Звідки ж я знаю, як там діло було. Але і такі випадки теоретично не виключені.
А я туристів пригощаю. Зараз здивую: є люди, що взагалі бояться навіть скуштувати, а більшість не знала, що козине молоко може бути смачним! М’які козині сири - то взагалі відкриття космосу. Насолоджуюсь, коли виявляю нових поціновувачів козиної продукції ![]()
Колись на лекціі Василь Цвик спитав козоводів: Ми конкуренти?
Думки були різні і нарешті він сказав: Ми партнери! Тому що в Україні, нажаль, немає культури споживання козиної продукції, а ми її несемо до людей!
Ціни тримаю високі, туристичний регіон дозволяє, але рідко беруть багато.
Сіно купили дорого, відусюль по трохи, не вистачало чоловічих рук, як і по всій Україні. Сіна мало, пасу кіз, боюся пізньої весни. Якщо міряти трудозатратами, то взагалі не знаю, яка ціна тих сирів…
Цей рік завдання - пережити, вижити, перемогти.
Всім доброго здоров’я!
Питання, як розрахувати ціну на сироватку? Який це має бути відсоток від ціни молока?
Якщо сироватка від сиру? А якщо від рікотти?
Люди просять для пиття, кажуть байдуже, від бринзи чи від рікотти. Буду відправляти укрпоштою, мабудь від рікотти краще зберігання?
Найкраща жива сироватка в мене виходить з під творожної масси подвійної коагуляції (і закваска, і фермент). Там правильні кисломолочні бактерії, які дають кислотність і оберігають сироватку від небажаних гостей та псування.
З рікотти сироватка як компот, може зіпсуватись. Живого там практично не залишається. Її хіба що кипятити і стерильно консервувати.
З твердих сирів сироватка не встигає набрати кислотності, і без казеїнового згустка процеси в ній вже трохи не такі. На любителя.
Олю, Дякую! ![]()
А з шевра, беллпера? Має бути вже кислуватою, так? І що дає нам менша або більша кислотність в сироватці для здоров’я?
Маю знайому, що сидить на кето дієті вже третій рік, то вона мою сироватку після беллперу ще тримає в теплі, аби ще кислішою стала, щоб краще м’ясо перетравлювалося.
Ну так це фактично і є творожна масса подвійної коагуляції.
Правильно скисляна сироватка містить правильні бактерії і кислотність, що уберігає її від псування. Можна і не кислу пити, але для зберігання вона не годиться. На заводах з некислої сироватки роблять дитячі суміші для алергіків, шляхом висушування.
Что то не нашла темы цен на 2023 год.
Зато попались местные цены на молочку.
Кто, что думает? Одесская область.
У меня слов нет, одни нецензурные слова. И то люди написали, что это дорого ищите дураков в другом месте.
Дешовые цены вообще.
Нашим местным тоже не подошло бы. Просто люди такие, и хозяйство не хотят держать, и покупать им дорого, а в магазине берут отраву в виде молока и сыра - нормально все.
Ну и пусть ядохимикаты, пальмовое масло и пластик потребляют. Творог, который горит, молоко, которое не скисает.
Сын как-то купил себе йогурт, оставил на подоконнике в доме в городе, забыл про него, в квартире появляемся редко, через два года нашел, открыл - ничего не изменилось. Консистенция не поменялась, вкус тот же, хорошо, есть не стал. Вот такие пироги…
Молочное может так?
Вопрос - из чего сей продукт?
Щось я не розумію,по цінах в магазинах по моєму молочка дорожче, хіба ні? Як можна продавати так дешево. А людям казати що їм дорого?
Взагалі я теж купую зараз козине 100 грн 3літра з доставкою додому. Але це дешево.Так. Але мені підходить і їм напевно)
Лада, где-то ты писала, что молоко уже по 100 грн продаёшь, но не могу найти. Таки да?
Вот тоже хочу поднять.
А в какую цену сейчас в нашем (киевском) регионе брынза и рикотта?
Привіт ! З нового сезону підняла ціну за молоко на 100 грн за 1 л , нарікань від людей не чула жодного . Покупців навіть стало більше . Творог , бринзу та рікотту продаю в одну ціну по 500 грн за 1 кг . Качота , белпери по 1000 , Зараз визрівають сири з пліснявой , планую їх ставити по 1500 грн за 1 кг . Сироватка козяча по 30 грн за 1,5 л пляшку . Масло з сепарованих вершків 1200 грн , а самі вершки по 250 грн за 200 г .
Давно пора , бо ти ж також всі корма купляєшь , а сіно в рулоні вже по 1000 грн будут продавати . Мені на зиму треба не менше 30 рулонів закупити влітку , тому намагаюся заробити . Ну і звісно , треба заробити на наших захисників , тепер кожного тижня віддаю рідненьким 2000 грн .
Мы в тюках покупаем. Цены сумасшедшие! Ещё и привозят такое барахло, что страшно козам давать. Две машины завернула за последний месяц. Сено было прелое. И вот такое сено предлагают по 130-140 грн за 15 кг! Совсем сдурели!
Брынзу поставила (пока) 450, но, думаю, в следующий раз тоже 500 напишу. А рикотту по 550.
О! А я с качоттой что-то сильно продешевила) - за 450 продала. Исправлюсь).
Девочки, по какой цене сейчас продаёте брынзу, качотту?
Я пока не продаю - козлят выпаиваю, а излишки молока на продажу. Зато, наконец-то, повысила цену на молоко до 100 грн/л.
Это хорошо, а я уже отделила часть от козлят, два года пропустила не торговала, совсем не в курсе цен)
Добрий день по олх ,повно цін та вибір різний по продукції з козячого молока,а взагалі ціни різні в залежності від місцевості та попиту,як то кажуть сам собі господарь.
Дякую, за олх забула)
7 сообщений было перенесено в новую тему: Ціни на молочку та корма 2026