Пробуй і все у тебе получиться.Як кадуть : У невмілих руки не болять.Колись же треба пробувать робить а то посивієш і все боятимешся.РОБИ.
Катя, я вже сива! Мені 60+. Попробую і дам фотоотчот.
Кать, вот я тугодум наверно, но не понимаю! Вы сгусток с кастрюли в форму переклали, он там спрессовался, получился такой блинчик см 3-4 высотой. Так? И как его потом расплющить, переделать в батончик?
Оля тода одкладать нема коли.
Це точно! Життя таке непередбачуване.
От купила я кабаки чи гарбузи гитару почитала чим ти займаешся да мабуть собi теж зроблю.
Катя, ми їх як попробували, то зразу і не скажеш, що гарбуз. Люди роблять, а ми що, хуже них?
Да все сломала и слепила по новой,
Только надо чтоб сыворотка вся ушла чтоб был суховат.
Так как делаешь белперкноль.
Вынула с формы размяла посолила чуток, потом скачала в полено посолила потрусила золой всё.
Я делала с кабачков с лимоном да вкусно очень а с гарбуза красного ещё не делала а хочу попробовать.
Ааааааа ![]()
![]()
теперь дошло! Спасибо за терпение ![]()
и что делитесь своими изобретениями ![]()
ЦМОКИ МОЄ ТОБІ НАРЕШТІ допетрила рибка ти моя.
Погода спортилась не на шутку.
Поїзала в Матовіловку купила лизунця обичного солєвого, брала давненько а ця ціна мене шокувала в одній вет аптекі 80 гривен за 5 кг а в другі купила по 70 гривен, капець раньше вони були по 20 гривен за 2кг.
Купила терку для буряків тепер буду терти кабаки бо до цього терла своєю з нержавійки, надоїло бігать за нею та відмивать, кидаю там де готовлю козам а потом шукаю як треба соді щось потерти.
Їхала десь пів на 12 годину пока доїхала руки задубіли, може заморозок і до нас дойде а так прогнозують в карпатах.
Так і в нас прогнозують заморозки на 26 і 27. Сіноптік показує. А на вулиці дубарь. Піду вирву столові бурячки, які сіяла після часнику, гарні такі. Ще б поросли, та боюся, що примерзнуть, вони зовсім з землі вилізли.
Може хай поростуть невже буде ти думаєш иороз я так поняла що в карпатах на Іванофранківщині.
Катюша а в ладошках скатать не так получится?
Оксана я пробувала воно тріскається, качать не можна розсипається.
Методом ролів саме воно.
Согодні так не хотілось вставать.
Мабуть холодна пора наступає і починається хандра, наче і робота є а робить ну нічого не хочеться і знову дощі обіцяють а коли така погода пасти не підеш а саме поле простори , мандри з козочками придають сили робить і жить.А життя таке прекрасне хоть і одиноке.
Сьогодні знову як в перше у мене на сир ПАНІР закипіло молоко з рогубленості я в кипяче молоко влила 6% яблучний уксус .
Першого разу я уже і не пригадаю який він получився тільки помню що всі сири з’ Їда-
Лись. Сьогодні я засмутилась адже уже від першого свого сиру пройшов не один рік і я так його запорола.
Мабуть буде ризиновим але головка прямокутна держиться гарно.
Попробую обсипать паприкою одну головку а другу невеличку часником зі спеціями щоб був гостренький, видержу хоть днів з п’ять і розріжу і тоді буду нать що получилось , сир комом чи якийсь м’який новий шедевр.
Трохи заспокоїлась і пошла пасти поки сонечко виглянуло а після обіду побіжу щось накошу дівчаткам і хлоп’яткам зелененького бо скоро пожухне травичка і не насмакуються треба ловити момент без дощу і положить під навєс і тоді потрохи згодовувать з сіном.
Коли закладую у ясла траву з сіном чередую то вони такі хитрючі повитягують зелененьку травичку ну а сіно на потім коли проголодаються.
Вчора малишня до обіду була з мамками а після обіду я їх закрила окремо, дала зерна і почали їсти а коли зерна не стало почався аврал крику.Вони ніяк не хотіли буть окремо від мамок і все кричали аж до хрипоти хоть мамки були зовсім рядом і бачили одне одного але їм цього було замало, от і зараз всі разом пішли пастись а по приходу знову порознь , хочу щоб привикали без мам а то тільки на ціцьках висять я думаю 3 місяці їм уже можна буть менше під мамками і дать їм спокійно пастись і відпочивать без доньок.
У моих домашних такой сыр самый-самый ![]()
Дома брынзу редко просят, разве что в аджике, а так только такой – с помощью уксуса. Я его чуть прессую и вперед