ЛПХ,,Kaтюша & козы,,

О,Катя,как это знакомо. На шару и уксус сладкий.

2 лайка

Наташ ти не спиш? Я думала що це тільки я така.
Пів години подрімала а тепер маюсь.
Знаїш їм і молоко дорого і сир дорогий а як предложила день попахать разом , то сказали : , ну тебе ж ніхто не просив їх заводить а тепер шкуру дереш,.
Хіба їм свій розум вставиш що це корисне своє і без ГМО

6 лайков

Катюша мне тоже так говорят, сама завела твои проблемы, никто не заставлял…

1 лайк

Це точно. Мені так само говорять. Що і дорого і ніхто не заставляє держать. А я говорю,якщо дорого,то в магазині дешевше,а як віддавать даром,то краще козочок зменшить,щоб не було лишків.

2 лайка

Ну о нас таких уже багато .
Хто не цінить той їсть каку а потом лікується і ще більше викидає грошей ніж коштує сир.
Коли мене питають за творог я ставлю ціну молока а не хочуть пропоную взять молоко і зробить самим і буде дешевше, да хай ще вилежиться з місяців так хоть 3 і буде зовсім дешево.

2 лайка

Полуночниці лягайте відпочивать, завтра рано вставать уже за 12 перевалило.
НА ДОБРАНІЧ ГОЛУБКИИИ!.

1 лайк

Спокойной ночи Катюша :clock12: в кровати уже :hibiscus:

1 лайк

На добраніч. Солодких снів.

2 лайка

Доброго ранку всім!
Виношу на общі обговори що до Фані ріг так і не відпадає держиться на самій міцніші передні стороні майже 1/4 частина остаоась і вона так осторожнічає що складається таке враження що буде вона його носить до нового року з її осторожністю.
ЩО РОБИТЬ?

Ізначально я все кругом рога вибрила під нульовку підпилять так і не вдалось мені.

1 лайк

Ніколи не могла подумать що так буде вона його берегти і довго з ним ходить.
Совітуйте.

1 лайк

У моей Белки тоже долго отпадал она его берегла как могла даже ни с кем не дралась а она главкоза,но потом где то всё равно зацепилась крови почти не было., я в зиму одевала всем резинки а когда мухи обрабатывать наверно надо …

Я оділа дуже рано тому що рогатих не хочуть купувать я рішила виставить її на продажу і оділа різинки Санті і їй То Санту купили і вже у нової хазяйки роки відломались давно а Фаня ще не продалась і осторожнічає вона в мене тоже главкоза але вона спокійна деде стадо і сама в переді , вперід себе нікого не пускає і коли нада йти вже додому підходить дивиться у очі і жде поки скажу що напаслись і вона сама перша починає іти тоді всі за нею , зараз вона не главує цде в стороні і у вольєрі також жде пока всі наїдяться тоді вона сама біля кормушки їсть у волю а остальні жують жуйку.

1 лайк

Я на макушку одівала салфетку як бінт розрізуємо щоб завязать так і я одна частина ціла а друга за рогом скручувала так щоб мухи під ріг не лізли.
Один раз побризгала по верху салфетки спреєм але це не допомогло мухи лізли але салфетка защищає ріг і рану.

1 лайк

Катя, що до діклофенака, для інформації. В аптеці бувають свічки з діклофенаком. Вони не такі шкідливі, можна обійти ЖКТ.

Дякую Валічка.зараз роблю компреси.
Але якщо ізначальна болячка криїться десь у мозгу то мабуть воно так просто не ізкоріниться.

1 лайк

Не переживайте, отпадет! Как не осторожничают они, все равно где-то зацепится или стукнится.

1 лайк

ПРИГОДА СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ.
Пішли пастисьвсі дівчатка без ентузіащму пасуться , ми сьогодні вранці по дачах паслись , напали на топінамбур потім на вишні і хміль , прийшли і завалились на бочок.Зараз дивляться на мене і стоять а я взяла носки вязать.Приходить Яся і сиала як укопана , дивлюсь а в неї обидва боки у мєлких репяшках стоїть і жде пока я повитягую, а тут де не візьмись стая птахів і наче по команді ЛЯП і мені на руку мокра какашка, добре що не на голову і не літають корови.ЩОБ ЦЕ ЗНАЧИЛО?

4 лайка

Вроді на гроші.
Або ви виявились не в тому місці і не в той час :grinning:

3 лайка

Это к денежкам… :smile: