Цены на козью домашнюю молочку и другую домашнюю продукцию 2022

В нас не так давно буряк червоний був 56, апельсини 48, капуста 38. Зараз буряк 30, цибуля 30, морква 35, картопля 17, капуста 39, персик 35.

3 лайка

У нас молоко козье 20грн, коровье 25, творог коровий 100-140 грн/кг, сметана 100-130грн/л
Картошка от 15 грн и выше, огурцы от 15 и выше, крыжовник/смородина /вишня от 15 грн за литровую банку, (вишню скупали по 7грн за кг, смородину 28грн /кг), абрикос в этом году море, цена от 10грн, а то и за 5 отдавали, яйца 30-40грн, свёкла ±35грн.

3 лайка

Всем мирного вечера .
Интересуют Ваши нынешние цены на такую козью продукцию :

Молоко козье , до 6% жира.

сливка сепараторная ( средней густоты первые сутки , последующие густеет до консистенции почти масла).

творог обезжиренный

масло козье

Творог на ферменте и закваске , по принципу массы на белпер, жирный

Брынза свежая мягкая , по типу феты

Заранее благодарю всех.

2 лайка

молоко по 70, бринза по 350. Творог та масло тільки для родини, інколи продаю качотту по 600 грн. Нікуди не вожу, забирають з двору

10 лайков

80 грн за 1 л

800 грн за 1 л ( продаю в баночках по 250 г = 200 грн )

400 грн за 1 кг

100 грн за 100 г

600 грн за 1 кг

450 грн за 1 кг

11 лайков

О, з такими цінами можна жити і кізок тримати.

14 лайков

Ладуся, обожнюю твої ціни! Я хоч і не вмію так продавать як ти, але ж настрій підіймає!

5 лайков

Просто у Лади там люди заможні живуть.

2 лайка

Я вам хочу сказати що не тільки в заможних людях справа)Я також живу в селі ого-го :joy:.Треба ще вміти себе зарекомендувати ,подати ну і якість звісно ж на першому місці!Певно смачнюще у Лади молоко:ok_hand::hugs: Я раніше соромилася дуже,виправдовувалася чому в мене дорожче,а зараз забила на це,кому щось не подобається хай заведуть козу і спробують самі “халявний” сир.Думала також на зиму підіймати ціни тим більше що корма так з дорожчали ,але ж війна,половина моїх заможних клієнтів за кордоном ,та й в не заможніх з грошима не густо,попробуємо ще зиму з тими ж цінами

9 лайков

Тому й ціна така , бо багато вкладаю у зерносуш , вітамини , сіно , овочі взимку … У мене це все покупне , крім того я маю собі та чоловіку зарплату ( зараз мабуть вже мінімалку - дуже погані торги ) , нам немає на кого сподіватися - отже заробляємо лише з молочки . Бухгалтерію домашню веду , бачу заробіток свій по відношенню до ціни на корма - таким чином регулюю свою ціну . Всі ці цифри були заявлені на новий 2022 рік - тепер війна - навесні повернула тогорічні ціни , але десь у травні зрозуміла , що не маю за що купляти нове сіно по новій ціні … вимушено підняла на запланований рівень .

є покупці й заможні , але вони не беруть побагато … того 100 г + того 150 г … Основна частина моїх купців - звичайні люди , є декілька пенсіонерів навіть .

Дякую ! Я могла б промовчати і не казати на форумі нічого , але я б хотіла , щоб ви всі так само цінили свою працю і могли б заробити . Треба пишатися своїм товаром , і звісно

Дуже смачнюче ! :grinning: :+1: Найбільше мені подобається ломати стереотипи у новеньких покупців - в прямому сенсі заставляю спробувати наше молоко :wink:

24 лайка

Ви молодець. Так і треба, потрібно поважати свою працю.
Дуже надіюся, що за вами підтягнуться і інші.
А на предмет кормів - у мене також абсолютно все покупне, і не думаю, що набагато дешевше від вашого. Ціни у нас в цьому році - то капець.

4 лайка

дівчатка, хто поруч з Одесою, передзвоніть мені, людина шукає молоко, Приїздять до батьків в наше село 2-3 рази на місяць, купляють у мене молоко, морозять та везуть додому. Ось я і запропонувала підшукати порядних молочниць поблизу Одєси. Пишить в лічку, будб ласка

1 лайк

Вони в самому місті живуть , чи ні? Бо в мене є знайома яка тримає кіз в самому місті Одесі . Молока на продаж в неї не великі об’єми та не завжди є, але якщо треба не багато та по місті , то саме те може бути …

3 лайка

З якої сторони Одеси? Якщо ближче до пос Котовського @Kozuni або я можу попутно привозити, але в мене не багато молока. У Альони судячи по козам більше.
Зі сторони Овідіополя є ще Катя @Katya_Davydova .

3 лайка

У нас принимают картофель у населения по 4грн/кг.

1 лайк

Ого, це так ,щоб не задаром. У нас люди продають по 8–10 грн за кг. Зараз якраз всі копають.

1 лайк

Повинна мабуть поділитися … я вимушена була підняти ціну … так не хотіла до нового року , але закупка сіна нашептала … ціна життя стає з кожним днем вищою … Короче , молоко тепер продаю по 90 грн за 1 л . А всі ціни на сири підняла на 50 грн . Якось соромно мені … але покупці мене підтримали і не відмовилися від моєї продукції , дай Боже їм здоров’я та доброго заробітку !

18 лайков

Я зараз переселенцям по 20 грн\л продаю. Жінка з проблемами кишківника, а дівчинка страшенний алегрік. Своїм би по такій ціні не продавала . Жінка каже - я ж їсти почала, а то до болячок ще і стрес. Вони з Бахмута. Приїхали з подругою і батьками подружки. Дівчинка такий собі їжачок від пережитого.

14 лайков

Я на госпіталь раз на тиждень передаю молоко … коли машина туди збирається від нашої громади . Кожен щось передає … я пироги пеку , ну а до пирогів молоко передаю . Тільки то не рахується … мій бюджет на життя та корма козам все одно складається з продажі молочки .

11 лайков

А я зменшила на 20 р і то останні покупці відмовились, бо на ринку ще на 10-20 р дешевше коров’яче. Твердий сир виручає раз на 2 місяці

4 лайка