І там, до речі, відсутній магній і сірка.
Що значить
?
І там, до речі, відсутній магній і сірка.
Що значить
?
концентрований корм – конц. корм
До речі, про удій: в позаминулому році удій був 4-5 л без премікса на літо, але бігати почали пізно (під зиму), коли накопичили достатню к-сть речовин. В минулому році перед гоном я подавала премікс і гон почався раніше. Виходить речовин не вистачає.
Чому Ви так вважаєте?
Яке співвідношення вважаєте нормою для жуйних і чому?
на форумі досить багато тем пов’язаних мікро та макроелементами, я щиро не розумію ваш інтерес до кальцію. Кальцій це макроелемент його достатньої кількості в кормі. В одному кг трави кальцію міститься близько 2,5 гр. Козі необхідно від 10 гр до 26 (максимум) гр кальцію на добу. Це не той мінерал, на який необхідно звертати увагу.
Не розумію: а на що мені звертати увагу?
Я якраз знайшла (дякую за ссилку) ось такий кальцій гідроксиапатит. Тут і засвоюваність є, хороша, і баланс, і магній, і сірка, тільки міді нема.
А яке може бути звикання до мінерального преміксу, коли мінерали не виробляються в організмі, а тільки поповнюються з їжею? Це не вітаміни і не гормони, які синтезуються в організмі.
Тобто до вітамінів виробляється звикання, а до мінералів —ні?
Якщо давати мінімальний мінімум, все інше кози будуть здобувати з їжи. Це не стосується кіз з 3-4 літрами на піке.
Чому не купити звичайний премікс для КРС?
А навіщо козам багато міді? Не зустрічала таку інфоомацію, поділіться.
Ви натякаєте, на вітаміни чи мінерали? Чи на те і те?
Я й хочу. Тільки «лучше недокормить, чем перекормить». Якщо є чисто мінеральний премікс, то я хочу його. Лизунець, думаю, малоефективний.
Аля, а Ви пасете кіз?
Користуйтеся пошуком, будь ласка. Всі конкретні питанні задавайте у профільних темах. На форумі все це є.
Ви про що? Про те, чи Аля кіз пасе?
А ви свої дописи передивіться, там не одне запитання.