Кози "З Срібних Озер" / "Z Sribnyh Ozer". Тернопіль

Олічка , вітаю тебе з днем народження !

2 лайка

Оля! Вітаю з днем народження! Бажаю тобі здійснення всіх задумів, радості і гордості за дітей, простого жіночого і материнського щастя.

2 лайка

Оля, з Днем Народження :birthday::champagne::clinking_glasses:. Хай збувається все задумане і намріяне :two_hearts:

2 лайка

Оля!
Вітаю з Днем народження!
Бажаю здоров’я, щастя та здійснення всіх мрій та планів!

2 лайка

Оля,с днём Рождения! :sparkling_heart:

2 лайка

С Днем Рождения! :rose: :rose: :rose: Здоровья, счастья и благополучия.

2 лайка

2 лайка

Дівчата, щиро дякую вам за такі теплі привітання! Надзвичайно приємно! :rose::rose::rose::kissing_heart:

І мої домашні замальовки :grin:
-А я?! А мене?! А як це за стіл всі без мене пішли!? Агов, я хочу з вами!
(Не знаю як і скільки протримаються мої двері від такого щоденного натиску))

Але зачекайте, бо я забув собі “стаканчик” взяти! Приміряв. Розмір підходящий. Несууу! :joy:

21 лайк

097654

2 лайка

З Днем Народження, Оля! Хай здійсняться всі мрії та сподівання!

2 лайка

2 лайка

Спасибі Вам!:heart::hugs::kissing_heart::rose::rose::rose:

“Сіно - 2021”
Серія №2 і щасливо-довольна морда-сіногризка)):grin:
( 1 серія- то було по чуть сіна навколо дому, з під лісу, то не рахую)
Тепер трошки запаслися, перший великий укіс цьогоріч посіяної травки зібрали. Можна сказати, що майже вчасно, погода не підвела. Лише один сорт трави тільки встиг викинути колосок, але не зацвіла.
Дякую Богу за гарну погоду і за те що дав можливість зібрати урожай! Бо лише все
звезли і тільки закінчили складати як вже насувається гроза і вітер зриває голову… Стихія лише декілька годин назад бушувала у Львові і тепер мабуть суне на Тернопіль…

А треба ще декілька таких серій) Продовження буде… :wink:

26 лайков

Оля, а як ваша трава “козлятник”? У нас якесь маленьке, бліденьке. Я чесно виполола весь бур"ян, чистенька площа, не те, що поруч еспарсет, там є сто видів бур"яну і головний молочай-латук. Дуби! Простою косою скосити не можна, тільки бензокосою.
А сіно у вас гарне, добре, що погода не підвела. Ми теж звозимо все, що можна, там трошки, там більше. Зима поїсть.

2 лайка

Пані Оля, дякую! Зараз не можу, а вечером все розкажу про свій козлятник і покажу. Якраз сьогодні ним займаюсь :person_facepalming::wink:
Але мабуть напишу це в темі козлятника, може ще комусь згодиться мій досвід)

3 лайка

Добрий ранок!
А що сьогодні на сніданок буде?)
Та ну… Я взагалі то молоко замовляв…
(Хуґо :grin:)

23 лайка

Давненько я не писала на своїй сторіночці :relaxed:
Цьогорічна спека щось дуже вимучила і я стараюсь, але все одно не встигаю вдома робити усю роботу…
Але ось після зливи, яка заливала і напоїла землю минулої ночі до консистенції “желе” - в нас пішов спад температури надворі! Вчора вдень +26 - +28, а зараз (Ураааа!) -

• +20 надворі! Аж легше стало дихати! Будемо жити!)
    У кізочок з’явився кращий апетит і навіть веселіший вигляд!

Поставлю на пам’ятку собі фоточки Хуґо зроблені в 4 міс. Але нехай будуть хоч які є. А при нагоді все ж таки пора витягти фотоапарат і зробити йому достойні фото, але то якось іншим разом…

Поки що якось ще не до цього: консервація - сіно - сир - коса - трава - доставка трави додому… ( добре, що батько відновив до роботи мій мотоблок і поставив туди акумулятор, окрім заводки шнурком). І після багатьох років простою я тепер можу його самостійно заводити і потрошки їздити ним. Отже, в мене тепер є мій власний “коник” -точніше 9 коників в одному дизельному “коні”! І стало працювати тепер хоч трошки легше :relaxed::+1:

Вечером, телефоном нашвидкоруч попросила малого сфоткати на пам’ять Хуґо, коли згадала що в два міс фоткала і хотіла так само повторити.) Стойку там вже зробити практично неможливо. Занадто вузенький підмурок, і Хуґо мусить ставити ноги одна за другою) Підріс хлопчик! Зважити його не можу, бо мені вже не під силу його підняти на ручки і стати з ним на вагу…
Люблю дуже цього хлопця!:heart:

22 лайка

І мій залізний “коник” і я його теж уже люблю!:wink::grin:

14 лайков

Оля, а який у Вас зріст?

2 лайка

Оля, мій зріст 160 см
Я не дуже висока, але і не дюймовочка :wink:

4 лайка