Информация из первых рук от форумчан

Вже пройшли окружну Макарова, зараз будуть на Житомирській трассі, це як раз «V
Частина пішла на Гольф клуб, через с. Гавронщина. Їдуть дуже швидко. Наші вже в курсі!

13 лайков

Ірочка добре що наші в курсі.

3 лайка

Да, мы тоже сообщали

4 лайка

Дівчатка, в мене аж руки тремтіли,я не вміючи копіювати і вставляти силки,думаю хоч би вийшло. Не дати гадам жодного шансу на перемогу.

4 лайка

Приблизний склад колони V:
“ Танки 23, БМП 68, БТР 12, БРДМ 31, КАМАЗ - Уралы 104, СаУ 7, штабные ГАЗ 66 - 3, ПАТРИОТ - 2, ГРАД 11, БУК 6, ЭКСКАВАТОР на гус ходу 3, заправщик - 3, автокран 1, інженерна техніка -2, швидкі 1 (ГАЗ 66) + уаз (буханка)”
Шурують на Київ

5 лайков

Техники очень много, танки, грады, ракетные установки… всего с людьми и БТР насчитали 200+ но их больше

4 лайка

Мої нарахували більше 400т, це іде цілий полк, з заправщиками, польовими кухнями.

4 лайка

Харьков. Обстел сильный! Страшно!.. взорвался снаряд совсем рядом. Открыли двери- кот прыгнул в дом…теперь ползает по полу и крякает… что с ним делать не знаю?!
Слава Богу, есть пока свет и газ…
Коз закладываем мешками с тряпкам в сарае…- пугаются!.. надеюсь, молоко будет… т.к магазины у нас уже закрыли и аптеки!((

10 лайков

Да их больше… это то что мы посчитать успели, но они идут их много… только что слышали стрельбу со стороны Макарова уже

4 лайка

Дєвочки, а чого їх не зупиняють. Чому до Києва підпускають.?

1 лайк

Шукають більш открите місце, щоб не зачепити села

10 лайков

Тримайтеся, ми з вами. Мій чоловік сказав, що там є кому їх зустріти.

14 лайков

Девочки, держитесь! Мы с вами! Очень переживаю и верю в наших!

8 лайков

Тримайтеся, молимомя за вас.:pray:

9 лайков

Тримайтеся, молимося за вас ! :blue_heart::yellow_heart::pray:

5 лайков

Девочки держитесь! Украинский народ непобедим! Молю Бога что бы всё успокоилось.

12 лайков

Вже почалося, було 2 прильоти від наших.

9 лайков

Ірочка, що там у вас?

2 лайка

Бережи Господи Захисників України :blue_heart::yellow_heart:, та всіх людей.

5 лайков

Не хватає нашої авіації :(, ворог розділився в багатьох напрямках, зараз велика колона в с Гавронщина, погнали в різні сторони цивілтні машини, пусти розвідку. Не можуть зорінтуватися кудою піти на трасу.
Декілька танків горять на дорозі.

15 лайков