Привіт усім форумчанам, дуже приємно із вами познайомитись!
Мене звати Оля. Я вдова і у мене є двоє чудових синів. Живемо ми у Тернопільському районі (недалеко від міста). А в травні 2019 року- у нас поселились красиві кози (а також молочко і сир, і з часом надіюсь будуть і козенята). Ці кізоньки процентні, прекрасний мікс різних порід. Дві з них, мама і донечка в альпійському типі. Але (поки що), справжні, чистокровні, 100% альпійські козочки ( окрас серна ) тільки залишаються моєю заповітною мрією. Але я про них думаю майже увесь час. І тому, я надіюсь, що з часом мені вдасться втілити свою мрію у життя.
Показую фото кізок які вже у мене є в цей момент, набагато більше фото дивіться у продовженні моєї теми. Буду знайомити вас із своїми жителями- теперішніми і майбутніми.
Також ми займаємося собаками породи кавказька і німецька вівчарки. (і їхні цуценята час від часу теж бувають)
Чому “З Срібних Озер” (Z Sribnyh Ozer)? - тому що, це моя назва розплідника (приставка) і вже є зареєстрована з 2005 року в Кінологічній Спілці України і FCI. Тепер почали займатися козами, але хочеться, щоб назва була спільною.
Чому “Пастухів”? - тому що прізвище Пастух, отже все логічно і закономірно )
Ну не всегда) У меня одноклассник носил фамилию Дуля. У отца сослуживец был Неежсало, при чем сало очень даже ел) А в институте у одной доцента была фамилия Нужник. Очень умная, добрая и красивая женщина была (надеюсь, что и есть).
У моєму рідному селі одну вулицю села називають Кучерівка, так там багато людей мають прізвище Кучер. У нас кума була Кучер, вийшла заміж за Кучера і сміється - і паспотра міняти не прийшлось
Спасибі Зоя! Фотографувати тварин- це ще одне моє захоплення! Та часом мені допомагають мої сини і тоді інколи я теж є на фото
Дякую, Лада!
Щиро дякую за побажання, Наташа! Приємно що фото подобаються!
Дякую, Ольга! Обов’язково буду писати!
Спасибі, Наталія! Про собачок теж розповім, але трошки згодом. Спочатку ще покажу своїх кіз, адже форум короводів, боюсь щоб не насварились, якщо не по темі буду писати. Буду рада гостям!
Спасибі, Ірино! Заходьте, дуже приємно!
Щиро дякую, Таня! Мені дуже приємно сюди заходити - тут насправді чудово!
Дякую дівчата, повеселили! Вийшла чудова підбірка!
Ми раніше тримали корів і вони ходили в череду, а пасли всі по черзі. І от коли підходила наша черга то часто казали: Хто завтра буде пасти? - Як хто, Пастухи звичайно!