Чем заняться во время войны, как готовиться к будущему

Привіт усім!, дорогі! Сьогодні мені спало на думку поділитися з вами ще однією блискучою ідеєю, як із користю провести час, навіть (а може й тим більше) якщо війна.
Це буде корисна інформація для жінок, що мешкають у Чернівцях, Івано-Франківську, Запоріжжі, Києві та Ужгороді.
Саме в цих містах регулярно проводиться безкоштовний навчальний курс для жінок, які або вже мають діючий бізнес, або хотіли б відкрити власну справу й потребують знань та підтримки.
Я зараз проходжу навчання в Чернівцях, це вже сьома хвиля навчання, і з кожним разом організатори трохи змінюють курс, щоб краще адаптувати його під потреби учениць. Після кожного уроку ит пишемо онлайн-відгук, щоб у наступну хвилю наші побажання враховувалися для створення навчального простору в наступній хвилі.
Вчора відбувся другий урок. Сказати, що я в захваті — не сказати нічого.
Кожного разу це просто маса нової інформації, яка подається дуже простою мовою, стільки позитиву від спілкування і головне, я вважаю — нові знайомства з потенційними партнерами.
Заняття лише раз на тиждень в вечірній час, тож можна знайти час на навчання. Для тих, хто приходить з дітками, є ігрове приміщення, де за дітворою нагляне вихователька.
Коротше кажучи, я дужедужедуже рекомендую цей курс.
Програма називається МІСТ, її створив U&We hub. Якщо ви загуглите назву, легко знайдете по нього інформацію.
Дуже жаль, що така нагода випадає лише жителькам кількох міст, не всіх. Але хаб планує розширюватися далі, і це класно.

12 лайков

Привіт усім!)) Нарешті знайшла хвилинку зайти на форум. Друзі, моє навчання підходить до кінця. Я успішно пройшла півфінал і ввійшла в десятку переможців, що презентуватимуть свою бізнес ідею в фіналі. Фінал відбудеться в цю середу, 12 березня, і на ньому жюрі обере переможницю.
Я дуже рада, що маю таку можливість розвинути свою бізнес ідею, завести цікаві знайомства і взагалі отримати такого собі енергетичного копняка. Це неймовірно стимулює до дій і дає впевненість у собі. Я перестала боятися, тож усім, хто мріє про власну справу, рекомендую.
До речі, нова, 8 хвиля навчання відбуватиметься дещо в іншому форматі, бальною частиною онлайн. Тому мабуть буде можливість навчатися й учасницям з інших міст.

Ось посилання на сайт Хабу. Можливо, комусь буде цікаво. https://www.uwehub.org/

10 лайков