Вкратці це взяти в індика, перенести в індичку. А так щоб вийшло, то треба дивитися. Закінчиться карантин , приїджайте - покажу.
Спасибо за приглашение. Вчера читала вашу страничку ух и шикарная птичка у вас. Гусей держу 3 год беспоррдных, ну такие мелкие они у меня гуска 3 кг тушка. А у вас тоже помесь гусей?
Хотелось бы у вас купить гусят, и индюшат тоже но вот это оплодотворение их для меня с оьласти фантастики наверное не смогу это сделать)
А зачем вам этим заниматься, если можно покупать индюшат, или яйцо на инкубацию?
Якщо тримати сім’ю індиків тільки для того, щоб вивести 10-15 індичат, то дешевше купити молодняк цей молодняк, бо батьки за зиму з’їдять більше, плюс відключення можливі при інкубації , плюс інкубатор щось коштує.
Я схрещувала гусей і відбирала кращих. В людей що брали гусенят, хто тримав, на гарних випасах, а тоді ставив на кукурудзу виростали до 10 кг тушка чиста.
Дивно, цього року не бачили прольоту диких гусей, хоча щороку в цей час вони летять на північ вздовж Дніпра і підгодовуються на полях. Буває до тисячі видно на горизонті. А це нема, чи хто бачив, цікаво.
Я видела ещё в феврале прилетели .
Ми живемо північніше ,але гусей бачили чимало , летіли рано вранці і ввечері . На минулому тижні . А от журавлів ще не бачила.
Одесская обл. В часов 9 вечера пролетала целая огромная стая.
Значить будем чекати
До нас теж вже долетіли! Весна дивна, зима дивна, птахи теж поводяться інакше…
Коротше: Світ тихо з’їжджає з глузду!
Як штучно запліднюєте? Яка у них вага максимальна? Я маю червоні бурбони і прості сіробілі ,тітьки почалися нести.
Годуємо до заводської, а не забійної кондиції, і кк після 3 міс не бачили. Вага хлопців 18-20. Дівчат 10. В рибаків, при годівлі рибою утильною, дівчата були 14. З власного досвіду можу сказати, що крос велика мама, простяк тато- не дуже, навпаки -набагато краще, але природна паровка тоді неможлива чи ризикована. Є відео в неті як осіменяти, нескладно, треба тільки окремо тримати. І щоб не боялися людину, ну і освітленість, годівля і тривалість дня
А як зробити самому інкубатор ? Маю багато яєць індокачки і курячих … кури різні великі породи. Боюся купляти по інтернету магазинний інкубатор, бо знайома купила і 70 яєць пропало . Інкубатор був якись бракований . Може ви мені зробите інкубатор і новою поштою вишлете? Я куплю у вас інкубатор і велику гуску з гусаком .
Я не продаю дорослих гусей, а інкубатори наші великі і важкі і ними ми теж не торгуємо, вони розміром 8080100 см, місця дуже багато займають. Подивіться по нету, хай чоловік зробить. Головне релюшка. Якщо в чоловіка є хист до техніки то можна і автопереворот зробити, і гігрометр поставити, і безперебійник підключити. Наші з автоматики мають релюшку, ще особливість це бак з водою. Є в цьому свої плюси і мінуси, але ми звикли до таких, і вони в нас є.
Мій чоловік Інкубатор не зробить , бо не вміє , та й часу на це не має. Будемо купляти магазинний через інтернет.
Дякую! Завтра туди зателефоную і замовлю .