ЛПХ,,Kaтюша & козы,,

Я варю кашу; молоко ,тертий гарбуз і кукурудзяна крупа. Все разом в кастрюлю складаю. Виходить крем-каша. Гарна і смачна.

4 лайка

Цікавий рецепт запіканки з гарбуза, треба попробувати. А з творога печу часто з яблучком і ізюмом.
500 г творога
7 ст. л. манки
1-2 яйця
2 ст. л. ізюму
1 яблучко
4 - 6 ст. л цукру
трохи вершка змазати верх і кисляка добавити до сочності в запіканку. Творог, яйця, цукор і манку змішую і даю постояти щоб манка набухла. Якщо творог сухуваний додаю кисляк або сметану, щоб манка краще набухла. Соду не добавляю. Потім додаю ізюм, форму змазую і обсипаю трішки манкою. Зверху запіканку змазую вершками і викладаю пластинками яблука. Запікаю.

7 лайков

я с яблоками тыкву в постное галетное тесто запихиваю. а в основном козы едят все фрукты-овощи :smile:

1 лайк

У мене в цьому році тиква козам табу бо нема а мене сусіди підгодовують тиквою от і зробила запіканочку і більше нічого не мішала бо тоді смаки перемішуються.

2 лайка

Катя, попробуйте зимою суп-компот з гарбуза, це така корисна страва: і годує, і лікує.
Ріжемо середніми шматочками гарбузик, заливаємо водою, добавляємо цукру чисто символічно( я кладу 1 ст. л на 1 л води). Добавляємо 2 ст. ложки ізюму і варимо. Дуже гарно допомогає горячим при простуді і дуже дієтична страва - зовсім некалорійна.

4 лайка

Дякую, я такий смаколик собі роблю і називаю ледача похльобка от тільки заміщаю ізюм маслом, смакота а ще можу і чайну ложку манки сипнуть для ситості.
Багато є рецептів можна видумлять от тільки я не люблю готувать з тіх часів як виросли діти.

2 лайка

Хочу похвастаться, сьогодні забрала посилку на нові почті, а заказала я для себе простинь з підігрівом, яка красота, лягаєш уже у тепленьке ліжко наче на піч, дуже класно.

5 лайков

Я також придивлялась, але щось не натрапила на малий розмір. Всі переважно на півторачне ліжко. Ви, Катю, якого розміру собі купували?

1 лайк

Дівчата, з одної сторони -тепло, а з другої - розігріта вийшла в холодну хату і всі болячки позбирала. У нас сусідка все хвалилася, економно, тепло, а тепер з циститу не вилазить.

3 лайка

Я планую купити для чоловіка, він дуже мерзне. У хаті у нас тепло 22-24град., Йому зимно.

2 лайка

Діло за малим, аби була та електрика.

3 лайка

Я взяла 130 на 160.=659 гр і доставка 85
Випробувала, перші два дні під простинь положила але я кручусь і получаїться на ньому складки ,боюсь щоб провода не поломались.
Зараз положила на матрас а зверху положила плєд з овчини і простинь , гріє добре і як би я не крутилась складок нема і в любому кінці тепло але я по бокам обкладаю подушками мені так не піддуває коли повертаюсь.На щот простуд незнаю я коли угріваюсь то виключаю бо жарко а перед ранком знов уключаю. Держать все время включеним нема сенсу.
А коли самі розігпіті і без простині то встаєте в туалет а в хаті холодно і нічого ,все нормально.Оля ,То цистіт у неї від пісочку у нирках мабуть.
Тут у мене рядом живе медсестра робить в гінікології ,користується уже рік і ніяких цистітів нема і простинь широка як у мене.

3 лайка

Я не раз читаю що багато людей купують електро простирадла.
А мене цікавить питання, як ці простирадла будуть гріти якщо буде планове безкінечне відключення? Чи там можна якось до батарейок приєднуватись.
У нас 2 дні відключали. Вдень нічого, а у вечорі без світла з 3 дітьми дуже тяжко. Хоча я в свій час робила уроки під кірасіновою лампою.

5 лайков

Я не знаю за масове відключення як воно буде, це діло таке війна і воно непередбачуване, зараз на цей час воно мене спасає адже острохондроз не спить у холоді а прогресує і всі сустави болять, бутилки гріть теж не вихід, все можуть відключить то хоть на перший час генератор мене підігріє і підсвітить, до всього нада якось примудровуваться, це життя зараз таке що на перед ніхто нічого не знає як і що воно буде, держим кулачки і надіємось на краще, нам нада бути як ті мурахи їх руйнують а вони тут вже відновлюють і живуть далі, не будемо опускать рук і будемо щось придумувати щоб вижити.Все буде добре надіймося.

9 лайков

У мого тата чуть не згоріла квартира від тої простині, щастя що прокинулась його жінка, диму було ого і матрас довелось викинути.
Будьте обережні з нею, на ніч не залишайте ввімкненою в резетку.

6 лайков

Дякую за попередження.Розетка рядом зімною буду обачливою раз бувають такі випадки.

1 лайк

Ми користуємося електропростирадлом вже два роки , але ніколи не спимо на включеній . За 1 -2 години до сну включаємо на 2 позиції ( вона горячише ) - добряче прогріваємо як матрац , так і ковдру … відключаємо та швиденько ниряємо у постіль . Красота !

6 лайков

А какой у вас генератор?

1 лайк

У мене на 5 кіловат.
Тягне , морозільний шкаф, два холодільніки , скважину, і всей свєт у заті і в сараї, лампочки скрізь єконом по 4,7 ват.
Чайника не включаю бо вибиває генератора.
Насоса теж стараюсь не вклбчать під час роботи генератора він на старті зразу 2 кіловати бере тому боюсь щоб генератор не перегрузить бо потом даже заплановпних 5 кіловат не потягне.
Нада помнить що нада дать йому спочатку нагріться а потім по черзі включать всі єлектроприлади через 15 хвилин один від одного.
Вони зараз ну дуже дорогі, ми свій брали у знакомого у магазині по закупочні ціні 5000 грйому 2 роки.

11 лайков

Назва його якраз біля тумби не можна зробить фото а так не помню.

2 лайка