Катя, це дуже-дуже дешево, такий зараз коштує біля 50 тисяч гривень. Дуже добре, що у вас є такий агрегат.
Я уявляю які зараз ціни космічні.
Зараз все не по карману.
От у сина з машини украли бензопилу мою , то він так і каже то це ж твою украли а купить мені не по карману, наказав таким чином маму, нарізать дров нічим і остаюсь нізчим якщо все відключять,Дай Боженько нашої перемоги.
Дуже жаль, що у вас такий син. Співчуваю.
Я на сьомому небі, мені донечка заказала торфяні брикети і вони вже в мене 25 мішків по 40 кг.
Та от топить буду в крайньому випадку коли відключять газ бо я отоплюю одну кімнату конвектором газовим але на моїй душі стало спокійніше бо знаю що вдже не замерзну зимою.
Очень рада за вас что доченька подумала о матери. Мы сейчас тоже в том положении что дров не купишь, а газ подорожал где-то в 7-8 раз. И следом за ним и свет и всё остальное. Только зарплаты остались прежними
Сьогодні від прильотів був день напружений але щоб не зірвало дах в голові то я занялась нелегкою роботою всеж таки відволіктись змогла лазивши по яблунях і обриваючи омелу для козочок вони в мене її полюбляють от ми потроху запасаїмось бо сіно геть поганюще а кращого вже не буде .
17 листопада 2022 року покрилась Рашем камеруно-ламанча ,кокетнічала водила його кругами а не давалась, все виламувплась дать чи ні, ну я на це діло довго дивиться не можу, придержала щоб хороводи не водила бо Раш уже сердиться і тут все получилось наша дівчинка Мія готова будем ждать коротковухих , це у нас Алісині правнучки які від Мультікового сина 50 % камерунця і мами Лялі внучки Аліси коротковухої ламанче нубійки.
Ну я незнаю чим я спокусилась що оставила процентних камерунок, мабуть таки підкупила Алісина молочність і ті малюсінькі вушка.
Дівчата у кого процентні камерунки і предки удойні може у вас є результат від великих мам до їх дочок камерунок, так мені дуже цікаво аж розпирає.
А якi вони у Вас виросли? Як камерунки чи як ламанчі?
У мене є одна дівчинка мама камерунка папа 87.5% нубієць.
Вона мілюзга така виросла але себе в обіду не дасть.
В кінці січня чекаємо козеняток, покрита 100% нубійцем.
Цікаво яке буде у неї молоко і скільки.
У мене їм уже 9 місяців по росту менші як підлітки але довгенькі, ушки у обох ельфи, якщо батько 50%камерунець ламанчонуб.
то і вони мають кров і камерун25% нуб менше % а короткоухої більше% просто точно пощитать не вспомню бо накривсь телефон і записі теж.
От зараз чорну Мію покрила Рашем сусліком
ламанч короткоухий, цікаво що то воно вийде і чи рост теж буде малий це у майбутньому а зараз цікавість на одне скільки такі помісі дають молока, якщо буде хоть 2500 то стоїть таких оставлять бо за літер я думаю не варто.
З нашого дачного кооперативу знайома уїхали у Германію і на господарстві я з цією сім’єю я зараз , народилась 11.11. 22р 9 днів малишкі яку назвали Міра, помісь спанієля, але ще оченята не відкрила, як довго це буде у щенят.
Бігаю на дві домівки , а що робить якщо ніхто поблизу не згодився доглядать, знайшли мене крайню яка не відмовить.
Яка манюнічка! Непамятаю точно чи через днів 10 чи через дві неділі десь так відкриваються оченятка.
Добре хоч одне привела, а то спробуй найди їм усім потім домівку.
Привела вона пятеро 4 кобеля сусід забрав зразу а сучечку оставили щоб не було мастіту.
В подальшому підуть під операцію бо набридло відбиваться від бродячих псів, от і на цей раз невгледіли її родичі а мені тепер робота.Якщо буде похожа на Даню то лишиться дома.
Ці дні що в нас ожеледиця всі сосни в лісі обросли льодом, багато сосен страждають від ваги льоду і не витримують переламуються якщо не верхівки то просто пополам, зима буде в лісі руйнівна , з однієї сторони козам буде чим поживиться повно вітамінок а з другої сторони наш ліс защищає собою наші будинки від сильних вітрів, літом коли був буревій виламало дуже багато сосен таких що й обійняти рук не вистачпє , от і будемо страждать від непогоди бо ліс рідшає і не радує те що багато смаколиків для дівчаток.
У вас ожеледиця, а у нас аж вода на городах стоїть, такі дощі-зливи. В понеділок 21.11 таке лило, думала, що і асфальт на дорозі попливе. Сьогодні теж дощ, +6 градусів. Повний штиль.
Так ото ж бо і незнать що краще, погода злетіла з катушок, війна вибухи теж допомагають атмосфері гніватися.
11 грудня покрилась Аліса, я так не хотіла її покривать але таки випросила собі нареченого
Як же любо дорого подивиться на це кохання.
Доброго дня! Покажіть фото вашого цапа, будь-ласка.
Яка ціль цікавості можу узнать?
Мій РА длінношерстий суслік світлосірого кольору йому два роки.
Фото зроблю як узнаю вашу ціль.
Його тохи видно, але Аліса настільки велика що собою його закрила майже.
Я давно читаю про довгошерстних кіз та не разу їх не бачила. А у вашого цапика побачила шерсть довга, тож і зацікавилася. Хотілося б і собі таку тваринку саме з довгою остю шерсті як волосся.