ЛПХ,,Kaтюша & козы,,

Зараз вона дома окремо я з козами в лісі вишукую все молоде різне гілячко щоб у неї був вибір.
Вечором напишу обов’язково, дякую тобі.

2 лайка

Вітазалу чи що ? :roll_eyes: Що за бестолоч ? !

Маьуть азидін чи імкар ,з нею ж поьалакать неможливо така вет со странностями в нас ,вони коз не люблять.

Вечором поставила її вона постояла трохи я вийшла по воду вона зразу лягла ,воду пила теплу чуть я її підсолила то поступрво випила мабуть літра три.
Положила у ящичок гілочок вона нюхає і питаїться щось взять у рот і відвертається положила гарного сіна в сєтку і воду біля неї може хоть уночі щось пожує.температура 39,3.
кальцій і катозал продовжувать?а антибіотик?

Тобто, покращення немає ніякого? А те, що ви вкололи, точно від бабезіазу, чи лікарка вам просто вітозалу набрала?

1 лайк

Точно ні . Що азидин , що імкар - розчини жовтого кольору . Так що ваша лікарка відчепного вам набрала - скоріш за все вітазал .
От чому ми , козоводи , повинні всі ліки мати у своєї аптечці ! Пораду лікування можемо знайти на форумі , але самі ліки вже повинні бути вдома ! Зараз все можна купити через інтернет та НП .

2 лайка

На сьогодні стан покращився, самостійно встала козенят гукала воду пила, хотіла їй Ляліну жувачку зловить невдалось ніяк,
ранком уколола катозал ,дала ундевит і як варіант горохи з Лялі закинула їй все ж якісь бактерії попадуть у рубець,дала пиво з спринцовки пила , щось винюхує але ,те що гілочки принесла то може шось десь, вранці бачила що сіно унюхувала і щось шукала тянула губами, я думаю поступово щось міняється, аби хоть на сутки раніше вона дала цей препарат то була б картина краща , я її просила дать від кліща в вона ,ви закармлюєте зерном що вона його не їсть і приписала пиво.
Аби де можна було куплять в розницю то я б і сама купила але ці лікарства йдуть у великих бутилках 200 мл і буже дорого якщо воно від случая до случая.
Дай Боже їй виздоровіть, молоденька два роки перші роди і таке для неї випробовування.
Я вранці козенят напоїла з соски по 300 мл а потім пустила до неї, раділи і мама і дітки ,ходять разом.Вигулюють маму.
Всеж таки сама ходить це вже результат на краще, ще уколю кальцій.

2 лайка

10 годин ранку почала жувать з осторожністю сіно по чуть, піднесла омелу їй ,понюзала і зразу з’їла пучечок ,от все таки що вона винюхувпла а з задоволенням поїла гілочки з листочками омели.

1 лайк

Я завжди всі ліки купую по 10 мл .

5 лайков

Лада дякую тобі,це цей препарат від бебібіозу і піроплазмозу я так поняла, а мені вона сказала що тільки в неї ці ліки в розницю а то всі по 200 мл. от брехуха.

1 лайк

Я ж кажу - замовляйте онлайн . Зайдіть на сайт бровафарм - це наші українські виробники , і там оберіть ряд ліків , що найчастіше ми всі використовуємо .

4 лайка

Добре, що вгадали і ваша красуня пішла на одужання.

1 лайк

Самостійно виявила бажання піти разом з усіма на весняний релакс,
хто бігав хто бодався а Аглайя все винюхувала і шось потихеньку скубала то гілочку то травичку яку винюхала десять разів, я взяла в карман гілочки омели то по чуть смакувала, лягала .
Дома підпускала козлів після годування бо гукала їх, ну звичайно що в цицьках нуль але з ночі щось було бо цмакали .
З соски випивають десь по 400 грам 4 рази на день, більше нема.
Це добре що друщі виручають молочком не довелось переводить на замінники.

Дякую за пораду , дуже все було вчасним і доречним, сама б я не впоралась.

7 лайков

Сьогодні з ранку щось скубала вибирала у сіні пучок омели маленький і тілтки жіночий вид з квітами, виьирала щрсь у зерносуміші ,
Тепер коли нада йти на прогулку начала тупить стоїть не йде і все огоялається ,я це списую на козенят що лишились у сарії але ж всі щось скубають а вона у піску лежить, хочеться надіяться на краще.

3 лайка

Сьогодні Аглайя гризла уже гілки і кору дерев ,травичку молоденьку з перієм ,є жвачка і сьогодні появились перші горошки але ще ходить як на ходулях підтянута .
Козенят тепер підпускаю а потім догодовую ,якщо не хоче щоб козенята смоктали відганяє або лягає на живіт,
зараз догодовую їх три рази на день, ситі і набирають вагу.

11 лайков

Чудові новини, що кізка одужує. Катя, ви молодець.

7 лайков

На сьогодняшній день , все йшло наче до покращення АЛЕ все змінилось на хуже наче все почалось спочатку.
Тут все таки щось двойне, зараз коза не їсть не пьє молока 0.
Час згаяний тим уколом всетаки то ьув вітамін який дали а не від укуса кліща що перейшрв уже Бебізіоз ,пізно але уколола від кліща обширний укол але нема динаміки, замічаю що чиститься не так як усі кози , у неї по чуть пастообразне мазило темнокоричневого кольору, от тут маьуть вночі десь хтось з кіз наступив їй і воно обірвалось і не вийшло ,від цього я думаю що йде все не так як хочеться,
зараз колю антибіотик два рази на день , вітамін раз на 5 днів один 1,5 мл.
Побачу що з цього вийде, пока змін нема що в неї замічаю це зве дітей ,пісяє каків нема бо нічого не їсть.
сьогодні по 20 мл давала темне нефільтроване пиво без газу це як пробіотик, водила саму на поводку в надії що хоть щось нанюхає і покуштує але все тщетно, оставила дома з сіном гілочками різними з трави пирій чистотіл але все не тронуте, жду будь що буде час згаяний не повернеш .
Я думаю якби був досвідчений лікар то зразу опреділив а так тільки згаяли час
дуже тепер шкодую.

06,04 вколола від паразитарки ;імідопіран

• мелвет
    07.04 мелвет, форвіт,цефтриаксон розвела новокаїном.два рази ранком і вечором,
    08.04 цефтриаксон з новокаїном, 2/р + дексаметазон
    На вечір т.39,3
    Міняється на вечір динаміка на краще.
    Пила воду теплу підсолену ,звичайну відмовилась пить. чуть смикала свіжу суху конюшину, і проявила цікавість до гілочок вишні я порізала по два см.
    На ніч оставила окремо від решти кіз і за перегородкою козенятка.
6 лайков

Бажаю одужання Вашій красуні :rose:

Катя, как сегодня дела?