Весело разом,і Вам веселіше,таке життя тваринкам допогаєте ,Бог віддячить,я сама така завжди когось спасаю,купили козу не давно ,а то зарізати хотіли її побачим,що вийде,вона кітна.
Мій довгоочікуваний козлик.
Маєм дитинку то наняли вже і няньку
Мама теж крові шикарні Баба з хазяйства ( сонця всім) а мама її дочка
Батько козлика МіЛорда -Конор від Кіану. Кіану від Ніни Лавренко
Лінія Майбаха від Гоффе де Бур.
Родився 16.01.23 в однополій трійні.Безрогий .Конор батько 90,6% англонуб,мама Вікторія 45,3% англонубійка 25% ламанча
67.95% має МіЛорд нубійця+ ламанча короткоухий.
Не можу описать мамині крові від бабушки бо написано рукою і дуже маленькі іноді нерозбірливі слова, щоб щось не наплутать переписувать не буду, шкодую одне що так мерзотники від зависті розправились із хазяйством( солне всем).
Тепер на слідуючий сезон мої короткоухі ламанчі з ушками сусліка будуть покриті МіЛордом і продовжять нести таку шикарну лінію.
Лінія Майбаха від Гоффе де Бур.
Красунчік ,кізкам на радість .
Вітаю. ![]()
![]()
Такі вже в нього веселі вушка-гремліни ![]()
Нехай росте хлопчина ! Гарні крові у нього - надіюся , що й дочерям передаст по крапельці !
Вище під фото я описала.
я дякую дівчата вам.
Поздравляю ! Мечты и ожидания должны сбываться ![]()
гремліни Це так на українській мові будуть ушки МіЛорда?
Це народна назва. Як правильно називаються, я не знаю
Прийду в себе від хвороби і напишу вам все розбірливо ![]()
Трішки Неля напартачила,перекормила хлопця перед виїздом ,хотіла як краще а вийшло як завжди…та буде тепер гірка наука.Слава Богу що з Мілордиком все добре.Не балуйте його так ,бо прийдеться кімнату в хаті виділяти ![]()
Мама Конора дочка Іниного @Varvara красунчика Джокера (Снежка+Маркус) заводчик І.Богуславська “Sunny Farm”.Мама мами Конора,не менш хороша коза Веста,дочка Фені з хазяйства Лариси “Ого-го-кози”,лінія Ветки.
Тато Конора Кіану від Інни “Коза-Ностра” син Карат і Аалдеріка (син Майбаха) заводчик Ніна Лавренко.
Фух,без сто грам не розберешся ![]()
Інна,правильно написала?
Наче все вірно, Неля! То правда, що без 100 грам не розберешся)
Я не сказала що все добре, добре що живий і появилась жвачка але стан ще не далеко щоб сказать задовільний як на мій погляд, да пьє молочко добре, сіно куштує добре, геркулес йому сподобавсь добре, кожного дня еспумізан, укропна вода, запарений льон добре все це є і він пьє але ходить більше на передніх ніжках а задні як страховка у нього , перебирає задніми зовсім повільно більше піднімає під животом і при цьому горбить а значить не все там добре раз він так робить , какає рідко але виходять горохи і не сухі бо льон робить свою справу.
От мене насторожує що він по цей час підтягує задні ноги і якби не старалась щоб він більше ходив не виходить , попісяє, попьє молочко і лягає, підем на побачення і щоб трішки побуть на повітрі і в сараї поседіть а він знову лягає щоб не так різко і без стресу, стресу я і сама боюсь щоб не стало ще гірше, але скільки це так триватиме що там з сичугом якщо рубець вже став працювать.
Ми з ним як ті цигани кочуємо то в сарай то в дім але щоб лишить на ніч то ні я боюсь все роблю по годинах.
Іду годувать собак від до козочок, прихожу він кочує у дім щоб погрівсь, як оставила в ящику з сіном так прийшла так він у ньому лежить тільки з козами розмовляє ні не плаче а розмовляє підмугикує.
Сьогодні їздили кокерспаніельці знімать шви він знову у сарай і знов він лежить не ходить і в домі також зайшов травинку в зуби і в таз полежать, це його місце сам туда лягає і сам виходить із таза щоб попісять ,навчивсь шкидко знать своє місце.
Дав би Бог на добро щоб ніжки ходили і животик прийшов у норму а там і я піду в сарай аби тільки щоб йому пішло на поправку.
А скільки малому?
У моєї маленької кізки щось сталося. Декілька разів незахотіла пити молоко.бігає, скаче. Сінце пробує жувати, а молоко ніяк. Потім домене дійшло. Потрібно трухлявий пиньок. Знайшла я пеньок розрубала його, бо саме серединка була мягенька і поклала козеняткам. Так вони всі напали на пеньок і ті що старші і тим що по 5 днів було. Але після того, дівчинка почала знову пити молоко.
Я незнаю Вашу ситуацію,але якщо у малого щось з животиком, раз даєте мед препарати, може теж спробуйте трухляву деревину йому десь поставте.
Мій також лежить коли ситий.Скільки молока він п’є ?
Козлик родивмь 16.01 в дві неділі переїхав до мене а проблема в тому що перекормили і наложивсь мтрес , не міг какать горбиться на задні стає чк балерина і горбиться покрикує , зараз даю еспумізан укропна вода запарюю льон даю кожного разу між годуванням по черзі.
Уже какає появиламь жвачка а біль не проходить , горбиться і повністю не стає на ножки заднв спина горбиком.
Была у меня такая история с козленком.
Эспумизан нужно давать каждое кормление прям в молоко.
Ещё мы кололи бицилин 3- по инструкции, там нужно единицы высчитать по весу 1- 1.5 кубика. А то не было тройки, я взяла другой, и чуть дозу коня не вколола. От него сразу лучше становилось. Там раз в 5 дней, было даже раз в 3 дня колола. Ему то лучше становилось, то хуже.
Грели его ещё постоянно, даже отдельный обогреватель возле него стоял, потому что в доме.
От запор идеально, масло подсолнечное мини клизму я делала.
Кормить очень осторожно, лучше немного не докармливать.
Почти до 3-х месяцев в доме жил.
Вырос отличным козлом с отличным аппетитом, а главное ручной обнимака.
Ну вот такой опыт. Вдруг, что из этого поможет.
Катя а біцелін це антибіотик?
В Мілордіка уже нема запору , був у перші сутки як привезли і здуття було, зараз він ходить на передніх з підтримкою задніми ніжками і піджимає животик.
Перейшли пока без молока зовсім геркулес в соску ,льон туда еспумізан кожне годування кожні три години по 150 мл ромашка між годуванням, 05 аналгіну і 03 супрастіну раз в день бо дімедролу нема.їсть сіно листочки чаю іванчай, вишня.Апетит є але болить животик, побачим далі.
Загвоздка що поїхать до аптеки не можу, нічим а пішки недійду.
Вихожу з тим що є по сусідах.
Зараз у вайбер напишу тим хто на роботу їздить може хтось і купить.
але як вищитать дозу він родивсь 16.01
і йому щараз три неділі вагів нема.