Вітаю! За запрошенням своєї знайомої, я потрапила у дуже цікавий світ козоводів і не тільки)). Насправді, у мене лише був намір підтримати знайому людину і таким чином, неочікувано для себе, я відкрила нову сторінку насичену подіями і цікавимим людьми. Проживаю у невелекиму затишному будинку, куди переїхала цієї весни. В новій оселі, зі своїм котом Ясиком та собачкою Малкою, встигли посадити фруктові дерева, зробити деякі ремонтні роботи. Ще є багато над чим працювати, але все ж, ми щасливі, що живемо у любові, злагоді та спокої. На “козоводі” я відмітила для себе можливість почерпнути багато цінної інформації про різних тварин, птахів, їх догляд, надання медичної допомоги. Тож, не виключно, що знайду для себе нове захоплення! Фото моїх домочадців додам пізніше!
Вітаю на Форумі! Обживайтесь, розказуйте, показуйте.
Радо вітаємо з відкриттям ! Обживайтеся !
Это точно, найдете обязательно! У нас тут не только козоводство и птички. Еще и коровки, и мыловарение, и еще собаководство, и много-много всякого! Оставайтесь с нами!
Надіє Олександрівно, я дуже рада, що Ви все таки знайшли час і вирішили приєднатися до нашої великої і позитивної компанії🙂. Я так зрозуміла, фото не виходить завантажити, тож я спробую допомогти. Освоюйтеся разом зі своїми улюбленцями)) Я не знаю чи багато у нас форумчан з Херсонщини, я наче ще не зустрічала, тож вносьте сюди ваш південний колорит)).
Це котик Надії Олександрівни🙂
Це Малка, приїхала до Надії Олександрівни аж з Рівного з притулку вже дорослою)). Зараз її не впізнати, товста, блискуча, дуже ласкава хороша дівчинка))
Усім дякую за увагу і привітання! Олесю, дякую за допомогу))
С Херсонщины есть люди, Елена @Oberon, например, только не заходит в последнее время.
Добро пожаловать к нам! Здесь очень теплая обстановка, можно найти ответы на любые вопросы. А если и нет готовых ответов, то пишите и Вам обязательно ответят, расскажут.
Дякую:slightly_smiling_face:
Добро пожаловать!!
Интересно, а чего собочка аж так из далека к Вам приехала?
Дякую! На той час так склалися обставини, зараз і я і Малка задоволені))
Раніше я проживала у Чернігівській області, але за станом здоров"я виникла необхідність змінити клімат, тому навесні я з татом та своїми малими компаньйонами)) переїхали у Херсонську область. Восени ми з татом посадили саджанці персика, яблунь, черешню, горіх, кущі смородини. Дуже цікаво буде подивитися як розвиватимуться молоді дерева і кущі весною.
Думаю, все прижилося і скоро будете смакувати фрукти)). Максимовичу вітання!
Обов"язково передам))
Надіє Олександрівно, якщо Ви не заперечуєте, я зазначу, що Ви українська письменниця і поетеса. За Вашою п’єсою в Чикаго поставлено виставу. І ще є багато заслуг, але найголовніше, що Ви хороша людина.
Дякую, Олесю, хочу сказати, що ти добавила фото мого Сніжка. Він, на привеликий жаль загинув. Зараз з нами проживає Ясик, пізніше покажу ще фото.