Привіт усім!, дорогі! Сьогодні мені спало на думку поділитися з вами ще однією блискучою ідеєю, як із користю провести час, навіть (а може й тим більше) якщо війна.
Це буде корисна інформація для жінок, що мешкають у Чернівцях, Івано-Франківську, Запоріжжі, Києві та Ужгороді.
Саме в цих містах регулярно проводиться безкоштовний навчальний курс для жінок, які або вже мають діючий бізнес, або хотіли б відкрити власну справу й потребують знань та підтримки.
Я зараз проходжу навчання в Чернівцях, це вже сьома хвиля навчання, і з кожним разом організатори трохи змінюють курс, щоб краще адаптувати його під потреби учениць. Після кожного уроку ит пишемо онлайн-відгук, щоб у наступну хвилю наші побажання враховувалися для створення навчального простору в наступній хвилі.
Вчора відбувся другий урок. Сказати, що я в захваті — не сказати нічого.
Кожного разу це просто маса нової інформації, яка подається дуже простою мовою, стільки позитиву від спілкування і головне, я вважаю — нові знайомства з потенційними партнерами.
Заняття лише раз на тиждень в вечірній час, тож можна знайти час на навчання. Для тих, хто приходить з дітками, є ігрове приміщення, де за дітворою нагляне вихователька.
Коротше кажучи, я дужедужедуже рекомендую цей курс.
Програма називається МІСТ, її створив U&We hub. Якщо ви загуглите назву, легко знайдете по нього інформацію.
Дуже жаль, що така нагода випадає лише жителькам кількох міст, не всіх. Але хаб планує розширюватися далі, і це класно.
Привіт усім!)) Нарешті знайшла хвилинку зайти на форум. Друзі, моє навчання підходить до кінця. Я успішно пройшла півфінал і ввійшла в десятку переможців, що презентуватимуть свою бізнес ідею в фіналі. Фінал відбудеться в цю середу, 12 березня, і на ньому жюрі обере переможницю.
Я дуже рада, що маю таку можливість розвинути свою бізнес ідею, завести цікаві знайомства і взагалі отримати такого собі енергетичного копняка. Це неймовірно стимулює до дій і дає впевненість у собі. Я перестала боятися, тож усім, хто мріє про власну справу, рекомендую.
До речі, нова, 8 хвиля навчання відбуватиметься дещо в іншому форматі, бальною частиною онлайн. Тому мабуть буде можливість навчатися й учасницям з інших міст.
Ось посилання на сайт Хабу. Можливо, комусь буде цікаво. https://www.uwehub.org/
Мій чоловік окрім основної роботи, під час війни зайнявся вивченням криптовалют.
Навчився заробляти онлайн.
Адже зараз будь-який бізнес можна втратити миттєво і залишитись без нічого.
Онлайн заробіток може бути надійним в наш час адже не привʼязаний до певного місця.
Мій чоловік Валерій створив про це допис на форумі. Якщо кого зацікавить ця тема, можете там поспілкуватися.
А перед тим як щось омріяти маййбутне, відновляю пам’ять.
Не хочу на граблі наступати.
Наприклад http://youtube.com/post/UgkxW-gwOO43kQGQ4nfVC2s-cD2FJ5gZWhBa?si=jivXt9UPYMj13exs
Привіт всім! І знов я знайшла, як то кажуть, куди роги вмочити ![]()
Мабуть, це моя улюблена тема, бо після проходження бізнес-курсів я ще встигла закінчити курси з смм (платні), отримала диплом смм спеціаліста, і ось почала навчатися на безкоштовному курсі, на який потрапила завдяки акції. Можливо, це когось зацікавить.
Компанія Genius Space проводить щорічну акцію з безкоштовного навчання українців з ІТ професій. Спеціальностей багато, можна обрати одну. Тож я обрала напрям Маркетинг і вже пройшла 10% занять.
Можу точно сказати,що це реальні курси, не шахраї. Так як це все ж акційна пропозиція, то термін доступу до модулів досить короткий, лише місяць по суті, і матеріалів багато. На моєму курсі 61 урок. Тобто доведеться напружитися, щоб встигнути засвоїти, не для лінивих, але це реально. Уроки, звичайно, в записі, можна проходити у зручний час. Без домашніх завдань, тестувань і наставників, тобто отримуєте знання самотужки і без диплому. Сертифікат там начебто можна отримати за якихось особливих умов. Мабуть за доплату, треба питати. Але сам матеріал викладається дуже якісно, на всі уроки даються презентації лекцій, які можна скачати й зберегти як нотатку для себе, що я і роблю. Бо мрію про власний бізнес і потроху йду до моєї мети. Хочу розпочати його зі знаннями, без зайвих ризиків і зливання грошей у нікуди. Тож рекомендую.
Подробиці й запис на курси за посиланням