Десь у Франції, ціни на домашню продукцію.
Тут ціни на крафтову молочку. Сир козиній 23-30 євро/кг. Plaisirs du Lait
6 яєць 1,75 євро.
Куряча тушка 10,41 євро/кг.
Куряче філе 20,94 євро/кг.
Десь у Франції, ціни на домашню продукцію.
Тут ціни на крафтову молочку. Сир козиній 23-30 євро/кг. Plaisirs du Lait
6 яєць 1,75 євро.
Куряча тушка 10,41 євро/кг.
Куряче філе 20,94 євро/кг.
Дочка казала, що в Англії , район Бірмінгема, ціна на добру ковбасу 350-400 грн, сир 300-350грн, яйця ±50грн.за десяток. Молочку беруть у польському магазині, смачна. Ціни сьогодні спитаю.
Молоко 30грн.літр, грецький йогурт 50 грн.літр
Яйця і у нас 50 грн,на той неділі брала по 4,80.
Хтось продає м’ясо молочних козенят?Які ціни по регіонах?Також цікавить ціна молозива
Свої ціни навіть писати не буду. Бо заклюють. ![]()
Тут ніхто не клює нікого. Це не фейсбук.
Зараз в пресі розкручують про випадок сибірки у кози на Київщині. Як це вплине на продаж продукції козівництва?
Тоже только что прочитала, в Обухов ком р-не ![]()
Ніяк не вплине. Ціни ростимуть і надалі, хто купував, той все одно купуватиме.
У нас в селі у сусідки незважаючи на здорожчання, прямо з дому забирають усю молочку, на базар нема з чим ходити.
Підозріло дивна ця інформація)На офіційному сайті ні район ні хазяйство не вказане,а преса вже розкрутила і Обухівський (Богуславський) район і хазяйство на 330голів.Я наприклад такого хазяйства там не знаю…хтось знає?
і я не знаю у нас на районі такого великого хазяйства
Робимо висновки. Може це комусь принесе великі гроші.
А Лукачівка - то не у вас на районі? Я не стверждую, що то у них випадок, але що вони в цьому районі - то факт.
Ну, якщо в когось зовсім вавка в голові - то перестане споживати козиню продукцію.
Найскладніше з сибіркою - не допустити зараження спорами довкілля. Спори утворюються з бацил при доступі повітря. Тому розтини трупів заборонені. Решта проблем усувається антибіотиками (для тих, хто контактував), та дуже ретельною дезинфекцією місць утримання. Карантин порівняно не довгий. “Скритого” захворювання сибіркою чи носійства не існує. Проведуть заходи, відбудуть карантин - і все буде добре.
Найбільшу небезпеку становить мясо від недобросовісних продавців.
Подивилася, дійсно, Богуславський район.
у нас в Обухівському районі таких великих козиних ферм точно нема
Прикол в тому що обіхівський район зараз охоплює дуже багато(нас наприклад приєднали,хоча я далеко від Обухова,раніше ми були Києво-Святошинський),Богуславський район тепер також став Обухівський ,тому звісно ми можемо й не знати про таке хазяйство бо воно за 150км від нас
Також нічого не стверджую,та по-новому,так,це тепер Обухівський р-н
Тому я зразу й сказала що точно в нашому районі нема великої ферми,бо вони в Богуславському раніше були
А причина - це неудачна вакцинація?