Кто про что…
Тема вообще не об этом.
Как и все что связано с религией, при малейшей «угрозе» вашей религии, готовы сравнять с землей того кто это написал и отстаивать свою религиозность, забыв обо всем.
А смысл-то темы хоть кто-то понял?
Кто про что…
Тема вообще не об этом.
Как и все что связано с религией, при малейшей «угрозе» вашей религии, готовы сравнять с землей того кто это написал и отстаивать свою религиозность, забыв обо всем.
А смысл-то темы хоть кто-то понял?
Конечно. Ну если я напишу что с начала войны ударилась в виртуальную реальность и вместо того чтоб смотреть телевизор, молиться или изучать иностаранный язык - качала три персонажа в MIR4 - то вряд ли мой опыт будет кому-то полезным, хотя, недавно запаковала в NFT все три и продала, по цене - почти то же, что и три козы продать.
Я аж в інтернет полізла щоб зрозуміти
Так, у ігровій індустрії можна непогано заробляти, якщо мати досвід. Особливо в іграх, де є внутрішньоігрова валюта. Я в свій час заробляла дуже непогано. Але тоді був пік Архєйдж, WOW, Аллоди. Можна і персонажів прокачувати, але це довше, на мій погляд.
І не лише дітей .
Мою психіку після 6 місяців врятувало вивчення іноземних мов .
Я почала вчити французьку і доучувати англійську .
І звісно вдосконалювати українську .
І читати більше класики .
Почала з "Кайдашевої сім’ї " і мені неймовірно сподобалася книжка . І вразила .
мене рятує Стівен Кінг. Поринаєш у фантазійний світ його романів з головою і забуваєш про дійсність. Виявилося, що він непоганий письменник, чомусь сприймала раніше як бульварне чтиво. Останній роман, який прочитала, Лангольєри.
Розумію . Почала з читання паперових книжок . Але в особливо тяжкі для хлопців періоди мене рятували фільми і аудіо-книги . Подвійне навантаження плетіння + кіно чи аудіослухання рятувало.
Я плела на спицях і слухала книжки чи дивилася фільми. І “Ланголєрів” дивилася . Сподобалася екранізація .
До 22 я майже не дивилася кіно , а тут ,щоб не думати , почала .
Фільми-катастрофи якнайкраще працювали , але вразив фільм "Хвіст крутить собакою ".
Раджу всім . Чітко розжовано, як керують світом .
о! я теж з початку повномасштабки не випускаю спиці чи гачок з рук.
Так … Дуже заспокоює…
А я зараз навпаки, не дивлюся фільми, більше читаю.
Колись плела на спицях, любила цю справу. Зараз просто руки спиці не тримають, пальці як у баби Яги.
Розумію . З приходом весни в мене навіть перерва у вивченні мов настає, аби виспатися …
Зараз теж крім вивчення мов - нічого не дивлюся —не встигаю . Літо …
Книжку , як випаде хвилина -читаю …
Зараз читаю його теж. Але англійською, в оригіналі. Скачала дуже класний додаток. Якщо через нього завантажити іноземний текст, можна читати книги в оригіналі. Мову Модна обирати в налаштуваннях, не лише англійську. Можна натиснути на незнайоме слово і отримати варіанти його перекладу. Текст поділений на блоки в 3-4 рядки. можна натиснути на значок і отримати переклад блоку , можна послухати , як його читає диктор. Я за допомогою цього додатку дуже просунулася в англійській. Мову взагалі не вчу, я лінива, лише читаю. Але читаю щодня із задоволенням. Кінга перечитала вже мабуть з десяток книг.
І так, я займаюся розвитком дитини як ніколи в житті не займалася. Поки чоловік у війську, я роблю все, щоб це не вплинуло на неї в плані повноцінного розвитку. За цей час, що його немає вдома, мала закінчила перший рік музичної школи з гри на сопілці, зараз уже грає на саксофоні. І до речі, вже грала на вулиці за гроші, назбирала за якісь пару годин 1800 гривень для зсу. Займається вокалом , вже перемогла у двох онлайн конкурсах із вокалу. Я знайшла застосування своєму хисту копірайтера: роблю для неї авторські переклали пісень із російської, з англійської. В не лише для неї)) роблю й на замовлення. Якось довелося зробити й безкоштовно для музичної школи в рідному місті, в якості подарунка коханому Харкову. Просуваюся в хлібопеченні, хочу наважитися й почати свою справу.
А козу так і не завела. Руки не дійшли зробити козлятник. Можливо, до наступного літа нарешті здійсню свою мрію))
Ви —Велика Молодець !
Захоплююся!
А донечка, яка розумничка! Яка хороша дитина !
Саксофон з його чарівними звуками пробуджує сонні душі людей …
Як цікаво ! А можете підказати , що за додаток ?
Хотіла написати про кіз . Свої враження .
Ще в 22 хотіла завести ,але злякала відповідальність і додаткове навантаження (більше 10 котів і 3 собаки в разі чого і так багато ). І хоч сусідка пропонувала в 23 весною ,теж непогодилася, про що дуже шкодую.
Сир, масло ,молоко —це все добре .
Але …яка в них енергетика! Як вони лікують психіку .
Козеня до нас потрапило випадково і , жалкую ,що це випадково не сталося років десять тому .
Зичу успіху в пошуку своєї кози !
Дякую дуже, думаю цього року наважуся. Якщо чесно, я дитину народити так довго не вагалася, як ото з козою)))
А додаток називається SmartBook
Ось такий
Щиро дякую за посилання .
А щодо кози, найкраще взяти маленьку і самому виростити (багато факторів чому так ).
Зараз пішли окоти , можна починати шукати .
Це півтори роки в середньому і 2 для англонубійської породи .
Я дуже жалкую , що моя Августа потрапила до мене восени . Якби це було весною ,я б купила їй подружку , а може б і дві .
Для розуміння того , що мені треба більше однієї кози мені знадобилося декілька місяців .
Сир , масло , молоко , вершки , морозиво і все своє , натуральне .
І власний домашній психолог чи декілька .
Подивіться, яка глибоко символічна картина, коза - дуже важливий для українців символ, як і сузір’я Великого і Малого возів. Автор Олег Шупляк
так! бачила багато його картин, а з козою ні. Звісно, не могла не вразити просто в серце