯТЬ ХОТЯТЬ

1 лайк

Люда, то ароматні бомбочки. Кидаєш у ванну , коли купаєшся і вони шиплять і виділяють аромат і масло, все що в них додали для догляду за тілом…

А навіщо тих цапків годувать, їм тільки на зиму треба 25 тюків сіна на одного. Якщо вони не затребувані в господарстві поріжте і все. Мені теж іх усих шкода, але з кожним роком іх більшає і всих не залишиш, колись це прийдеться зробить. А так і м’ясо буде і на руки і фінанси полегшає. Ми недавно козу зарізали, знаєш ,як шкода було, зараз пишу і в душі защиміло. Зате маю тільки 10кг. фаршу(я зразу перепустила на фарш і в морозилку) , а ще і лівер і кістки на бульйон, я їх не дуже обрізала. Так, що подумай, на весну в тебе будуть нові цапки.

4 лайка

Собаче життя.

32 лайка

прелесть какая! Под котятами и собаку не видно :joy::joy::joy:

4 лайка

Взаимопомощь, всем тепло :innocent:. У собани теплое котячее одеяло, а котятам простынь с подогревом.
Трогательное фото

12 лайков

На собі дозволяє лежать, а до миски його і підходить не можна, ще і в котят одбере, якщо їм кинеш яку вкусняшку.

2 лайка

Вітаю всіх зі святом.

10 лайков

Надумала я полегшити собі роботу на кухні і купити кухонний комбайн або кухонну машину. Може хто підкаже на що потрібно звернуть увагу при покупці цього чуда. Скільки багато видів і не знаєш на якому зупиниться.

1 лайк

У мене немає такої помічниці бо місця на кухні мало дуже. Але колись придивлялася я до них. То Кенвуд мені сподобався комбайн. Там стільки всього є. І все те що треба.

1 лайк

У меня уже лет 20 комбайн Браун. Весьма довольна, работает хорошо, все свои функции выполняет, даже свыше того. Работает относительно тихо. Сейчас уже может и более навороченные есть.
Вот такой.

1 лайк

Інна, я дивилася на браун, та нерозберу чи замісе він тісто на хліб?

Та я тоже дивилася на нього, так ціна, як на мерседес.

1 лайк