Козья долина джерело життя

Як добре шо я у темі, так, я козанутий і прошу не плутати це слово з іншими словами та замінниками,козанутий і крапка.

36 лайков

Вітаю з відкриттям сторінки. Тут усі такі, козонуті. А ви розкажіть про себе і , так як ви козонутий, то у вас є козочки. Розкажіть про них, а ще краще покажіть.

8 лайков

Привет, Сергей!
Класс!!! Для кого как - а для нас, козанутых, это прямо как звание. Звучит гордо! Так что мы - коллеги. :blush:
Показывайте Ваших дам.

17 лайков

Козанутость - это тяжёлая и неизлечимая “болезнь”! Наверное одна из немногих болезней которая приносит больному счастье, душевное равновесие и радость от жизни!
Нас тут много таких “больных”!
Ждем фото вашей “причины”! Уверена,ваши девочки замечательеые :smiling_face_with_three_hearts:

19 лайков

Ось моя маленька отара,фото зроблено весною минулого року.! Так склалось шо на прикінці 2015 року під новий рік мені подарували козу,на той час в мене не було власного житла і я жив у будинку єгєря у лісі під Київом та працював на дятька,годуючі диких звірів. Потім мене покликали на військові збори,а приїхав з них,мою посаду обійняв досвідчений єгєр.Прикіпів я дуже до кози і перевіз її на Житомирщіну до знайомих на переутримання.А на прекінці 2017 року придбав власний будинок біля колиски Донбассу міста Лисичанськ де живуть мої батьки та після новорічних свят поїхав за Масяняй під Хорощів Разом з своєю любімкой козой не рахуючі були заванта 13 козюлєк,зиму перезимували на тюкованому сіні та соломі.

60146885_1620777351387718_7426451505114251264_n|666x500

9 лайков

Шось фото не відчінилось…

1 лайк

Brovarchanka, Спасибо что помогаете.Только сегодня у меня не выходит,попробую позже,фотографии просятся чтоб я их выложил :blush:

1 лайк

@malifisent1 Здравствуйте. Сначала надо уменьшить фото. А потом в сообщении черная стрелочка справа. Выбираете и выставляете. Удачи

1 лайк

Фото

27 лайков

На фото мама Бєлка з рогами та маленька доця Грета нехватчиця їй тут 7 місяцівУ дитинстві вона була відлучена від мами,но так вийшло шо вона пила іншу козу,а з часом почала підсмоктувати в усіх кіз,дуже нагла та сильна

24 лайка

на фото Багема та її прийомна доця,норовлива Киця. Коли Багєма народила,доцю свою Музу то я її в неї забрав,коза не заспокоїлась і своїми рогами разломала металеву сітку де були усі маленькі козинята і з відти до неї через маленький отвір проникла Киця,маленька у віці 2 діб з явним разтройством,з відсутнім смоктальним рефлексом,Богема її прийняла як рідненьку та годувала до осіні,поки я повністью не відлучів молодих кіз від дорослих.Як тільки вони перейшли на зимові корма то стали жити окремо на різних подвірях.

25 лайков

Фото моє сіно. У цьому році сінокос був важким так как мені захотілось сіно затюкувати у мішки. Сіно різного гатунку,багато молодого камиша від якого падають удої,і є шось схоже на люцерку і збиралось у ночі коли трохи впала волога шоб не обтрухивалися смачні листочки і усе пересипалося сілью,також є і смачний пирій який дуже любит моя молоденька тьолочка Міла Коровічь яку я брав маленькою їй було 2,5 місяці, а вже у квітні вона стане коровою

16 лайков

ФотоА ось саме і вона Мілочка!Фото зроблено у позаминулому році

29 лайков

Фото це я і мій молодий козел Макан в нього є багато подружек, а я холостякую

25 лайков

Ну вот даёте, где можно было набрать сколько мешков?
Это адьцкий труд!
То я знаю бо ми тоже сами за готавлеваем сено.
Даже купили до трактора роторную косарку.

2 лайка

Minikozka У таких мішечках з Європи приїджає гуманітарка і я їх купляю по 5 гр за мішок,буває так набєш шо вашко нести.

1 лайк

Девочки, где все? Тут человек скучает, а вы со своими козами, нууу! :grin:
Я ж правильно поняла ? :thinking: :smile:

11 лайков

EkoBuryaky Розсмішили до слез! Стільки праці шо не соскучішся,навіть у зимку! Ну а дівчат тут безумовно пруд гатити можно!

5 лайков

Приветствую на форуме! Желаю успехов во всех начинаниях!

Стесняются наверное … или коз доят. Ничё скоро “вечерняя сессия” - форум будет шуметь :grin:

Сам родом откуда?

4 лайка