Вже пройшли окружну Макарова, зараз будуть на Житомирській трассі, це як раз «V
Частина пішла на Гольф клуб, через с. Гавронщина. Їдуть дуже швидко. Наші вже в курсі!
Ірочка добре що наші в курсі.
Да, мы тоже сообщали
Дівчатка, в мене аж руки тремтіли,я не вміючи копіювати і вставляти силки,думаю хоч би вийшло. Не дати гадам жодного шансу на перемогу.
Приблизний склад колони V:
“ Танки 23, БМП 68, БТР 12, БРДМ 31, КАМАЗ - Уралы 104, СаУ 7, штабные ГАЗ 66 - 3, ПАТРИОТ - 2, ГРАД 11, БУК 6, ЭКСКАВАТОР на гус ходу 3, заправщик - 3, автокран 1, інженерна техніка -2, швидкі 1 (ГАЗ 66) + уаз (буханка)”
Шурують на Київ
Техники очень много, танки, грады, ракетные установки… всего с людьми и БТР насчитали 200+ но их больше
Мої нарахували більше 400т, це іде цілий полк, з заправщиками, польовими кухнями.
Харьков. Обстел сильный! Страшно!.. взорвался снаряд совсем рядом. Открыли двери- кот прыгнул в дом…теперь ползает по полу и крякает… что с ним делать не знаю?!
Слава Богу, есть пока свет и газ…
Коз закладываем мешками с тряпкам в сарае…- пугаются!.. надеюсь, молоко будет… т.к магазины у нас уже закрыли и аптеки!((
Да их больше… это то что мы посчитать успели, но они идут их много… только что слышали стрельбу со стороны Макарова уже
Дєвочки, а чого їх не зупиняють. Чому до Києва підпускають.?
Шукають більш открите місце, щоб не зачепити села
Тримайтеся, ми з вами. Мій чоловік сказав, що там є кому їх зустріти.
Девочки, держитесь! Мы с вами! Очень переживаю и верю в наших!
Тримайтеся, молимомя за вас.
Тримайтеся, молимося за вас !
Девочки держитесь! Украинский народ непобедим! Молю Бога что бы всё успокоилось.
Вже почалося, було 2 прильоти від наших.
Ірочка, що там у вас?
Бережи Господи Захисників України , та всіх людей.
Не хватає нашої авіації :(, ворог розділився в багатьох напрямках, зараз велика колона в с Гавронщина, погнали в різні сторони цивілтні машини, пусти розвідку. Не можуть зорінтуватися кудою піти на трасу.
Декілька танків горять на дорозі.