Кози VS Крипта
Цей напрямок заробітку цікавий, неочікувано багатогранний для новачка, дуже потужний перемикач від рутинної фізичної зайнятості до зовсім іншої сфери думок і можливостей, щоб змінити життя на краще.
Я вже давно пенсіонер, крім слова КРИПТА та БІТКОЇН нічого не знав, але десь підсвідомість вказувала, що такий великий пласт «движу» проходить стороною, і якось потрібно познайомитись з цим напрямком на рівні «профі».
Один з курсів навчання вже пройшов. На цьому курсі зустрів свого давнього знайомого, який набагато більше займається криптою , став ПРОФІ та створив зі своїми однодумцями кращу навчальну платформу, в якій зараз буду продовжувати вдосконалюватись. Це платформа, де навчання і практика як одне ціле, є різні програми, а студенти після навчання, залишаючись в комьюніті, мають можливість завжди «в момент» бути в курсі, що відбувається на крипторинку по всіх напрямках.
Хочу тут поділитися посиланням на перше знайомство з навчанням, знайти на форумі бажаючих спілкуватися на цю тему та розвивати разом ще не знайомі можливості заробітку;