Киев наш. Всё тихо. Немного воняет горелым.
Доброе утро.
В Киеве сейчас тихо.
Киев НАШ .
Флажкуйте если видите призывы
У Києві знову чути гуркіт.
Я на демонстрации в Аделаиде. Даем миру знать что украинцы и другие нации против войны. Просим правительство Австралии вводить санкции и выдавать все виды виз украинцам в ускоренном режиме — для беженцев и тд
Київ, чути гуркіт зі сторони Ірпіня, Бучі. Працює ПВО. Пару раз щось пролетіло над нами.
Криворіжжя. Дніпропетрвщина - все ок. Тихо. Аеропорт заблокований. Ніхто не зможе сісти або злетіти. Все норм.
Одесса, направление на Вознесенск. Тихо. По трассе редко проезжают легковые машины
Одесса, направление Рени тихо, Овидиополь, Черноморск тихо
Отож. А ещё хочу сказать, что героизм и патриотизм сразу исчезают, когда во дворе стоят установки града, когда люди уже с четверга сидят в подвалах безвылазно, эвакуации никакой нет и люди на всё согласны, лишь бы остаться живыми. А ведь по новостям этого ничего нет! Помониторьте информацию. Херсонская область, Новая Каховка,Козацкое, Весёлое, ГЭС.
Девочки, у нас сейчас на площади раздают автоматы желающим. Мужики колонной идут, мне из окна видно. И это страшно. На адекватность никто не проверяет, это же очевидно.
Это в группе закрытой написала знакомая, Запорожье
Переночували. Тихо. На вікна повісила старі штори, якими не користувалася багато років. Одне вікно закрите жалюзями. Чомусь так спокійніше і діти спали. Світло включаємо по мінімуму.
Тільки розвиднилось то я і чоловік повставали і пока морозець пішли поратись і обрізати виноград. Поки руки зайняті, то і голова відпочиває.
Мої всі воювати пішли і чоловік, і син, і донька навіть не дивлячись на свій фізичний стан. Я одна лишилася на господарстві.
Девочки, не ссорьтесь, ни к чему хорошему это не приведёт, а только распарить ненависть. Глупо требовать, чтоб в этой теме не было агрессии, т.к. тема о войне всегда будет с агрессией.
Вчора я була свідком розмови. Знайомій телефонує сестра, якій телефонувала далека родичка з США. Просить дати надійні реквізити банку, куди можна переслати кошти для підтримки української армії. Сьогодна ранком вже відзвітували - ми тут громадою трошки зібрали кошти і відправили.
Спаси, ЛЮДИ, за те, що де б ви не жили зараз і скільки років ви не були на своїй Батьківщині, але ви її любите.
Згадалися слова пісні - все на світі можна вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину.
Зараз. Колона більше 100 машин іде з Бородянки в сторону Макарова, вже майже поряд. В їх складі 7 танків, 5 градів. Зараз запаркувалися в районі асфальтного с. Анріївка.
Дякуємо, Ірино!)
К нам зашли танки V …
Не мародерничают?
Люда просят сообщить власти‼️УВАГА! ТЕРМІНОВО! НАДВАЖЛИВО!
Українські військові розшукують колону ворожої техніки, що позначена літерою V.
Наголосимо! Це особливо небезпечні терористи, які прибули в Україну зі спеціальним завданням.
Техніка рухається в бік Києва.
Дуже важливо.
Звертаємося до всіх громадян Київської області та Києва! Всі хто бачив, зафіксував, знає місце знаходження цієї колони, терміново надати дані українським захисникам, або за можливості не дозволити їх подальше переміщення.
Для цього створено спеціальний ОФІЦІЙНИЙ чат-бот в Telegram - Telegram: Contact @stop_russian_war_bot
Це вкрай важливо!
Слава Україні!